Valencia je napisao/la:Ne pamtim da je Bajern ikada im'o slabiju odbranu. Stvarno su levat'ne ona dva stopera

.
Da ta odbrana je u svim takmičenjima, dakle utakmica njih 20, primila tek 8 golova. U Evropi nađi još jednu odbranu sa približnim učinkom.
Badstuber još jednom pokazao zašto je prvi stoper Njemačke reprezentacije, pa lik je imao
hejbet dobivenih duela, a samo ga je Lewandowski uspio preći, i to jedanput, jednostavno Holgi nenadmašan.
Bio sam njegov kritičar zbog
smotanosti, ali ove sezone je u svoju igru ugradio nešto novo, ugradio je jednu smjelost, agresivnost, nemojte reći da niste vidjeli onoliki broj dobivenih duela, to sam budala može reći.
Za gol je krivac Boateng, ali dešava se svakom.
Ne pada mi napamet da vam čestitam, iako moram priznati da mi je ovaj poraz sjeo, ono ni tamo ni 'vamo, bilo je dosta težih, recimo onaj prošlosezonski, a s ovim sam se brzo pomirio, tabela me ohrabruje, prošle godine toga nije bilo.
Ni slučajno više da sudije niste na ovoj temi spomenuli, psssstttt!
Ali pobjeda je zaslužena, kao i ona istoimenog protivnika iz prvog kola.

Ne zbog neke vaše igre, nego prvenstveno zbog toga što ste uspjeli ušuškati Bayernovu igru, to je rijetkima pošlo za rukom, i rijetkima će to i poći, pa zbog toga neka vama bodava, potrebniji su...
Ukoliko protiv Arsenala ne pruže sličnu partiju, e onda...