ja mislim da treba ovako nekako zvati:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:cocalic igra standardno u panioniosu i par puta je bio izabran u tim kola u jakoj grckoj ligi, dok ljevakovic, mahmutovic i cajic nastupaju u teplicama i sva trojica imaju zavidnu minutazu, ljevakovic je zadnji vezni, mahmutovic napadac i najbolji strijelac ekipe, a cajic je playmaker, hsv je bio zainteresovan za njegove usluge ja mislim, nisam siguran jel u pitanju bio hsv ili neko drugi, ali sam siguran da je neki svabski tim bio zainteresovan za njega, i da naravno vranjesa sam bio zaboravio napomenuti koji bi nam sad nakon ovih suspenzija dosao k'o kec na desetkuJuve-TZ je napisao/la:ljudi ba to su sve losiji igraci i od zeca i od muslimovica i ibricica i stilica...
stilic ce ove godine naci jak klub...
kakav vista igra u nekom slabom turskom klubu, nije vidio vece utakmice, stevanovic u srpskoj ligi gdje imaju dva kluba, a ostalo rasulo, zakaric, zukanovic,buric, cocalic----sve su to igraci koji vidjeli nisu vece utakmice, a za stevanovica se samo slazem da ima neki veci potencijal
najbolje bi sad bilo zvati sudica, za njega se slazem, vranjesa zvati i to su dva igraca koja zasluzuju igati u odbrani...
za ostale pozicije mozda hadzica i seferovica...
od njih ce nesto i biti...a za te nez odakle ih uopste izvlacite![]()
hadzic se izjasnio da bi zelio igrati za bih, nadam se da mu se nece promjeniti misljenje, dok seferovic je igrao za svicarce mlade i na dodjeli onih nagrada je rekao(obecao) da ce igrati za bih, na njemu je da vidimo hoce li to obecanje ispuniti
begovic,buric,sehic
spahic,pandza,papac,vranjes,besic,sudic,mujdza
medunjanin,zahirovic,hadzic,misimovic,pjanic,lulic,salihovic,stilic,ibricic
dzeko,ibisevic,zec,seferovic,mahmutovic

znaci nekako su mi vise nepotrebni, avdukic i hasagic jer mislim da treba ubaciti mladje golmane kada ih imamo, onda u obrani zvati stalno vranjesa,sudica i besica, a izostaviti mravca,maletica i igrace tog kalibra....u vezi kada ne bude rahimica zvati hadzica, a ostalo ostaviti isto jer smo tu odlicni, a u napadu odmah kaparisati seferovica da nam ne pobjegne i mahmutovica probati pa da se vidi kakav je