BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
4
50%
2) Dobar je za ovaj klub
4
50%

Ukupno glasova: 8

Semir bvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Semir bvb » 18 nov 2011, 15:05

Zdena04 je napisao/la: Ipak vidim dobro šanse za BVB jes su ključni igrači pomenutih klubova povrijeđeni. Schweinsteiger, Robben, v.Persie, Farfan, Höwedes itd.
Nema to nikakve veze. Za velike ekipe izostanak vaznih igraca se ne smije potencirat kao da je veliki hendikep ili opravdanje za neki los rezultat.
Sjetimo se samo izostanka Kagawe u drugom dijelu prosle sezone (nakon sto je u prvom dijelu bio nas najbolji igrac pa smo opet osvojili) ili ovosezonski izostanak Barriosa koji je bio 2 sezone zaredom nas najbolji strijelac, pa ja bih rekao i igrac, pa eto opet dobro guramo.Da ne spominjem Sahina. Tako da to nema nikave veze.

- Dosad u ovoj sezoni najbolje ocijenjen igrac u Bundesligi je Gotze.
- Najbolje ocijenjen stoper je van Buyten a drugi je Hummels. A najbolji ocijenjen bek je Piszczek ispred Lahma. Sjetimo se samo kako su neki na forumu ismijavali Piszczeka i kako su govorili da se sve to potrefilo i da nema od njega vise nista i tako to. Dovoljno je reci da je trenutno najbolji bek u ligi, bas kao i prosle godine ;) .

slikaNUR DER BVBslika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 18 nov 2011, 15:09

@ Zdenkac

Robben je spreman a ne povrjedjen, a i Persi je spreman samo Wenger nije dao da igra za lale htio ga odmorit, jedino tvoji strumfovi jesu povrjedjeni jbg ...
BvB Echte Liebe !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 nov 2011, 15:36

Maksimalno tezak raspored u sljedecih nekoliko sedmica...cak mislim da poslije Bayerna,Arsenala i Schalkea igramo sa Gladbachom koji je i dalje na samom vrhu Bundeslige.

Vazno je da ne bude povreda pa da Klopponja moze normalno rotirati igrace u ovim utakmicama.

Sutra derbi u Minhenu gdje po meni i nemamo mnogo toga za izgubiti...mnogo mi je vazniji mec protiv plavaca sljedeci vikend.U Londonu ce biti veoma tesko...Arsenal igra sve bolje...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 nov 2011, 15:43

Imam neki osjecaj da ce sutra biti 1:1 na Allianz Areni. Citajuci izjave igraca i zvanicnika pred ovaj duel u medijima skoro sve ide na mlin Bayernu, a Klopp samo suti i nesta muti. :D :D
Moje je misljenje da ce Bayern sutra malo podcjenjivacki uci u utakmicu sto ce mu se osvetiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 18 nov 2011, 22:50

Klopp je napisao/la:Ipak je tacno da je uzimao casove spanskog jos u januaru, pola godine unaprijed je znao da ce ici i pripremao se.
Barem nije k’o “Noj” :lol: štrebo bavarski. :lol:
adnan24 je napisao/la: Sutra derbi u Minhenu gdje po meni i nemamo mnogo toga za izgubiti...mnogo mi je vazniji mec protiv plavaca sljedeci vikend.U Londonu ce biti veoma tesko...Arsenal igra sve bolje...
Nu :lol: , čuj nemamo ("lokal patriotizam" - :oops: :lol: ) šta izgubiti!! :o :mrgreen: Samo da anamo njih sataru!! :twisted: Kakav Arsenal, Rudari i ostali bakrači. :twisted:

Bayro mora pasti i to u sred “Monaca”!!!! :lol:

Imal išta ljeVše od Enćinog papričenja!!!!??? :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 nov 2011, 23:09

Hare_BvB je napisao/la: Nu :lol: , čuj nemamo ("lokal patriotizam" - :oops: :lol: )
:D
Saću ti Duleta i onog sarajlijicu natovariti na vrat. :mrgreen:
Hare_BvB je napisao/la: Bayro mora pasti i to u sred “Monaca”!!!! :lol:
Ja ti vjerujem k'o Bajro materi. :D

Što se tiče sutrašnjeg megdana, pa haman da će biti oboren bundesligaški rekord po prodanim tv-pravima, odnosno tv-prijenosima diljem svijeta. Računa se da će se ovaj meč prenositi u preko 200 zemalja.
Jogiju ovo nije toliko interesantno, pa će poslati svog pomoćnika da "odradi posao". :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 nov 2011, 00:01

Hare_BvB je napisao/la:
adnan24 je napisao/la: Sutra derbi u Minhenu gdje po meni i nemamo mnogo toga za izgubiti...mnogo mi je vazniji mec protiv plavaca sljedeci vikend.U Londonu ce biti veoma tesko...Arsenal igra sve bolje...
Nu :lol: , čuj nemamo ("lokal patriotizam" - :oops: :lol: ) šta izgubiti!! :o :mrgreen: Samo da anamo njih sataru!! :twisted: Kakav Arsenal, Rudari i ostali bakrači. :twisted:

Bayro mora pasti i to u sred “Monaca”!!!! :lol:

Imal išta ljeVše od Enćinog papričenja!!!!??? :lol:

Blago nama kad nam se u ovome ogleda patriotizam :oops:

A fino je njih dobiti,u to nema sumnje...al' nekako mi je lakse podnijeti poraz na strani tako da mi mnogo vise znaci onaj mec protiv Schalkea u sljedecem kolu a I nekako plavce vidim kao vece konkurente ove sezone.Bayern ce biti prvi 100% :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 nov 2011, 00:13

amerosm je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce sutra biti 1:1 na Allianz Areni. Citajuci izjave igraca i zvanicnika pred ovaj duel u medijima skoro sve ide na mlin Bayernu, a Klopp samo suti i nesta muti. :D :D
Moje je misljenje da ce Bayern sutra malo podcjenjivacki uci u utakmicu sto ce mu se osvetiti.
e nek ima neko ko ce podcjeniti trenutnog prvaka Njemacke i tim koji u zadnja 3 kola ima gol razliku 11:2 :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 nov 2011, 00:22

mma_hz je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce sutra biti 1:1 na Allianz Areni. Citajuci izjave igraca i zvanicnika pred ovaj duel u medijima skoro sve ide na mlin Bayernu, a Klopp samo suti i nesta muti. :D :D
e nek ima neko ko ce podcjeniti trenutnog prvaka Njemacke i tim koji u zadnja 3 kola ima gol razliku 11:2 :roll:
Pa možda zbog toga što tim iz Munchena ima 5 vezanih pobjeda na svom terenu uz gol razliku (23:0).
Dok je Dortmund sve, ne samo uvjerljiv na strani (bilans: 2:2:2).

Bayern neće podcjenjivački ući u ovu utakmicu iz više razloga. Zbog toga će osveta biti slatka. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 nov 2011, 00:36

al podcjenjivacki necete uci garant...nemojte da vam to bude izvlakusa poslije poraza ahhahah :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 19 nov 2011, 02:49

Zadnja dva meca im je pjevao Djordje : Dzaba vam NOVCI moji sinovci , dzaba vam bilo dobre volje mi ipak igramo malo bolje..... sad meni na koncertu reko da ce im i sutra otpjevat !

2 razlike za nas hladno...bez emocija

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 nov 2011, 10:49

Ukoliko je danas utakmica
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 19 nov 2011, 18:01

FCB: Neuer - Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm - Kroos, Luiz Gustavo - Robben, Müller, Ribery - Gomez

BVB: Weidenfeller - Piszczek, Santana, Hummels, Schmelzer - Bender, Kehl - Götze, Kagawa, Großkreutz - Lewandowski

Robben u prvoj :oops: :lol: 8-) , Schmelle u prvoj !

Treba ocekivati otvorenu utakmicu, gdje ce Bayern napadat svim silima, mislim da su na to nasi i spremni i da cemo vrebat na kontruse, ali iskreno mislim da se Bayern nece bas naigrat da nece bit rupa. Prekidi bi mogli danas bit kljucna situacija kako korneri tako i slobodnjaci, jer onaj debil Buyten zna zabit glavucom, a Robery znaju sarat slobodnjake, no imamo i mi svoje adute sto se tice kornera na skok idu santana hummy bender lewa ... Gomez ce da trese mrezu to je ko dva i dva, on nama mora zabit pogotov nakav tip igrac nasu odbranu namuci najvise ... Danas neka se dokaze Lewa i zabije, a ne azgsburgu i ostaloj sici ... Prognozu davat necu ali se nadam povoljnom rezultatu, nadam se da je Wajdi danas raspolozen jer trebat ce nam golman koji moze odbranit onu koja se ne brani... Sto se tice bavaraca najveci problem njihova odbrana troma i spora protiv nasih agilnih igraca ce bit na mukama. I uvjeren sam 100% da ce bit prostora za nasu igru jer ovaj sastav Bayerna je preofanzivan krenut ce svim silima da nas nabiju, vazno je izdrzat uvodni dio utakmice da se ne primi gol, a poslije tog bi trebalo bit lakse jer ce njima rast pritisak umor dekoncentracija, i tu treba prsjeci koju loptu odigrat kontrusu dobru na prvi dodir i realizovati. Lewa mame cu ti se na hebat zaseres li zaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiii goooooooooool !
BvB Echte Liebe !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 nov 2011, 18:07

Vidi se koliko im znaci ovaj mec cim je Robben u prvih 11...vidjet cemo koliko ce im se to isplatiti na duze staze.

Dobro je sto Schmelzer igra jer on i Greuskreutz moraju biti na nivou protiv Robbena,kao i Pisczek protiv Riberyja.

U svakom slucaju ne smijemo dozvoliti da Bayern ima veliki posjed lopte jer bi onda mogli imati velike probleme...treba natjerati oba njihova krila da rade i u defanzivi...

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 19 nov 2011, 18:16

Vidi Baye sto je ofanzivan. :shock: Enco ih je bas nahusko. :lol:

Slazem se Damirom, prekidi bi mogli biti najveca opasnost, iako nema belgijskog kecera. Weidi je klasicni linijas. :x Sjetimo se Langeraka zimus, decko je pokupio kamaru loptu, a opet smo primili gol nakon kornera.

Nema druge, vec presingom od prve minute, ne smijemo dopustiti da se previse vrte oko naseg kaznenog.

Nur der BVB!!!!!
Der Mann für die entscheidenden Tore.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 19 nov 2011, 18:25

O gdje ste bracoo :D :D :D Za koji minut pocinje tekma pa reko da vam pozelim puno srece i neka bolji pobjedi :D :D :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 19 nov 2011, 18:29

Ispostavilo se ono sto sam se pribojavao da Klopp nema muda....daj Leithnera da igramo s njima pa kud puklo da puklo.....

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 19 nov 2011, 18:33

Odosmo mi na 8
Stern des Südens

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 19 nov 2011, 19:57

Bravo, Goetze !
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 nov 2011, 20:12

Bravo, bravo! ;)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []