A, zašto ne bih hvalio igru Bayerna kontra Cityja? Imam li neko logičko uporište da to ne radim? Je l' zabranjeno pohvaliti Bavarce ako nisi fan istih?

Bayu sam konstantno igr'o PS na kladionici i iz tog razloga sam želio da prime gol.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
I, jesi li popravio budzetCentre forward je napisao/la:Posto vidim da za Bayu nema krize, odlucih da danas popravim i svoj budžet i odigram iz keca u kec.Eto, ako hocete da ne ostanem švorc, gledajte kako cete, bez zayebancije
hoces reci da je sudija siljio za dortmund ili..Bundesliga je napisao/la:Drugo je ne biti fan i ne voliti nesto a praviti se da ti je ta stvar nekako i draga.Ne sjecam se da sam rekao bilo sta za Gustava , ako je trebao dobiti karton tu je bio sudija i trebao mu je pokazati karton . A na sudiju se Dortmundovci ne trebaju zaliti jer je vecina odluka isla u njihovu korist.
Da, čitavo vrijeme kontam zbog čega je to.pasha_the_one je napisao/la:Jedino zanimljivo u ovom porazu je bilo to da su se u lozi stadiona Rumenige i Hoenes smjeskali nakon postignutog gola Gotze-a, sto nije tipicno za njih. Mozda oni ipak znaju nesto vise
geronimo je napisao/la:Da, čitavo vrijeme kontam zbog čega je to.pasha_the_one je napisao/la:Jedino zanimljivo u ovom porazu je bilo to da su se u lozi stadiona Rumenige i Hoenes smjeskali nakon postignutog gola Gotze-a, sto nije tipicno za njih. Mozda oni ipak znaju nesto viseMožda nam ovaj pokušaj selbstmorda kaže nešto više. Mada ne bih volio da je tako ili u najmanju ruku da se dokažu neke stvari.
Bayern loš, loše postavljen, halfovi se gubili, Kroos nedovoljno kreativan, krila odsječena...i na kraju sretan gol Borussije, koji je ponovo oživio Bundesligu (@Vale, vidiš kako mi i u bedaku našemo razloga za slavlje).
Svi se slažu, pa tako i mi, da Bayern ima (ili bi bar trebao imati) 11 vrhunskih igrača + 6,7 više nego solidnih zamjena.amerosm je napisao/la:@ gero
druze sjecas li se nase diskusije nakon povrede Schweinsteigera i koju smo mi raspravu vodili i kada sam rekao da cim dodje malo kvalitetnija ekipa koja ce znati udvojiti Robbena i Riberya da nastaju problemi, i moze se reci da Vas BVB dva puta zaredom dobija istom taktikom.
Ovaj je poraz bolan, ali opet drzite sve u svojim rukama, i ukoliko zelite posebno u LP napraviti nesta vise morate dovesti kvalitetnog veznog igraca.
Sto se Boatenga tice odmah nakon njegovog dovodjenja sam rekao da on nije igrac za Bayerna, i da je bilo po mom misljenju kvalitetnijih igraca, kao npr. Sakho.
Vidjeli smo, bio je direktan prenosJetSet_Hantraga je napisao/la: Jer Bayern je bolji, Bayern je jaci!
Radujte se, svakome dodje njegovih 5 minuta.Semir bvb je napisao/la: @Omere ostao sam ti dužan:
0:1
NUR DER BVB
Hvala.Omerbavarac je napisao/la:Radujte se, svakome dodje njegovih 5 minuta.Semir bvb je napisao/la: @Omere ostao sam ti dužan:
0:1
NUR DER BVB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.