U Zenici je fenomenalno odigrao na beku, tad nije bilo problema, sad kad nije odigrao(momak inace ima samo 21 godinu, pa su oscilacije u igri moguce) odmah ga protjerati, i to od strane Zeljinih navijaca

Jesi li siguran da si postirao na pravoj temi .Pitam te jer ovaj tvoj post opisuje sve samo ne ovog mulata.loptica je napisao/la:Momak klasa uz to pokazao ozbiljnost i da se na njega može računat.Siguran ,sposoban.
Jedini koji je opravdao baš sve.Prilagodio se brzo,daje sve od sebe.
Svaka mu čast .
DR HAUSEDRHAUSE je napisao/la:Jesi li siguran da si postirao na pravoj temi .Pitam te jer ovaj tvoj post opisuje sve samo ne ovog mulata.loptica je napisao/la:Momak klasa uz to pokazao ozbiljnost i da se na njega može računat.Siguran ,sposoban.
Svaka mu čast .
Halo, covjece, isuvise si dosadan! Blatis Begovica, pa Zahirovica..., sta hoces ti ustvari?! Ukoliko ti se oni ne svidjaju, pa brate moj, nemoj ti njih da gledas. Meni su oni najbolji, jer mi boljih nemamo! Suzdrzi se ovakvih komentara, jer uopste nisi zanimljiv (ukoliko ti je to cilj bio, a ne sumnjam da jeste)!DRHAUSE je napisao/la:Jesi li siguran da si postirao na pravoj temi .Pitam te jer ovaj tvoj post opisuje sve samo ne ovog mulata.loptica je napisao/la:Momak klasa uz to pokazao ozbiljnost i da se na njega može računat.Siguran ,sposoban.
Svaka mu čast .
Neznam koliko pratiš ovu temu ali ja sam jedini koji je drži dalje od začenja.Inače ko bi drugi ukazivao na prave razloge zašto ovaj zaušnjak dobija pozive u reprezentaciju.Adelin je napisao/la:DR HAUSEDRHAUSE je napisao/la:Jesi li siguran da si postirao na pravoj temi .Pitam te jer ovaj tvoj post opisuje sve samo ne ovog mulata.loptica je napisao/la:Momak klasa uz to pokazao ozbiljnost i da se na njega može računat.Siguran ,sposoban.
Svaka mu čast .
Znamo da ti se Adnan ne svida , a ne znam zasto mozda ti je nekog nedaj boze ubio ...
Posto ga ne volis jednostavno nemoj ga pratit i dolaziti na ovu temu i nemoj provocirati !!
totalno!DRHAUSE je napisao/la: Neznam koliko pratiš ovu temu ali ja sam jedini koji je drži dalje od začenja.Inače ko bi drugi ukazivao na prave razloge zašto ovaj zaušnjak dobija pozive u reprezentaciju.
a koji su to pravi razlozi?panties je napisao/la:totalno!DRHAUSE je napisao/la: Neznam koliko pratiš ovu temu ali ja sam jedini koji je drži dalje od začenja.Inače ko bi drugi ukazivao na prave razloge zašto ovaj zaušnjak dobija pozive u reprezentaciju.
ma ja se zezam, ne mogu ni da citam sta drhause vise pise, zato sto je ko pokvarena plocamolotovljev je napisao/la:a koji su to pravi razlozi?panties je napisao/la:totalno!DRHAUSE je napisao/la: Neznam koliko pratiš ovu temu ali ja sam jedini koji je drži dalje od začenja.Inače ko bi drugi ukazivao na prave razloge zašto ovaj zaušnjak dobija pozive u reprezentaciju.
i kakve to veze ima na koji nacin je dosao do drzavnog grba?!
znaci "vama" nije vazno to sto smo dobili igraca za naredni period,"vama" je vazno da kao korumpirani
bolesnici narusite medjuljudske odnose unutar reprezentacije,samo kako bi iz licnih interesa na mjesto
selektora postavili nekoga "svog"...
nakon Portugala bio sam za to da Pape napusti repku,ali nakon ovoga nema sanse...
Hahaha,odlican komentar...Adnan je strasan momak, i nekima je ocito samim tim trn u oku ...edina je napisao/la:Ko uopće čita postove DrHausa na ovoj temi?Iz svega se samo da zaključiti da Adnan osim što dobro igra fudbala zna i da bude ladies man jer očito da je nekom pokupio trebu, sestru, rodicu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.