DZABA VAM NOVCI MOJI SINOVCI DZABA VAM BILO DOBRE VOLJE, MI IPAK IGRAMO MALO BOLJE !!!!!!!!
NA KOLJENA CIGANI NA KOLJENA , PRED PRVAKE !!!!!!!!!!!!!!
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Na k... ma nema vezeproFCB je napisao/la:Odosmo mi na 8
Al' zamaloproFCB je napisao/la:Odosmo mi na 8
Omerbavarac je napisao/la:Cestitke na pobjedi, zasluzeno.
Anto svaka cast dokazujes velicinuanton 1983 je napisao/la:čestitke BvB-u. Iakoste pobjedili gnjilim golom, pobjeda je više nego zaslužena! Danas je bvB pokazao da je ISKUSNA momčad i zato mi se nemojte više izvlačiti na neiskusnost u Europi!
Monolog je napisao/la:A, s obzirom na formu Subotića, mog'o bi on njega izbaciti iz prve postave (dobro, i sam znam da se ovo neće desiti).
Monolog je napisao/la:Lewandovski je, koliko god ga pojedinci kudili (@lotPi), bolji od Barriosa. Štikla koju je prodao Kagawi, te nekoliko prodora (posebno tunela)...Uh. Kakav je bio prošle sezone, mislim da je u dosadašnjem dijelu iznenadio i samog sebe.
![]()
Damir_BvB je napisao/la:Omco legendo hvala lijepo uvijek si bio covjek !Omerbavarac je napisao/la:Cestitke na pobjedi, zasluzeno.
Ustani kada spominješ velikog Lewandowskog.mma_hz je napisao/la:u ovom trenutku levat bolji od bariosa i da je trenutno korisniji u igri od lucasa,
stojeci tipkam..nista ti ne brini hahhahaMonolog je napisao/la:Ustani kada spominješ velikog Lewandowskog.mma_hz je napisao/la:u ovom trenutku levat bolji od bariosa i da je trenutno korisniji u igri od lucasa,![]()
Helem, upravo to sam i mislio. Osim neke povrede ili evidentnog pada forme (u šta sumnjam), ne vidim na koji način može Lucas izbaciti Roberta iz 1. postave.
Monolog je napisao/la:Ustani kada spominješ velikog Lewandowskog.mma_hz je napisao/la:u ovom trenutku levat bolji od bariosa i da je trenutno korisniji u igri od lucasa,![]()
Helem, upravo to sam i mislio. Osim neke povrede ili evidentnog pada forme (u šta sumnjam), ne vidim na koji način može Lucas izbaciti Roberta iz 1. postave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.