FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 00:53

DANTES je napisao/la:Koliko frustracije! Ironije, sarkazma. I znas sta umalo ti povjerovah, ali se sjetim da si ti ipak samo Delija. Nek je u Jagodini bilo sve posteno pa nek ide zivot. Da nekad opletes ovako po postenju svog kluba, mogao bi proci kao objektivan.
Nisam gledao jos uvek utakmicu u Jagodini tako da ne znam,dobices odgovor kad odgledam,ali opet se zapitam koliko smo mi ljudi glupi,dakle u globalu,nemoj da se nadjes uvredjen kada opravdanje o jednoj ovakvoj utakmici trazimo u nekoj drugoj.
Zar nikada necete biti imalo ljudi pa priznati da imamo te prijateljske klubove u nasoj ligi ?
Zar nikada necete biti imalo ljudi pa priznati da Partizan igra mnogo zatvorenih meceva tokom sezone ?
Da ima ih i Zvezda,Jagodina jeste jedan od njih,ali Jagodina se nikada nije sklanjala na terenu zarad pobede Zvezde,kao sto to rade Borac,Smederevo,Metalac ili toliko zmirite na te svoje male oci kada gledate takve utakmice. :roll:

Samo totalni fudbalski anafalbet ili onaj ko nije gledao utakmicu moze naci opravdanje u onakvom ponasanju,ali jbg opet ce krenuti o Zvezdaskim kompleksima,o dugim godinama tuge...a nikada ama bas nikada da se pogleda u svoje dvoriste.
Ali takav smo narod Gde prestaje svaka logicnost pocinje Srbija. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 nov 2011, 01:27

Nego sta nego nam je Jagodina prijateljski klub. Povrijedili su Reljica da ne moze igrati derbi, to vrijedi vise od svakog pustenog gola!

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 20 nov 2011, 02:54

Mene i dalje zanima ako nam se 90% timova iz lige sklanja, sta je onda sa vama? Onda ste i vi nasa filijala? :lol:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 20 nov 2011, 03:08

Psi laju,karavani prolaze.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 13:48

NukeR_G1970 je napisao/la:Mene i dalje zanima ako nam se 90% timova iz lige sklanja, sta je onda sa vama? Onda ste i vi nasa filijala? :lol:
Mene zanima kada ces ti jedan koristan post napisati na ovome forumu,ipak si zbog kvalitetne diskusije tu(ako si normalan covek),i zanima me kada ces napisati jedan post bez spominjanja Zvezde iz nicega. :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 nov 2011, 14:19

Toliki su nam prijatelji da su pokusali da ubiju Tomica, da su malog Lazara tukli po terenu. Pored takvih prijatelja neprijatelji nam ne trebaju. A sto su odmarali igrace? Pa sigurno imaju neku bitniju tekmu!
Sta mislis da bi Borac dobio Partizana, a @devile, da je igrao u najacem sastavu? Ili je sve ovo predigra uoci derbiji, ili vec vjezbate izgovore ako puknete u derbiju?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 20 nov 2011, 15:28

Ma shvatite vi tu opsednutost,ne moze Partizan nikoga dobiti,a da to prethodno nije namesteno.Titule se osvajaju zbog Toleta,slucajno...derbi se dobije na sudije ili opet nekako slucajno i tako spinuj sve u krug puni glave maloumnim lakovernicima i opravdavaj.
Da je po njihovom juce je Borac trebao nastupiti kompletan i odrao bi nas lagano na JNA,ono u Jagodini je postena utakmica,ma prepostena....tacno se video taj zar i zelja za pobedom u ocima Jagodine,posebno u ocima golmana.....na sta se vi moji Grobari primate...opustite se i uzivajte u uspesima naseg kluba,slavite pobede i gledajte da se podignemo na visi nivo tako sto cemo oterati gamad iz uprave i olos sa tribine koja nas sprecava u daljem napretku.Smrt fasizmu,ziveo Partizan!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 15:35

DANTES je napisao/la:Toliki su nam prijatelji da su pokusali da ubiju Tomica, da su malog Lazara tukli po terenu. Pored takvih prijatelja neprijatelji nam ne trebaju. A sto su odmarali igrace? Pa sigurno imaju neku bitniju tekmu!
Sta mislis da bi Borac dobio Partizana, a @devile, da je igrao u najacem sastavu? Ili je sve ovo predigra uoci derbiji, ili vec vjezbate izgovore ako puknete u derbiju?
Da su hteli da ga ubiju imali su prilika i prilika,zato mani se toga.
Tukli su Lazara,jesu,ali ovo je ubedljivo najmanje sto ga je neko tukao do sada u ligi,ili ces i to da poreknes.
I na kraju ispade to da vam Borac nije prijateljski klub :lol: ,ma daj,sreca jutros sa mnom u kladionici jedan vas fudbaler koji nije igrao juce pa mi rece nesta,sto vi "duboki posmatraci prilika u Partizanu" nikada necete da viditi ili ne daj boze priznate. :roll: Ali na ovome svetu ima i realnih ljudi,ljudi koji ce reci nesta realno iako ih "hrani Partizanova ruka". ;)

Jesam li ja rekao da bi ih Borac dobio ?
Nadji mi gde sam to rekao i odma' odlazim dozivotno bez mogucnosti da mi se aBd sin registruje na forum. ;)
Novi si na forumu,nisi bio tu za prosli duel na JNA ovih ekipa,2.aprila(znam posto mi je rodjendan,inace ne bi zapamtio datum :D ),vrati se na tu utakmicu vremenski i procitaj smeh mene i @drininog vuka(ako mu nisi izbrisani postovi) na desavanja na terenu.Tada je Borac igrao u najjacem sastavu sa Mladenovicem,Prtenjakom,Damjanovicem,Maslacem i ostalim ali sklanjanje od lopte je bilo previse komicno,2.poluvreme pocela da pada kisa,a ja iako veliki ljubitelj fudbala koji sam navikao da kisnem zbog najvaznije "sporedne" stvari na svetu sam otisao kuci,jer nije mi se dalo da kisnem radi toga.
Dva puta slucajnost i ista utakmica,samo je tada Partizan koliko se secam igrao u izmenjenom sastavu nije bilo Tagoea u napadu,nije bilo Stojkovica na golu,poluraspali Stevanovic i Lazevski na bekovima...i dobili su 2:0.Sada kada je Partizan bio u punom sastavu rutinskih 5:1.Rekoh i u prvom postu nema se sta zameriti Partizanu na pobedu cista kao suza,da je bilo vise koncentracije i znanja Scepovica lagano dvocifreni broj golova,ali ja zameram BORCU !,da podebljam da i ovi slepi pored ociju vide bolje sto ugrozavam njihov Partizan,na pickastoj igri i sklanjanju od lopte. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 15:40

sasagmp je napisao/la:Ma shvatite vi tu opsednutost,ne moze Partizan nikoga dobiti,a da to prethodno nije namesteno
Ko ono malopre rece,ponovo ta ironija,sarkazam...
Gde sam ja to rekao,posto se ovde ocigledno vodi rasprava o meni ?
sasagmp je napisao/la:Titule se osvajaju zbog Toleta
Opet se vracamo na toga Toleta,hoces li opet da se vracamo i na tu raspravu,gde ste nestali bez traga nakon sto iznesoh par duzih postova ?
Samo reci,nedelja poslepodne,rezervisana za fudbal,mada iskreno meni se to i ne radi,ali ako zelis slobodno,mada to nigde ne vodi jer Devil je klupski obojen,kada Partizan pobedi za Devila su tu krivi Tole,FSS,Masoni,Partrijarh Irinej,Borhan Tadici i ostali. ;)
sasagmp je napisao/la:derbi se dobije na sudije ili opet nekako slucajno i tako spinuj sve u krug puni glave maloumnim lakovernicima i opravdavaj.
Kada i gde sam to napisao ?
Molim konkretne postove. ;)
sasagmp je napisao/la:Da je po njihovom juce je Borac trebao nastupiti kompletan i odrao bi nas lagano na JNA
Gde sam to napisao i kada ?
Opet molim konkretne navode u svojim postovima za to. ;)
sasagmp je napisao/la:.tacno se video taj zar i zelja za pobedom u ocima Jagodine,posebno u ocima golmana.
Sreca gledao si utakmicu,pa znas. ;)
sasagmp je napisao/la:opustite se i uzivajte u uspesima naseg kluba,slavite pobede i gledajte da se podignemo na visi nivo tako sto cemo oterati gamad iz uprave i olos sa tribine koja nas sprecava u daljem napretku.Smrt fasizmu,ziveo Partizan!
Najpametnija recenica od kada si na forumu,ali jbg ne moze opustanje i uzivanje u uspesima bez spominjanja Zvezde,ne znam sto ali tako je.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 nov 2011, 15:53

@devile ne znam jesi li ti uopste vidio onaj start nad Tomicem? Na tv sam ga gledao iz svih uglova. Brutalan je! Decko je skocio metar u vazduh i u stilu Van Dama, djonom, kranponima, zviznuo Necu u predjelu torza i grudi. Sreca je kako ga nije povrijedio. Ne znam je li i zuti dobio! Tole jeste lopov, ali jos ne dorastao zvezdasima koji su mu predhodili. Decenijska vlast. Moramo li o tome?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 16:03

DANTES je napisao/la:@devile ne znam jesi li ti uopste vidio onaj start nad Tomicem? Na tv sam ga gledao iz svih uglova. Brutalan je! Decko je skocio metar u vazduh i u stilu Van Dama, djonom, kranponima, zviznuo Necu u predjelu torza i grudi. Sreca je kako ga nije povrijedio. Ne znam je li i zuti dobio! Tole jeste lopov, ali jos ne dorastao zvezdasima koji su mu predhodili. Decenijska vlast. Moramo li o tome?
Pa Mladenovic i nije vas prijatelj :lol: ,boli njega **** za upravu i u kakvim je odnosima,kada zna da ode za 3 kola. ;) I dobio je zuti,u okruzenju JSL kakvih startova ima ni po kojoj osnovi mu ne bi dali crveni,naravno u Evropi je to diskusija da li jedna ili vise utakmica suspenzije. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 nov 2011, 16:12

A kako je uprava Borca prijatelj Partizana, kad su mahom zvezdasi? Ili sam ja lose informisan? Nego posto si ti informisan gdje su onaj Milovanovic i Grkajac sto su igrali nekad u Borcu?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 nov 2011, 16:23

Kostic.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 16:28

DANTES je napisao/la:A kako je uprava Borca prijatelj Partizana, kad su mahom zvezdasi? Ili sam ja lose informisan? Nego posto si ti informisan gdje su onaj Milovanovic i Grkajac sto su igrali nekad u Borcu?
Kostic je nekoliko puta javno rekao da mu je drazi Partizan nego Zvezda,a pravo prijateljstvo se izrodilo 2010.kada smo mi gostovali u Cacku a Partizan obecao premije ako Zvezda ne pobedi u Cacku,od tada valjda ovi misle da ce ih za svaki poraz od Partizana i pobedu nad Zvezdom uprava Partizana nagraditi. :roll:

Mislis na Milovanovica,napadaca,sto ga je dao Ajaxu u Kupu Uefa onomad ?
Taj je sada u Napretku iz Krusevca.
A Grkajac,takodje napadac je potpisao za Kolubaru letos. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 nov 2011, 17:05

U Kolubari i Napretku? Steta. Imali su potencijala za mnogo vise. Grkajac je jedne sezone cini mi se rokno partizana, a milovanovic i lazovic zvezdu! Nego sta cemo kad Barsa da premije Majorci da dobije RM-a, ili Holandija Cesima da dobije Njemacku? To je dozvoljeno. Uostalom Borac je puno puta zezno CZ i prije te 2010
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 17:22

DANTES je napisao/la:U Kolubari i Napretku? Steta. Imali su potencijala za mnogo vise. Grkajac je jedne sezone cini mi se rokno partizana, a milovanovic i lazovic zvezdu! Nego sta cemo kad Barsa da premije Majorci da dobije RM-a, ili Holandija Cesima da dobije Njemacku? To je dozvoljeno. Uostalom Borac je puno puta zezno CZ i prije te 2010
Tako je Grkajac je postigao onaj gol u Cacku kada je Borac pobedio sa 1:0,cini mi se da je to bilo posle utakmice sa Sampdoriom.Za Milovanovica se ne secam da nas je ubio,Lazovic jeste ali ovoga bas i ne. :?

Pa ja nisam ni rekao da je zabranjeno premiranje protivnika,prvi javni slucaj u Srbiji premiranja je bio onaj Zvezde kada vam je Zemun otkinuo bod na JNA cini mi se da je to bilo prolece 2006.Ja ti govorim o tome kako je verovatno doslo do prijateljstva izmedju Borca i Partizana(pored Koleta),jer su ovi valjda mislili da ce se stalno premirati u slucaju da Partizanu tako odgovara.Isto sto radi BSK sa obe strane brda,jer ocekuju da ce kada im bude potrebno ovi uzvratiti uslugu,mi vec to uradili sada cekaju crno belu stranu. :D

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 20 nov 2011, 18:16

Devil je napisao/la:
NukeR_G1970 je napisao/la:Mene i dalje zanima ako nam se 90% timova iz lige sklanja, sta je onda sa vama? Onda ste i vi nasa filijala? :lol:
Mene zanima kada ces ti jedan koristan post napisati na ovome forumu,ipak si zbog kvalitetne diskusije tu(ako si normalan covek),i zanima me kada ces napisati jedan post bez spominjanja Zvezde iz nicega. :roll:
Ne bih ja spominjao zvezdu da vi ovde ne trujete temu bez prestanka posle svake utakmice :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 18:18

NukeR_G1970 je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Ne bih ja spominjao zvezdu da vi ovde ne trujete temu bez prestanka posle svake utakmice :)
Ja trujem temu ?
Imas cudan kriterij trovanja teme,cak i da je trujem kao sto ti kazes,a svi znamo da to nije istina,ja se drzim PARTIZANA ne spominjuci pri tome Zvezdu u svojim navodima. ;)

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 20 nov 2011, 18:21

Pogledaj prvi post na ovoj strani, ubedjujes ljude da priznaju da zatvaramo utakmice, da imamo "nase" timove u ligi, itd itd...

A pitao sam tebe da li je i Zvezda nasa filijala zato sto ti koliko ja znam navijas za Zvezdu, da navijas za Vojvodinu pitao bih te za Vojvodinu. :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 18:28

NukeR_G1970 je napisao/la:Pogledaj prvi post na ovoj strani, ubedjujes ljude da priznaju da zatvaramo utakmice, da imamo "nase" timove u ligi, itd itd...

A pitao sam tebe da li je i Zvezda nasa filijala zato sto ti koliko ja znam navijas za Zvezdu, da navijas za Vojvodinu pitao bih te za Vojvodinu. :)
Da vasa smo filijala ;) .Zadovoljan :? ,sad pokusaj napisati neki konstruktivan post,kada ti je srce na mestu sto sam ti napisao. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.