Ermin Zec

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Juve-TZ
Kontakt:

Re: Ermin Zec

Post Postao/la Juve-TZ » 09 nov 2011, 11:09

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Juve-TZ je napisao/la:ljudi ba to su sve losiji igraci i od zeca i od muslimovica i ibricica i stilica...

stilic ce ove godine naci jak klub...

kakav vista igra u nekom slabom turskom klubu, nije vidio vece utakmice, stevanovic u srpskoj ligi gdje imaju dva kluba, a ostalo rasulo, zakaric, zukanovic,buric, cocalic----sve su to igraci koji vidjeli nisu vece utakmice, a za stevanovica se samo slazem da ima neki veci potencijal

najbolje bi sad bilo zvati sudica, za njega se slazem, vranjesa zvati i to su dva igraca koja zasluzuju igati u odbrani...

za ostale pozicije mozda hadzica i seferovica...

od njih ce nesto i biti...a za te nez odakle ih uopste izvlacite :D
cocalic igra standardno u panioniosu i par puta je bio izabran u tim kola u jakoj grckoj ligi, dok ljevakovic, mahmutovic i cajic nastupaju u teplicama i sva trojica imaju zavidnu minutazu, ljevakovic je zadnji vezni, mahmutovic napadac i najbolji strijelac ekipe, a cajic je playmaker, hsv je bio zainteresovan za njegove usluge ja mislim, nisam siguran jel u pitanju bio hsv ili neko drugi, ali sam siguran da je neki svabski tim bio zainteresovan za njega, i da naravno vranjesa sam bio zaboravio napomenuti koji bi nam sad nakon ovih suspenzija dosao k'o kec na desetku :mrgreen:
hadzic se izjasnio da bi zelio igrati za bih, nadam se da mu se nece promjeniti misljenje, dok seferovic je igrao za svicarce mlade i na dodjeli onih nagrada je rekao(obecao) da ce igrati za bih, na njemu je da vidimo hoce li to obecanje ispuniti :)
ja mislim da treba ovako nekako zvati:

begovic,buric,sehic

spahic,pandza,papac,vranjes,besic,sudic,mujdza

medunjanin,zahirovic,hadzic,misimovic,pjanic,lulic,salihovic,stilic,ibricic

dzeko,ibisevic,zec,seferovic,mahmutovic

:D

znaci nekako su mi vise nepotrebni, avdukic i hasagic jer mislim da treba ubaciti mladje golmane kada ih imamo, onda u obrani zvati stalno vranjesa,sudica i besica, a izostaviti mravca,maletica i igrace tog kalibra....u vezi kada ne bude rahimica zvati hadzica, a ostalo ostaviti isto jer smo tu odlicni, a u napadu odmah kaparisati seferovica da nam ne pobjegne i mahmutovica probati pa da se vidi kakav je :D

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 09 nov 2011, 11:16

Seferović umjesto Zeca!
Zeba umjesto Ibričića!
🔵⚪

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 nov 2011, 11:19

0oo0 je napisao/la:Seferović umjesto Zeca!
Zeba umjesto Ibričića!
Gdje to Seferovic igra?.....u Xamax-u. Sta je ucinio u zadnje vrijeme? Nista.
Sta to Zajko ima sto Senijad nema? Malo bolju tehniku. Nije brzi, nije snazniji, nije mladji. Hvala al' neka nama Senijada.

LJUBAV1921
Kontakt:

Post Postao/la LJUBAV1921 » 09 nov 2011, 11:40

AÐ_Official je napisao/la:
Zeba umjesto Ibričića!
Sta to Zajko ima sto Senijad nema? Malo bolju tehniku. Nije brzi, nije snazniji, nije mladji. Hvala al' neka nama Senijada.

Zeba je bolji igrac i od senijada i od stilica i od u ovakvoj formi misimovica...nije brzi,snazniji?..ja ne znam kakve to veze ima sa pozicijom na kojoj igraju sva trojica(da ne spominjem Pjanica,kao dokaz da to nije vazno)..a odgovrno tvrdim,da je u duelu,Zajko jaci od obojice,sto se na kraju krajeva vidjelo i sinoc u par navrata gdje se odbijaju od njega..da ne duzim..Zajko BenZEBA pored ovakvog izbora def ima mjesto u repki..

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 09 nov 2011, 11:43

joj i tebe, djete tek pocelo igrat...19 godina ima

pred njim je svjetla buducnost, ispred svoje je generacije...kad igra sa njima ubija ih :D :D

i u-16, u-17, u-18, u-19, u-21 je dominiro...sad se ceka da malo sazrije pa ga iz fiorentine poslali na kaljenje

uglavnom ga treba pozvat npr kada budemo igrali protiv nekog slabijeg da samo upise nastup, pa kako ce se odvijat karijera dalje to cemo da vidimo :)

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 nov 2011, 11:50

LJUBAV1921 je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:
Zeba umjesto Ibričića!

Zeba je bolji igrac i od senijada i od stilica i od u ovakvoj formi misimovica...nije brzi,snazniji?..ja ne znam kakve to veze ima sa pozicijom na kojoj igraju sva trojica(da ne spominjem Pjanica,kao dokaz da to nije vazno)..a odgovrno tvrdim,da je u duelu,Zajko jaci od obojice,sto se na kraju krajeva vidjelo i sinoc u par navrata gdje se odbijaju od njega..da ne duzim..Zajko BenZEBA pored ovakvog izbora def ima mjesto u repki..
Sve to super, ali kao sto je sam Safer Susic rekao. "Tesko je Zajki pored Misimovica, Pjanica, Medunjanina", on jednostavno nema mjesta u toliko kvalitetnom veznom redu. I da ne zaboravim spomenut da igrac iz BiH premier lige NEMOZE biti u prvih jedanaest reprezentacije.

nihco

Post Postao/la nihco » 09 nov 2011, 13:10

Juve-TZ je napisao/la:ljudi ba to su sve losiji igraci i od zeca i od muslimovica i ibricica i stilica...

stilic ce ove godine naci jak klub...

kakav vista igra u nekom slabom turskom klubu, nije vidio vece utakmice, stevanovic u srpskoj ligi gdje imaju dva kluba, a ostalo rasulo, zakaric, zukanovic,buric, cocalic----sve su to igraci koji vidjeli nisu vece utakmice, a za stevanovica se samo slazem da ima neki veci potencijal

najbolje bi sad bilo zvati sudica, za njega se slazem, vranjesa zvati i to su dva igraca koja zasluzuju igati u odbrani...

za ostale pozicije mozda hadzica i seferovica...

od njih ce nesto i biti...a za te nez odakle ih uopste izvlacite :D
nemoj biti smijesan, visca je standardan igrac tima koji dijeli trece mjesto u turskom sampionatu, po cemu on nema mjesto pored zeca koji je rezerva u puno slabijoj ekipi iste lige?
stevanovic igra u nekoj srpskoj ligi, a stilic i maletic igraju ligama koje dominiraju evropom !
ko to ima velikih utakmica ? mravac, zec, maletic, stilic ?
sto se seferovica tice , mozda jeste talenat ali je rezerva u prosjecnom svicarskom timu, tako da su price o reprezentaciji suvisne.
Sent from my Commodore 64

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 09 nov 2011, 13:21

pa jesam li ja rekao da mravac i maletic pripadaju reprezentaciji? ja gore naglasio da ih ne treba zvati...

po meni zasluzuju poziv:sudic,vranjes,hadzic i seferovic

seferovic zato sto ce za 5 godina harat, dok ti levati nece mrdnut od prosjeka....

ja nikad ne bih pozvao te likove koje nabrajate tipa ljevakovic, zukanovic, visca i ostali...

nama sad sto treba su mladi golmani kao zamjena begovicu, mladi zadnji vezni u vidu hadzica kao zamjena rahimicu, podmladak u odbrani u vidu vranjesa,sudica i besica i napadac tipa seferovic da ga primjete...

kao da je dzeko bio bolji kada je prvi put zaigrao za nas...i on je bio u ceskoj ligi pa eto postade igrac od njega

al od tih zakaric,zukanovic,cocalic,visca,ljevakovic i ima ih jos...svako svoje stavlja

LJUBAV1921
Kontakt:

Post Postao/la LJUBAV1921 » 09 nov 2011, 16:54

Sta to Zajko ima sto Senijad nema? Malo bolju tehniku. Nije brzi, nije snazniji, nije mladji. Hvala al' neka nama Senijada.[/quote]

Zeba je bolji igrac i od senijada i od stilica i od u ovakvoj formi misimovica...nije brzi,snazniji?..ja ne znam kakve to veze ima sa pozicijom na kojoj igraju sva trojica(da ne spominjem Pjanica,kao dokaz da to nije vazno)..a odgovrno tvrdim,da je u duelu,Zajko jaci od obojice,sto se na kraju krajeva vidjelo i sinoc u par navrata gdje se odbijaju od njega..da ne duzim..Zajko BenZEBA pored ovakvog izbora def ima mjesto u repki..[/quote]

Sve to super, ali kao sto je sam Safer Susic rekao. "Tesko je Zajki pored Misimovica, Pjanica, Medunjanina", on jednostavno nema mjesta u toliko kvalitetnom veznom redu. I da ne zaboravim spomenut da igrac iz BiH premier lige NEMOZE biti u prvih jedanaest reprezentacije.[/quote]

ja nisam spomenuo prvih 11...spominjem igrace sa klupe(a Pjanica sam uzeo za primjer kao momka koji nije jak,nije brz ALI ima cudesan pas,tehniku)...kako god mislim da ima mjesta medju ovim veznim igracima..a sto se tice da igrac iz BH premier lige NEMOZE igrat u prvih 11,tu se apsolutno ne slazem...mislim da je u pojedinim trenutcima,utakmicama,kako hoces,Torlak,Bogicevic pa i Dzidic iz zrinjskog bi uvijek bolje odigrali od mravca i pandze..to su cirkus igraci...a podvlacim i to da ako senijad ili stila mogu igrati u prvih 11,onda i BenZeba moze vjeruj mi..

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 20 nov 2011, 16:11

Igra li ovaj Zec ikako za Genc.?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 nov 2011, 16:14

LJUBAV1921 je napisao/la:
Zeba je bolji igrac i od senijada i od stilica i od u ovakvoj formi misimovica.
Haj nekako kad ga poredis sa Senijadom i Stilicem, ali Misketom :o .
Sigurno toliko je bolji od njih, zato igra i za Zelju :mrgreen: . A cini mi se, da ni u drugoj Ruskoj ligi nije uspio.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 dec 2011, 14:49

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 dec 2011, 15:09

Zec voli rado van 16erca "opaliti. Steta zbog one njegove povrede. Sjecam se jos kad su mnogi trazili, da zamjeni Vedada, a danas ga vec smatraju klocem. Mislim ipak da ima potencijal i da zaigra van Turske.

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 dec 2011, 21:02

Principatus je napisao/la:Zec voli rado van 16erca "opaliti. Steta zbog one njegove povrede. Sjecam se jos kad su mnogi trazili, da zamjeni Vedada, a danas ga vec smatraju klocem. Mislim ipak da ima potencijal i da zaigra van Turske.

[youtube][/youtube]
zec pravi perverznjak :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 18 dec 2011, 02:41

Nesto sto najvise volim kod igrača je kad se ne libi opalit izvan 16 metara
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 dec 2011, 18:55

Usao u kupu u 67' a zabio u 73'.
Bice da je posljednji trzaj ili napokon budjenje iz dugog sna?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 dec 2011, 19:27

Omerbavarac je napisao/la:Usao u kupu u 67' a zabio u 73'.
Red je vise bio da i on zabije. Nezz kad je zadnji put pogodio mrezu protivnika. MOmak zaista ima potencijala, a ev vec duze vrijeme grije klupu. Ajde Zeko, probudi se!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 dec 2011, 19:31

el-fighter je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Usao u kupu u 67' a zabio u 73'.
Red je vise bio da i on zabije. Nezz kad je zadnji put pogodio mrezu protivnika. MOmak zaista ima potencijala, a ev vec duze vrijeme grije klupu. Ajde Zeko, probudi se!
Ermin sigurno ima potencijal,ima i brzinu.Magath bi recimo od njega igracinu napravio.
Ovako se zayebava sa karijerom,jer je sansi jako puno dobivao.Sto u repci sto u klubu.
Budjenje sto prije ili ga Iskra ceka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Vedo20
Kontakt:

Post Postao/la Vedo20 » 07 jan 2012, 15:58

Zec? Portugal? 'Ta će Zec ?! :lol:
ŠVRLJ

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 jan 2012, 15:59

Vedo20 je napisao/la:Zec? Portugal? 'Ta će Zec ?! :lol:
Ide u Porto da zamjeni Hulka :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.