Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
nije zbog pritiska, treme ili iskustva odigrao lose pobogu..covjek je odigrao dosta vaznih tekmi i velikih tekmi i to dobro..jednostavno se bojao ulaziti u duele, forsirati da ne bi pogorsao povredu...susic ga nije trebao ni staviti da igra a mire se bojao jednostavno odgovora svih na njegovo neigranje pa je igrao
Unica grande amore
mislim da izmedju ostalog ima i ovoga.AllAbout je napisao/la:nije zbog pritiska, treme ili iskustva odigrao lose pobogu..covjek je odigrao dosta vaznih tekmi i velikih tekmi i to dobro..jednostavno se bojao ulaziti u duele, forsirati da ne bi pogorsao povredu...susic ga nije trebao ni staviti da igra a mire se bojao jednostavno odgovora svih na njegovo neigranje pa je igrao
on je samo jos jedan pojedinac od kojeg se previse ocekuje.
...
ovo govorim jer sam pratio sve njegove tekme u romi..kad je sto posto spreman, ulazi u duele, lucidan je, daje sve od sebe, cim se povrijedio, odmah je poceo da gubi duele, pogresne pasove, sto mu nije karakteristika, treba mu dat vremena da se dobro oporavi od povreda loza..meni se cini da su obje u pitanjupanties je napisao/la:mislim da izmedju ostalog ima i ovoga.AllAbout je napisao/la:nije zbog pritiska, treme ili iskustva odigrao lose pobogu..covjek je odigrao dosta vaznih tekmi i velikih tekmi i to dobro..jednostavno se bojao ulaziti u duele, forsirati da ne bi pogorsao povredu...susic ga nije trebao ni staviti da igra a mire se bojao jednostavno odgovora svih na njegovo neigranje pa je igrao
Unica grande amore
- Goalgetter
- Kontakt:
Eto, ima vremena do septembra do prve kvalifikacione utakmice, valjda se oporavi. Ako vec nije bio spreman, mogao ga je Pape na klupu staviti, i ubaciti u nastavku utakmice.AllAbout je napisao/la:treba mu dat vremena da se dobro oporavi od povreda loza..meni se cini da su obje u pitanju
pratim i ja njegove sve utakmice u romi, i pratila sam ga i u lyonu. on kad je u elementu, jednostavno zasja. al kad ima los dan (ili evo, kad nije bas 100% kao ovdje), onda je najlosiji na terenu.AllAbout je napisao/la:ovo govorim jer sam pratio sve njegove tekme u romi..kad je sto posto spreman, ulazi u duele, lucidan je, daje sve od sebe, cim se povrijedio, odmah je poceo da gubi duele, pogresne pasove, sto mu nije karakteristika, treba mu dat vremena da se dobro oporavi od povreda loza..meni se cini da su obje u pitanjupanties je napisao/la:mislim da izmedju ostalog ima i ovoga.AllAbout je napisao/la:nije zbog pritiska, treme ili iskustva odigrao lose pobogu..covjek je odigrao dosta vaznih tekmi i velikih tekmi i to dobro..jednostavno se bojao ulaziti u duele, forsirati da ne bi pogorsao povredu...susic ga nije trebao ni staviti da igra a mire se bojao jednostavno odgovora svih na njegovo neigranje pa je igrao
i jedini zna past teatralno
...
PJANIĆ MEĐU 10 "IZNENAĐENJA" SERIE A
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/pja ... ie-a/68471" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/pja ... ie-a/68471" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Vise sam ocekivao od Pjanica u ovim kvalifikacijama! Bolje mi je djelovao dok je bio par godina mladji. Nadam se da ce se popraviti...
- Principatus
- Kontakt:
Ma za Pjanica no sikiriki. Momak je sjajan talenat, pri zemlji i skroman, kupljen za dobre pare u ekipu u kojoj moze napredovati. Dati mu dovoljno slobode i to je to.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Protiv Francuske je razvaljiv'o, očigledno mu sudiš zbog ove dvije utakmice koje je igrao povrijeđen, ne znam zašto ga je Sušić uopšte stavlj'o, ali eto .. Pjanić je klasa.Akhenaten je napisao/la:Vise sam ocekivao od Pjanica u ovim kvalifikacijama! Bolje mi je djelovao dok je bio par godina mladji. Nadam se da ce se popraviti...
U mom svijetu važe moja pravila
Ne protiv Portugala su skoro svi bili losi tako da... Pricam o drugoj utakmici u Lisabonu naravno, dok posebno Pjanic ni uprvoj u Zenici nije bio na nivou. Protiv Francuske je bio dobar, al' i tu je imao par slobodnjaka koje je poslao na tribine.
Kako me sjecanje sluzi samo je golove dao Luksemburgu, dok je dva puta pogodio precku u Albaniji. Ne ocekuju se golovi od njega u svakoj utakmici naravno, ali priznaces da je mogao bolje. Sigurno ga je ono (ne)igranje u Lionu malo poremetilo, a kao sto sam rekao ocekjujem da se znatno popravi.
Nekad se pitam gdje su nestali oni driblizni dok je bio u Metzu ? Tad bas u to vrijeme protiv Liona koji je dominirao tamo ih je vozao po cijelu tekmu...koliko je imao 16-17 godina tada ?
Kako me sjecanje sluzi samo je golove dao Luksemburgu, dok je dva puta pogodio precku u Albaniji. Ne ocekuju se golovi od njega u svakoj utakmici naravno, ali priznaces da je mogao bolje. Sigurno ga je ono (ne)igranje u Lionu malo poremetilo, a kao sto sam rekao ocekjujem da se znatno popravi.
Nekad se pitam gdje su nestali oni driblizni dok je bio u Metzu ? Tad bas u to vrijeme protiv Liona koji je dominirao tamo ih je vozao po cijelu tekmu...koliko je imao 16-17 godina tada ?
imas pravo da ga je neigranje u lyonu motivaciono poremetilo, a u neku ruku i fizički, jer sad je odigrao par utakmica za romu odmah je tijelo pocelo pokazivat te znakove neigranja u lyonu..gdje ga ni puel ni garde nisu imali u prvom planu..ja ocekujem pravog pjaniketa u drugom dijelu sezone, iako se vec sada osjeti postepeni napredakAkhenaten je napisao/la:Ne protiv Portugala su skoro svi bili losi tako da... Pricam o drugoj utakmici u Lisabonu naravno, dok posebno Pjanic ni uprvoj u Zenici nije bio na nivou. Protiv Francuske je bio dobar, al' i tu je imao par slobodnjaka koje je poslao na tribine.
Unica grande amore
Ma pricajte vi sta hocete, ja znam da je on predobar igrac!
Neznam ko ima pravo reci, da momak nista nije pokazao na ovim utakmicama protiv Portugala.. ili da nije bio na nivou!? Niko se ne pita, kako je mogao.. kako je izdrzao 250 minuta da igra, ipak je povrijedjen i ima bolove!
Njemu svaka cast, a i ostalim Zmajevima! .. A inace, bilo i proslo .. idemo dalje!
Neznam ko ima pravo reci, da momak nista nije pokazao na ovim utakmicama protiv Portugala.. ili da nije bio na nivou!? Niko se ne pita, kako je mogao.. kako je izdrzao 250 minuta da igra, ipak je povrijedjen i ima bolove!
Njemu svaka cast, a i ostalim Zmajevima! .. A inace, bilo i proslo .. idemo dalje!
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
niko ovdje ne osporava pjanicev kvalitet, ali je cinjenica da je igrao povrijedjen, i dosta lopti poklonio protivnickim igracima.emiiNa_ je napisao/la:Ma pricajte vi sta hocete, ja znam da je on predobar igrac!
e sad, jel to ok, da pjanic igra povrijedjen i vise odmaze nego sto pomaze, i kako je to razlicito od toga sto je keno igrao povrijedjen i kostao nas izmjene u parizu?
...
Mislim, da se desi i najboljem igracu svijeta neka greska.. to je normala, ali on ako vec reskira jos vise svoje zdravlje da bi koliko-toliko pomogao reprezentaciji i svojim kolegama - onda mu nema niko pola rijeci reci .. i nije bio los, da se moze reci .. vise odmaze nego sto pomaze .. fkt, je to preeeeeegrubo! i nije fer! to su goleme rijeci .. i ako mozda ne mislis tako.. Svi su bili isto dobri, svi su se borili do zadnjeg!panties je napisao/la:niko ovdje ne osporava pjanicev kvalitet, ali je cinjenica da je igrao povrijedjen, i dosta lopti poklonio protivnickim igracima.emiiNa_ je napisao/la:Ma pricajte vi sta hocete, ja znam da je on predobar igrac!
e sad, jel to ok, da pjanic igra povrijedjen i vise odmaze nego sto pomaze, i kako je to razlicito od toga sto je keno igrao povrijedjen i kostao nas izmjene u parizu?
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
odlican video i stvarno gdje su nestali ti driblinzi.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Polako Emina, nema potrebe da budes agresivnaemiiNa_ je napisao/la:Ma pricajte vi sta hocete, ja znam da je on predobar igrac!
Svi mi znamo da je Pjanic bio predobar igrac ! Kao i Vedo dok se nije povrijedio, ali isto tako znamo da je (ne)igranje u Lionu drasticno uticalo na njega. On je puno ubitacniji bio dok je bio u Metzu kao klinac, te kad je tek dosao u Lion. Ona brzina, driblinzi,slobodnjaci...
Pricao sam o cijelim kvalifikacijama, a ne samo o utakmicama sa Portugalom. Ako cemo iskreno, prvu su odigrali ok dok su u Lisabonu svi bili veoma losi. Portugal je napadao svake minute, kao da je Lihenstajn igrao protiv njih.
Medjutim Pjanic je jos uvijek mlad, i ocekujem (nadam se) da ce biti sve bolji i bolji. Ostaje da vidimo...
Covjek ima konstantni problem sa povredom vec dva mjeseca a vi pametujete o lyonu.Akhenaten je napisao/la:Ne protiv Portugala su skoro svi bili losi tako da... Pricam o drugoj utakmici u Lisabonu naravno, dok posebno Pjanic ni uprvoj u Zenici nije bio na nivou. Protiv Francuske je bio dobar, al' i tu je imao par slobodnjaka koje je poslao na tribine.
Mogao je presjediti u tom slucaju ulece ibricici,Stilic tek bi onda bilo vatrometa.
A naravno pojavili bi se kauboji da zvaknu koju kako to da Pjane nije bilo.
Nestali su da ne kazem gdje.U metzu se igralo za dusu zato sy sad u drugoj ligi sa velikom sansom prema trecoj.
Odlazak u Lyon,ulaganje velikih para i plus klocina od trenear koji je i jednog benzemu naceo.
Dolaskom u Romu prezadovoljni navijaci,treneri,stampa sta je,sta se hoce vise.Hary Potter mozda sa carobnim stapicem.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 nov 2011, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da vi ne gledate utakmice Rome, cuj gdje su nestali potezi
.
Cinjenica je da je ono neigranje zadnje vrijeme u Lionu na Pjanica mnogo uticalo! Nije isti, u stvari losiji je nego sto je bio. Pricate o nekim povredama, o Portugalu....ljudi ja pricam o Pjanicu bukvalno u zadnjih godinu dana!Goalgetter je napisao/la:Mislim da vi ne gledate utakmice Rome, cuj gdje su nestali potezi.
Nije napredovao uopste....
- Goalgetter
- Kontakt:
Hare objasnio sve, Puel, ali i Garde su ga zastopali totalno, ali cinenjica je da ide prema gore, sto je pokazao odmah i u Romi. Ima ogroman talent, i odmah u prvoj sezoni je dosad upisao 5 asistencije, te pruza pored toga uvijek jako dobre utakmice u Romi.
Sto se tice njegove uloge u reprezentaciji u ovim kvalifikacijama, nije mu lahko, cesto igra poziciju desnog krila u sistemu 4-5-1, a to mu definitivno nije prirodna pozicija.
Gledacemo mi puno boljeg Pjanica u to sam uvjeren.
Sto se tice njegove uloge u reprezentaciji u ovim kvalifikacijama, nije mu lahko, cesto igra poziciju desnog krila u sistemu 4-5-1, a to mu definitivno nije prirodna pozicija.
Gledacemo mi puno boljeg Pjanica u to sam uvjeren.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.