Bio sam siguran u rezultat 1-1 kod MainzaBIHfan je napisao/la:Koln - Mainz odgodjeno znaci bonus par Sarajevo - Zvijezda je aktivan. Sumnjam da je iko rezultat pogodio.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Evo ga nastavljam golgeterski niz, jos jedan moj gol za Delfine koji su nezaustavljivi izgleda. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
O kako je brate, ma Evra je igracina, mislim da vec ima vise golova od mene ove sezone.amEl_rooB je napisao/la:Kapitenu,forza sta ima,kako liga ?
Vidim ovaj igrac novi me dostojno zamjenio,zabija ko ludBravo Evra samo tako nastavi
I ovi Delfini vazda bili jaki![]()
Momci sretno vam i dalje,da stignete ova morska stvorenja i osvojite Ligu
Evo konacno sam dao jedan danas na Arsenalu. Valjda ce ih bit jos.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Da li se zna ova odgodjena utakmica Keln-Manc kada se igra?Ako se igra sutra cekamo nju a ako ne uzima se rezervni par Sarajevo-Zvijezda.
Clan 6.
U slucaju odlaganje jedne utakmice iz ponude i ako se ta utakmica ne odigra u roku od 24h ta utakmica se nece racunati a umjesto nje ce se racunati bonus par.
Clan 6.
U slucaju odlaganje jedne utakmice iz ponude i ako se ta utakmica ne odigra u roku od 24h ta utakmica se nece racunati a umjesto nje ce se racunati bonus par.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ja k`o covjek zabijem 2 gola a vi mi samo 1 priznate.
Barca-Zaragoza 4:0 - prognoza, tako i bi bgmi.
Barca-Zaragoza 4:0 - prognoza, tako i bi bgmi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Odustajem od potjere za legendom reala. Pobjedio je, cestitam.
Nek' on kaze hocul' napustit forum...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nova 3 boda za Delfine. Posljedne dvije sezone su nas razljutile pa sada placamo sve u kamatama. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nova pobjeda Ljute Krajine, ali kakva borba od 1 do 5 poziciji u drugoj ligi, pet ekipa u 3 boda razlike. Zadnja klupa koja je bila prva nakon prošlog kola, a nakon današnjeg poraza pada na 4 mjesto
, biće ludo do kraja
!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
To je to za veceras sto se tice uredjenja rezultata.
Prispalo mi se i necu cekati ovu utakmicu Valencija-Real.To cu sutra urediti.A isti cu sutra vidjeti hoce li se igrati ova utakmica Keln-Manc.Ako se bude igrala sutra (Nedjelja) i nju cu sacekati da kompletiram rezultate ovoga kola.Ako ne onda ce se racunati rezervni par sarajevo-Zvijezda.I da ovaj rezervni par nije niko pogodio.
I javi te ako sam kome umanjio gol ili neki rezultat pogresno upisao.
Prispalo mi se i necu cekati ovu utakmicu Valencija-Real.To cu sutra urediti.A isti cu sutra vidjeti hoce li se igrati ova utakmica Keln-Manc.Ako se bude igrala sutra (Nedjelja) i nju cu sacekati da kompletiram rezultate ovoga kola.Ako ne onda ce se racunati rezervni par sarajevo-Zvijezda.I da ovaj rezervni par nije niko pogodio.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
2 gola ovo kolo, idemo do 1. lige 
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Dobro je dobro je kako sam prozvao Gunnera i Fuhrera proradili tako treba 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Meni npr Barselonu123456 je napisao/la:
Znaš mene kad mi se go ne upiše
Edo imo si sreće zamalo het-rik ,u sudijskoj sam Caena promašio ,kolko sam u prednosti
Pa jbt ,nije što ti ja bježim ,i zamjena ti Tribalian ,bolji od tebe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Nisam imaju još 4 kola sve je u igri ,zabiješ dva het-rika i eto teEdin TM87 je napisao/la:Odustajem od potjere za legendom reala. Pobjedio je, cestitam.
Odlučićemo na kraju sezone
Moram se prvo konsultovati sa nadređenima ,izgovorio si neke riječi preko kojih se teško prelazi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zavrsene su utakmice 14.kola.Odgodjena utakmica Keln-Manc se ne racuna umjesto nje se racuna rezervni par sarajevo-Zvijezda.
Molim sve ako uoce neku gresku u rezultatima ili strijelcima da jave.
Delfini plivaju sigurno ka novoj tituli.U zadnja cetiri kola potrebno nam je isto toliko bodova da osiguramo titulu.Nadam se da ove godine necemo ispustiti to kao prosle godine.I da nadam se svom prvom trofeju u ovoj ligi
Molim sve ako uoce neku gresku u rezultatima ili strijelcima da jave.
Delfini plivaju sigurno ka novoj tituli.U zadnja cetiri kola potrebno nam je isto toliko bodova da osiguramo titulu.Nadam se da ove godine necemo ispustiti to kao prosle godine.I da nadam se svom prvom trofeju u ovoj ligi
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- spielführer_21
- Kontakt:
Totalna zbrka u našoj ligi, pet ekipa u tri boda razlike. Sve je otvoreno. Još 4 kola do kraja, idemo sad u goste Karinašima, pa onda dvije kod kuće- sad moramo zapeti k'o vileni..LBJ MVP je napisao/la:Dobro je dobro je kako sam prozvao Gunnera i Fuhrera proradili tako treba
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Sekretaru RK Gradacac presao u Pivopije,potvrdi to 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Zar nisi bio u ekipi kad smo osvojili prvi put ligu ?123456 je napisao/la: Delfini plivaju sigurno ka novoj tituli.U zadnja cetiri kola potrebno nam je isto toliko bodova da osiguramo titulu.Nadam se da ove godine necemo ispustiti to kao prosle godine.I da nadam se svom prvom trofeju u ovoj ligi
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Zar nisi bio u ekipi kad smo osvojili prvi put ligu ?123456 je napisao/la: Delfini plivaju sigurno ka novoj tituli.U zadnja cetiri kola potrebno nam je isto toliko bodova da osiguramo titulu.Nadam se da ove godine necemo ispustiti to kao prosle godine.I da nadam se svom prvom trofeju u ovoj ligi
Ja mislim da je on banovan odmah na startu pa je Papilon igrao tu prvu sezonu.
P.S.Cestitke na golu,u finoj si seriji...
Tacno.Poslije par kola trajni ban i papilon dolazi u Delfin.adnan24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Zar nisi bio u ekipi kad smo osvojili prvi put ligu ?123456 je napisao/la: Delfini plivaju sigurno ka novoj tituli.U zadnja cetiri kola potrebno nam je isto toliko bodova da osiguramo titulu.Nadam se da ove godine necemo ispustiti to kao prosle godine.I da nadam se svom prvom trofeju u ovoj ligi
Ja mislim da je on banovan odmah na startu pa je Papilon igrao tu prvu sezonu.
P.S.Cestitke na golu,u finoj si seriji...
Evo ovdje se moze vidjeti satav timova kod osvajanja trofeja.Mene nigdje
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=1469" onclick="window.open(this.href);return false;
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.