ali sreca da se ovo nije desilo realu, koliko bi bilo napada na sudce i price kako vas uvijek ostete

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

U sesto po redu rebroNeverRetreat je napisao/la:U plucno krilo ga pogodila
Edin TM87 je napisao/la:U sesto po redu rebroNeverRetreat je napisao/la:U plucno krilo ga pogodila
Sta je sudija pogrijesio? Mozda sto nije dao drugi zuti onom igracu Valensije kad je isti napravio faul i napuco loptom Diarru? Eto, ja mu ne zamjeram, dzaba bi bilo jos crvenih poslije toga...Scof1eld je napisao/la:vi mozete reci za sudiju da odlican samo ako pobjedite![]()
cuj bezvezne slike, samo iz ovog ugla snimljena situacija, a niti sam rekao da je penal niti da nije.. ali vjerovatno nije
raul-zakon je napisao/la:Sta reći, koju posluku porati...Pobjeda je pobjeda i sve je to uredu, ali mrzim ovakve "kontraverzne" pobjede, mislim, znam ja da nije bio penal, ali hajd to objasni onim qrcelonistima koji će sad ovo jedva dočekati da počnu kokodakati k'o kokoške.
Ja mislim da je u dvanaestopalacno crijevoNeverRetreat je napisao/la:U plucno krilo ga pogodila
E pa ondje se vidi da lopta uopšte nije dirala Higuaina već je izbio XabiScof1eld je napisao/la:vi mozete reci za sudiju da je odlican samo ako pobjedite![]()
cuj bezvezne slike, samo iz ovog ugla snimljena situacija, a niti sam rekao da je penal niti da nije.. ali vjerovatno nije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.