FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vodimo 2:0 mi nešto žurimo kao da ganjamo rezultat, treba umrtviti ovo maksimalno...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa kad oni ne mogu meda.Bianconeri1988 je napisao/la:Vodimo 2:0 mi nešto žurimo kao da ganjamo rezultat, treba umrtviti ovo maksimalno...

Evo Ramica, da ga hoce zabit dao bi bubreg.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Rutinski odradjeno,tamam usli u formu i kraj:(:(. Sad mi zao sto nema vise da se igra.
Neispuni se zelja ovog komentatora da Kozara postigne pocasni pogodak.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Valjda ćemo sastaviti nekako odbranu protiv Leotara.
Suspendovani su Bogičević i Vasilić nakon današnjih kartona...
Ali opet ne može Leotar dati koliko može primiti.
8. pobjeda zaredom, to je jedino bitno!
Ali opet ne može Leotar dati koliko može primiti.

Ž '21!
Po meni Sulejman Smajic igrac utakmice,dosta pretrcao,stvarao prilike asistirao..A Zeba ko Zeba,dobio pljesak domace publike,to sve govori.
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
Onaj Ramic budel onako trcao i trudio se on ce nazad odakle je i dosao 

Po meni Bogičević,prevazišao je ovu ligu.Da sam Amar kaznio bih sve po 300 km,zato što su trebali 10 utrpati!!! 

Einigkeit und Recht und Freiheit
Neznam svakako standardna igra Zelje ko do sad stisli u prvom zabili onda lagano priveli kraju, po meni dobri Nijema, Smajic i Zeba ako bi trazio najlosijeg onda mali Colic pogotovo u drugom ispao u vise navrata!aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolio bih one koji su gledali utakmicu da malo opisu kako je koji igrac igrao po njihovom misljenju. Samo realno molim.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zasluženo smo pobjedili, imali više od igre cijelu utakmicu. Zeba opet veoma dobro odigrao, Smajić veoma dobro, Adilovič standardno, ne previše lijepo, ali koristi šansu i to je bitno. Gušo bez puno posla, odbrana opet veoma dobro odradila posao, Kvesić imao odlično 1.poluvrijeme... Glupe smo kartone dobili, to nije trebalo, jedino ako to nije bilo svjesno odrađeno. Sve ostalo je dobro, trenutno smo prvi !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Ja bi Bukvica na gol stavio...da vidimo sta on zna mislim vrijeme jeBianconeri1988 je napisao/la:Valjda ćemo sastaviti nekako odbranu protiv Leotara.
Ali opet ne može Leotar dati koliko može primiti.![]()
- pintol_TM87
- Kontakt:
Najbolji igrač Sulejman Smajić trči mali ko lud 

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- spielführer_21
- Kontakt:
U ovih 15 minuta što sam gledao, moglo se vidjeti par finih poteza Basare.Čini se da je solidan igrač. A kod nas Svraka dobi nepotreban karton u 91. minuti, kao i Bogičević minut kasnije, ali zbilja ne znam zbog čega 
Edit: Treba izdvojiti i veliki aplauz sa tribina kad je Zeba izlazio

Edit: Treba izdvojiti i veliki aplauz sa tribina kad je Zeba izlazio

Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 19 nov 2011, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa meni rutinska pobjeda, odmah se vidjelo da smo bolji.aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolio bih one koji su gledali utakmicu da malo opisu kako je koji igrac igrao po njihovom misljenju. Samo realno molim.
Gušo imao par finih odbrana, ali i par grešaka kod ispucavanja lopti zbog prvenstveno lošeg terena. Bogičević i Vasilić bez greške, izgleda da su svjesno dobili žute kartone pa da ne igraju protiv Leotara. Čolić danas odličan, trčao gore-dole čitavu utakmicu, Kvesić standardno dobar. Sredina terena isto tako, Nyema odlično obavio defanzivne zadatke, napravio par pametnih faulova na sredini, Svraka solidan, Jamak je bio nešto lošiji, imao jednu grešku na sredini pa ga je Gušo izvadio odličnom odbranom, odman nakon toga Amar ga je izveo i ubacio Bešliju. Zeba naš najbolji igrač šta da ti kažem, na svom nivou, Smajić polako ulazi u formu, vidi se da je željan igre, bit će on veliko pojačanje na proljeće, danas su ga dobro izudarali, ali opet izdržao je to sve. Adilović očekivano, iskoristio samo jednu od 3 čiste prilike, umjesto njega ušao Ramić koji nije ništa uspio uraditi za 10 minuta...
Da je teren kojim slučajem bolji primili bi oni 5 komada. Ovako prvi smo barem na 26 sati.

Ž '21!
Guso nije imao puno posla,al i to sto je imao nekao mi je traljavo izgledalo mozda zbog zime kako sam kaze i komentator.aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolio bih one koji su gledali utakmicu da malo opisu kako je koji igrac igrao po njihovom misljenju. Samo realno molim.
Colic-sasvim ok odradio posao u odbrani nije imao puno posla tako da se ubacivao i u napad ko pravi bek

Kvesic-slicno Colicu bez puno posla al sasvim dobro u napadu al nista posebno
Bogicevic Vasilic-dobijali sve zracne duele,bez neki gresaka u odbrani al nisu ovi ni napadali nesto posebno
Nyema Svraka-ko uvijek trce,trude se i sasvim dobro radili svoj posao,samo svraka bez potrebe je dobio zuti karton
Jamak-meni je izgledao kao igrac koji se najvise trudio na utakmici,al opet nista posebno
Zeba-kao uvijek par poteza da zagrije malo publiku,imao je par fini lopti pogotovu jednu za Smajica
Smajic-jedan od bolji al isto nista posebno kao i ostatak ekipe
Adilovic-dao gol al sto je masio na pocetku 2 poluvremena je stvarno

Izmjene Beslija igrao najvise al gotov svaki njegov kontakt s loptom je bila izgubljena,Selimovic za 4-5 min koji je igrao nema potrebe pisati,Ramic isto tako.
Sve u svemu dali su lako golove i kasnije se ono igralo da se ne primi gol da ostane tako al nisu se ni trudili da daju vise.Fina utakmica za gledati iako je vrijeme bilo

- pintol_TM87
- Kontakt:
snimao sam ja drugo poluvrijeme...samo moram da ukinem zvuk
jer se sve čuje sta sam psovo i pričao HHahaha 

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Gušo- imao par dobrih intervencija standarno dobar nista posebno..par losih ispucavanja koja su ipak zavrsila u nogama nasih..aleksandar_veliki je napisao/la:Hvala, trebaju mi i druga misljenja.pile87 je napisao/la:Neznam svakako standardna igra Zelje ko do sad stisli u prvom zabili onda lagano priveli kraju, po meni dobri Nijema, Smajic i Zeba ako bi trazio najlosijeg onda mali Colic pogotovo u drugom ispao u vise navrata!aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolio bih one koji su gledali utakmicu da malo opisu kako je koji igrac igrao po njihovom misljenju. Samo realno molim.
Bogi-Vasa -BETON! Pogotovo ovaj prvi sve znas ne prelazan trci uzima ...pravi kapetan
Kvesa- dosta dobar trcio borio se trudio ..
Cola- kao sto pile rece par puta je znao ispast
Zeba-Smajke-Nijema- STANDARDNO!
Adil- zabio gol i jos imao 10000000% sansu za 2-3 metra mu skide golman ni on ne zna sam kako...
Ramic rekao sam u gornjem postu... nekako ne vidim zelju kod njega, a ni kod vernesa ...
Volio bi da AMAR pruzi priliku Bukvicu da vidimo sta zna ...
-
- Kontakt:
mislim da su dobili kartone da bi ih ocistili protiv leotara i spremno usli u narednu polusezonu bez opterecenja, kada imamo dosta vaznije utakmice.. dobar potez nek su ocistili, mislim da protiv leotara ne bi trebalo biti problema nekih, ali eto da prvo ocistimo celik
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Zaboravi reci da ono sto baca veliku mrlju na ovako lijep projekat je sam spiker na TV odron al totalni, kad slusam prenos ovakve utakmice kontam jel se on trudi da ispadne glup ili je prirodno nadaren. Da ne pricam o tome da je totalno neobjekivan.Trebalo bi ga zakonom zabranit.aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolio bih one koji su gledali utakmicu da malo opisu kako je koji igrac igrao po njihovom misljenju. Samo realno molim.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Adnan Guso, odradio svoj posao korektno, u dva tri navrata bravurozno intervenisao i otklonio ne veliki broj opasnih situacija pred nasim golom. Brani u vrhunskoj formi, da ga zdravlje posluzi i ne treba brinuti za golmana do kraja sezone.aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolio bih one koji su gledali utakmicu da malo opisu kako je koji igrac igrao po njihovom misljenju. Samo realno molim.
Benjamin Colic odiglao na nivou, trcao trudio se, razigravao par puta sa Zebom. Dobar i u ofanzivi kao i u defanzivi
Josip Kvesic odigrao bez greske, uz jedan kiks ako se to uopste moze nazvati kiksom, ali sve u svemu odigrao jako dobro, neprelazan u odbrani, i cesto se nudi u napadu tako da sam posebno zadovoljan bekovima koji iz utakmice u utakmicu pokazuju vrhunski kvalitet.
Jadranko Bogicevic za ovu ligu izmislio rijec stoper. Ni jedna visoka lopta nije prosla a da je on nije pokupio, opasne situacije rijesavao na iskustvo, neprelazan u odbrani i sto me raduje disciplinovan bez izleta u napad.
Velibor Vasilic - takodje uz Jadranka Bogicevica cini stoperski tandem koji ulijeva sigurnost u odbrani. Odigrao bez greske.
Patrick Nyema - zestok u svakom duelu, presjekao nekoliko vrlo opasnih kontri, udarao

Nermin Jamak - Nevjerovatna stvar kako ovaj momak napreduje iz utakmice u utakmicu. Odlicna pas igra, pregled igre. Malo ga zeza jos uvijek ta brzina koja mu nije na zavidnom nivou, ali sve to nadomjesti tehnikom, pregledom igre i sjajnim proigravanjima kojih je bilo danas na utakmici.
Sulejman Smajic - po meni igrac utakmice, igrac koji je najise trcao, najvise se nudio u napadu, i igrac kojeg su najvise lomili. Strepio sam da ga ne povrijede. Mislim da ce uz Zebu na proljece praviti dar mar ovom ligom.
Nermin Svraka - Odigrao jako dobro. Nije bilo nekih situacija izuzev asistencije za Zebu da ga sada nesto posebno isticemo, ali je bio dobar kao i svih danas.
Eldin Adilovic ubica u sesnaestercu. Odradio lavovski svoj dio posla, postigao go sto je najvaznije, trcao trudio se... imao jos par sansi ali tezak teren izuzetno hladno vrijeme uzrok sto i veceras nije postigao hat trick.
Zajko Zeba - E ovog igraca sam ostavio za kraj da ga prokomentarisem sa merakom jer sve govori aplauz malobrojne publike koja je bila prisutna na stadionu u Gradisci. Zeba dominira ovom ligom, tehnikom ubija, pasovima razigrava, snagom raznosi. Sta reci koju posluku porati

Momci sa klupe Selimovic, Ramic, Beslija odradili posao kako treba bez ijedne zamjerke. Imamo siroku klupu sa kvalitetnim igracima tako da se ne trebamo plasiti mogucih suspenzija ili ne daj boze povreda. Neka se serija nastavi a ovaj jesenji dio prvenstva zavrsi pobjedom protiv Leotara uz dobro popunjenu grbavicu i novi hat trick Adilovica

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Cwirek, drzgemboadislic, Orvel, relativizam i 67 gostiju.