FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Monolog » 19 nov 2011, 20:51

Nit' ću biti razočaran, nit' sretan. :mrgreen: U to možeš biti siguran.

A, zašto ne bih hvalio igru Bayerna kontra Cityja? Imam li neko logičko uporište da to ne radim? Je l' zabranjeno pohvaliti Bavarce ako nisi fan istih? :mrgreen: Helem, Bayo je danas bio slabiji, tek su u posljednjih nekoliko minuta nešto pokušavali i da su dali gol, to bi bilo apsolutno nezasluženo. Btw, svakako bi treb'o Gustavo dobiti crveni karton zbog onog ophođenja prema Leitneru, al' kakvi. :mrgreen: Gdje će se pokazati crveni karton?! :mrgreen:

Bayu sam konstantno igr'o PS na kladionici i iz tog razloga sam želio da prime gol. :mrgreen: Btw, ponosno mogu reći da sam danas im'o čistu dvojku, a poznajem neke forumaše (@ProFCB) koji su ganjali neki hendikep na Bayern. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 nov 2011, 20:52

Centre forward je napisao/la:Posto vidim da za Bayu nema krize, odlucih da danas popravim i svoj budžet i odigram iz keca u kec.Eto, ako hocete da ne ostanem švorc, gledajte kako cete, bez zayebancije 8-)
I, jesi li popravio budzet :?:

Samo pitam. 8-)

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 nov 2011, 20:55

Drugo je ne biti fan i ne voliti nesto a praviti se da ti je ta stvar nekako i draga.Ne sjecam se da sam rekao bilo sta za Gustava , ako je trebao dobiti karton tu je bio sudija i trebao mu je pokazati karton . A na sudiju se Dortmundovci ne trebaju zaliti jer je vecina odluka isla u njihovu korist.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 19 nov 2011, 20:56

Prvo bih da pozdravim familiju idiotu koji je sudio utakmicu. Toliko nesudjenih faula na ivici sesnaesterca, sto na Gomezu, sto na Ribery-ju, a bogami i Mulleru.
Svoj kvalitet je potvrdio i kad je krenuo dati zuti katron Gustavu, pa se predomislio.
Ali dosta o ovom majstoru sudijskog zanata.slika

Bayern je bio los i bez njega.
Nije bilo tecnosti u igri, nije bilo zadnjeg pasa. Koliko Schweini nedostaje mogao je primijetiti i Sasa Matic. Bayern je ponovo imao veci posjed lopte od protivnika, al' dzaba, jalovo je to bilo.
Kroos generalno slab, ali je odigrao jedan fantastican pas za Gomeza sa sredine terena. Nesto kao Pirlo iz najboljih dana.

Gol ni sam ne znam kako primismo.
Boateng ne zna gdje se nalazi, a Goetze daje brlju. Nesreca pa haj'.

P.S.
Dortmundovci, nema potrebe za qrcenjem. Znate i sami da ce titula ionako na kraju zavrsiti u Minkenu. Pitanje je samo s kojom bodovnom razliko.
Jer Bayern je bolji, Bayern je jaci!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 nov 2011, 20:57

Bundesliga je napisao/la:Drugo je ne biti fan i ne voliti nesto a praviti se da ti je ta stvar nekako i draga.Ne sjecam se da sam rekao bilo sta za Gustava , ako je trebao dobiti karton tu je bio sudija i trebao mu je pokazati karton . A na sudiju se Dortmundovci ne trebaju zaliti jer je vecina odluka isla u njihovu korist.
hoces reci da je sudija siljio za dortmund ili.. :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 nov 2011, 20:57

Ne znam otkud ti ta ideja da mi je Bayern drag? :roll: I, ne znam kako si na osnovu mojih postova to zaključio? :roll: Druga stvar je što ih često imam priliku gledati (@Klare, kak' si mi :mrgreen: ), te što su igrali mnogo bolje negoli je to slučaj večeras, pa su (logično) dobivali komplimente s moje strane. :mrgreen: Eh, ako je to ljubav ili gluma iste, onda... :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 19 nov 2011, 21:04

Jedino zanimljivo u ovom porazu je bilo to da su se u lozi stadiona Rumenige i Hoenes smjeskali nakon postignutog gola Gotze-a, sto nije tipicno za njih. Mozda oni ipak znaju nesto vise :D
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 19 nov 2011, 21:08

Evo i Doofmundovci su dočekali da ove sezone izađu iz jazbina,također je par standardnih forumskih trollova izašlo iz rupetina.Vidjelo se da fali Bastian u sredini,Robben strašljiv razumljivo,Gomez i Muller loši,Ribery također.I dalje smo prvi na tabeli,nema razloga za brigu.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 nov 2011, 21:10

pasha_the_one je napisao/la:Jedino zanimljivo u ovom porazu je bilo to da su se u lozi stadiona Rumenige i Hoenes smjeskali nakon postignutog gola Gotze-a, sto nije tipicno za njih. Mozda oni ipak znaju nesto vise :D
Da, čitavo vrijeme kontam zbog čega je to. :D Možda nam ovaj pokušaj selbstmorda kaže nešto više. Mada ne bih volio da je tako ili u najmanju ruku da se dokažu neke stvari.

Bayern loš, loše postavljen, halfovi se gubili, Kroos nedovoljno kreativan, krila odsječena...i na kraju sretan gol Borussije, koji je ponovo oživio Bundesligu (@Vale, vidiš kako mi i u bedaku nađemo razloga za slavlje :mrgreen: ).
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 nov 2011, 21:11

@ gero

druze sjecas li se nase diskusije nakon povrede Schweinsteigera i koju smo mi raspravu vodili i kada sam rekao da cim dodje malo kvalitetnija ekipa koja ce znati udvojiti Robbena i Riberya da nastaju problemi, i moze se reci da Vas BVB dva puta zaredom dobija istom taktikom.
Ovaj je poraz bolan, ali opet drzite sve u svojim rukama, i ukoliko zelite posebno u LP napraviti nesta vise morate dovesti kvalitetnog veznog igraca.
Sto se Boatenga tice odmah nakon njegovog dovodjenja sam rekao da on nije igrac za Bayerna, i da je bilo po mom misljenju kvalitetnijih igraca, kao npr. Sakho.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 nov 2011, 21:12

A ne na osnovu tvojih postova se dalo zakljuciti da ti klub nije drag , pa ti sada reci sta oces , znam da ces opet reci da ti je svejedno .. Nego zelim reci da nema smisla dijeliti komplimente za nesto sto ti se ne svidja , drzi se necega ako se vec uhvatis za to . Kao npr Magica covjek ne voli Bayern niti Bundesligu , pa istima ne daje neke komplimente .
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 nov 2011, 21:15

geronimo je napisao/la:
pasha_the_one je napisao/la:Jedino zanimljivo u ovom porazu je bilo to da su se u lozi stadiona Rumenige i Hoenes smjeskali nakon postignutog gola Gotze-a, sto nije tipicno za njih. Mozda oni ipak znaju nesto vise :D
Da, čitavo vrijeme kontam zbog čega je to. :D Možda nam ovaj pokušaj selbstmorda kaže nešto više. Mada ne bih volio da je tako ili u najmanju ruku da se dokažu neke stvari.

Bayern loš, loše postavljen, halfovi se gubili, Kroos nedovoljno kreativan, krila odsječena...i na kraju sretan gol Borussije, koji je ponovo oživio Bundesligu (@Vale, vidiš kako mi i u bedaku našemo razloga za slavlje :mrgreen: ).

ma treba taj gece jos puno hljeba pojesti da bi presao na bavarske kobasice

losa utakmica, zakanio sam se da gledam jer sam mislio da ce biti lijepa utakmica, ali nista, nije ni dortmund nista posebno odigrao, taj gol gecea je cista sreca i indolentnost bayernove odbrane

ne znam, izgleda da ce bayern opet i ove sezone po sistemu toplo hladno, mada sam mislio da ovaj vas trener kao vrhunski strucnjak nece dopustiti ovakva opustanja i letargicne utakmice, ali nista ovaj poraz ne mora da znaci, vidjecemo pravu snagu bayerna u knock out fazi lige prvaka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 19 nov 2011, 21:20

Kratko i jasno: Dortmund je zasluženo pobijedio.

Igra potpuno bezidejna.

Dokaz da je Muller bio najslabiji igrač na terenu je Bayernova igra nakon njegova izlaska. Ovo pišem hladne glave pa me prosto ne interesuje kako će neki reagirati na ovu izjavu.

Ljudi koji razumiju nogomet mogu primjetiti da je Muller bio izgubljen između naše sredine i napada.

@Šećer, Kroos je ipak KLASA. Sad da li na poziciji 8-ce ili 10-e meni svejedno. Priznam, može igrati na Cenera.

Kapa dolje za predstavu ovog momka.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 nov 2011, 21:27

amerosm je napisao/la:@ gero

druze sjecas li se nase diskusije nakon povrede Schweinsteigera i koju smo mi raspravu vodili i kada sam rekao da cim dodje malo kvalitetnija ekipa koja ce znati udvojiti Robbena i Riberya da nastaju problemi, i moze se reci da Vas BVB dva puta zaredom dobija istom taktikom.
Ovaj je poraz bolan, ali opet drzite sve u svojim rukama, i ukoliko zelite posebno u LP napraviti nesta vise morate dovesti kvalitetnog veznog igraca.
Sto se Boatenga tice odmah nakon njegovog dovodjenja sam rekao da on nije igrac za Bayerna, i da je bilo po mom misljenju kvalitetnijih igraca, kao npr. Sakho.
Svi se slažu, pa tako i mi, da Bayern ima (ili bi bar trebao imati) 11 vrhunskih igrača + 6,7 više nego solidnih zamjena.
Svi , gotovo svi, se mogu zamjeniti (u slučaju povrede, kartona) i da se to toliko ne osjeti, ali kada nema motora ekipe (BS31) onda to u velikim utakmicama ne izgleda jednostavno.

Sakho nije Nijemac i on kao takav mora biti jači barem 20% od Boatenga da bi ga oni doveli. Znaš ti to dobro, pa se ja zbog toga uopšte ne čudim. Neću ga previše braniti, jer znam da može biti dobar odbrambeni igrač. Između toga "biti" i "jeste" stoji jedan krivudav put (razloga je više) pa ako dotični to ispegla neće se smatrati promašenom investicijom.
Vom Jäger zum Gejagten

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 19 nov 2011, 21:30

JetSet_Hantraga je napisao/la: Jer Bayern je bolji, Bayern je jaci!
Vidjeli smo, bio je direktan prenos :D .

@Omere ostao sam ti dužan:

slika 0:1 slika

slikaNUR DER BVBslika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 nov 2011, 21:44

Semir bvb je napisao/la: @Omere ostao sam ti dužan:

slikaNUR DER BVBslika
Radujte se, svakome dodje njegovih 5 minuta. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 19 nov 2011, 21:47

Omerbavarac je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la: @Omere ostao sam ti dužan:

slikaNUR DER BVBslika
Radujte se, svakome dodje njegovih 5 minuta. :)
Hvala.
Dobar si čovjek. Respect ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 nov 2011, 23:09

E nek su nas vala spustili na zemlju. Toliko smo se bili nalozili na pobjedu protiv Dortmunda, a "zuti ****" nas pobjedise. Igrali su veoma strpljivo i veoma dobro u odbrani, dok su u napadu cekali priliku iz kontri. Najveca greska dns je bila sto je Robben igrao od pocetka, a vidi se da je nespreman i da neide 100% u duele(jel ono neko ovdje rekao da ce Robben biti starter, nakon sto je dosal izjava da bi mogao biti spreman za Dortmund). Imali smo posjed lopte, imali smo inicijativu, ali nismo imali ideje u napadu. Takodjer, i sudija nas je malo kocio, a primjetio s ei izostanak Schweinia.

Ovo sto prije zaboraviti i sada idemo osigurati prolaz u LP.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Orijent
Kontakt:

Post Postao/la Orijent » 19 nov 2011, 23:10

od kad holger badstuber u bayernu izvodi slobodne udarce :? :lol: :mrgreen: :roll: :?: :oops:
hmm,mislim da to dovoljno govori o ozbiljnosti ovoga kluba,cak je i glavni prigovarac sudijama :lol:

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 19 nov 2011, 23:21

Baš mi je drago da je došao poraz da i ovi dušmani mogu malo slaviti . A i ovi " navijači " ili simpatizeri Borussie moraju i oni nekad proslaviti pobjedu ali ako koji hoče da se kladi na veče pare da Bayern uzima titulu ako žele nek se jave :) !

E sad morali smo i mi pasti jednu utakmicu al nema veze . Bolje i sada nego u nekim extra vaznim tekmama . Što se tiče tebe Romario tvoju Barcu čemo tek vidjeti . I ti ako zelis javi mi se da se kladimo ciji tim ce dogurati dalje u LP !

Bayern uzima hladno našu ligu , kup ako se ne desi neko čudo ili loš dan. A za LP smatram da smo največi favorit -.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.