Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 20 nov 2011, 18:03

T-MAC je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

meni ne smetaju ti filmovi ali vala ubiše sa partizanima,valjda nemaju para da u subotu naveče prikazuju novije strane filmove
mislim bolje je da prikazuju partizanske filmove nego:

rumunsko-madjarski-poljski-juzno korejski-luksemburski film ovako nesto kad vidim odma bi plak'o..

dal od tuge dal od smjeha

pa pošto te partizanske filmove znam napamet i nisu nešto kvalitetni,ja ću prije pogledati neki film iz tih država koje si spomenuo,neki,ne sve,za koji sam čuo da je dobar,nije valjda da ti misliš da u tim državama nema kvalitetnih filmova?

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 20 nov 2011, 18:03

joj neko spomenu kviz "sta je tu je" ...joj koji je to extra kviz bio...vodila ga ona segmedina srna...pa ima ono ljutko i smjesko :lol: :lol: :lol: jojjjjjjj
pa pošto te partizanske filmove znam napamet i nisu nešto kvalitetni,ja ću prije pogledati neki film iz tih država koje si spomenuo,neki,ne sve,za koji sam čuo da je dobar,nije valjda da ti misliš da u tim državama nema kvalitetnih filmova?
ma daj ba, na novoj tv il rtl (hrv) pustaju filmove od s.stallonea, van damma, jet li-a, chris tucker-a , samo kod nas stavljaju filmove od charlie chaplina kad je imao 17 god...ma daj...nasi kanali, u najmanju ruku, qrcu ne valjaju..
Zadnja izmjena: Limuntos, dana/u 20 nov 2011, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 20 nov 2011, 18:07

cuj partizanski filmovi nekvalitetni..bata idol,sa jednom puskom raznese citavu svabsku diviziju :mrgreen:

ma ne moze ovakva kombinacija valjat da ga hebes,cim vidis ko pravi znas da ne valja...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 nov 2011, 18:09

Limuntos je napisao/la:joj neko spomenu kviz "sta je tu je" ...joj koji je to extra kviz bio...vodila ga ona segmedina srna...pa ima ono ljutko i smjesko :lol: :lol: :lol: jojjjjjjj
ma daj ba, na novoj tv il rtl (hrv) pustaju filmove od s.stallonea, van damma, jet li-a, chris tucker-a , samo kod nas stavljaju filmove od charlie chaplina kad je imao 17 god...ma daj...

Jeste ba Segmedina ;)
Bio onaj neki Nadir ,frajer u svakoj emisiji pobjedio ;)

I ja sam protiv Partizanskih filmova ,upravo što reče KDN ,znam ih većinu napamet i gledo sam ih po tri puta bar ,četvrti mi se ne gleda ;)
Nema kanala kod nas da možeš pogledati dobar film
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 20 nov 2011, 18:10

Limuntos je napisao/la:joj neko spomenu kviz "sta je tu je" ...joj koji je to extra kviz bio...vodila ga ona segmedina srna...pa ima ono ljutko i smjesko :lol: :lol: :lol: jojjjjjjj
ma daj ba, na novoj tv il rtl (hrv) pustaju filmove od s.stallonea, van damma, jet li-a, chris tucker-a , samo kod nas stavljaju filmove od charlie chaplina kad je imao 17 god...ma daj...nasi kanali, u najmanju ruku, qrcu ne valjaju..

e ako tebi valjaju samo filmovi u kojima se pojavljuju samo ti koje si spomenuo onda ok

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 20 nov 2011, 18:12

T-MAC je napisao/la:
cuj partizanski filmovi nekvalitetni..bata idol,sa jednom puskom raznese citavu svabsku diviziju :mrgreen:

ma ne moze ovakva kombinacija valjat da ga hebes,cim vidis ko pravi znas da ne valja...

upravo tako,jednom puškom čitavu diviziju,njemu ni jedna dlaka sa glave da se pomakne,vrhunski film

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 20 nov 2011, 18:14

e ako tebi valjaju samo filmovi u kojima se pojavljuju samo ti koje si spomenuo onda ok
pa neznam...ako ti vise volis pogledati "kozaru" neg recimo "gas do daske" to je tvoj ukus lave...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 20 nov 2011, 18:16

pa neznam...ako ti vise volis pogledati "kozaru" neg recimo "gas do daske" to je tvoj ukus lave...[/quote]

gledao sam oba i ne gledaju mi se ponovo,tigre

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 20 nov 2011, 18:16

legenda reala je napisao/la:
Ma ja ;)

Vodili Hazim,Jasmina ,Dino ,ovi što sad vode Bingo ,tad mladi bili tek počeli ono ;)
Upravo,prije je bilo 100 puta bolje,sad nista TOTALNA 0
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 20 nov 2011, 18:17

Slažem se da naši programi nisu dovoljno kvalitetni, ali ni Nova ni RTL qrcu ne valjaju.. Ja ih ne gledam uopšte, da je filmčina i po, kako ću gledati kad me svakih 10 minuta prekinu s reklamama?

Btw. gdje mi je onaj da odgovori na prošlo pitanje ili neko ko zna:
spielführer_21 je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Ima li na forumu stručnjaka za informatiku, tačnije za kreiranje web stranica i sve što uz to ide (hosting i slična sranya) :?:
šta ti treba ;)
Svašta :mrgreen: Evo npr. ovo:
slika
Kažu 6GB prostora, 40GB prometa. Ne znam šta to konkretno znači? Koliko portal poput ss.ba (npr) zauzima prostora i koliko GB prometa ima?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 nov 2011, 18:22

spielführer_21 je napisao/la:Ima li na forumu stručnjaka za informatiku, tačnije za kreiranje web stranica i sve što uz to ide (hosting i slična sranya) :?:
Ja sam nekad imao svoj portal,forum i CS server , ali davno davno je to bilo ... Samo jedan savjet , strogo strani hosting ! Nego od ovih kanterasa sjecal se ko nicka SeXeL i servera Fun-Gaming ? :mrgreen:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 20 nov 2011, 18:27

HZ_ilidzaa je napisao/la: Samo jedan savjet , strogo strani hosting !
Što to?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 20 nov 2011, 18:31

gledao sam oba i ne gledaju mi se ponovo,tigre
ova dva filma sam samo naveo kao primjer

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 nov 2011, 18:34

Što to?
Zato sto je kvalitetniji i povoljniji ! Eh kad bi se mogao sjetiti stranice odakle sam ja hostovao svoju stranicu , 20 eura godisnje , ne mogu se sjetiti osobina , ali znam da je jedan takav server na 95% ostalih hostinga bio 50ak eurica. Davno je to bilo , kad sam imao 12-13 godina , pravio sebi stranice haos , sad jedva znam html , a o flashu da ne pricam. Nego sta ti hoces , forum ili portal ili oboje , ako je oboje u pitanju preporucujem joomlu.

Ovdje sam imao svoju mail adresu , za danasnje vakat imaju odlicnu ponudu
http://www.xo.com/services/hosting/webs ... ndard.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 20 nov 2011, 18:46

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Što to?
Zato sto je kvalitetniji i povoljniji ! Eh kad bi se mogao sjetiti stranice odakle sam ja hostovao svoju stranicu , 20 eura godisnje , ne mogu se sjetiti osobina , ali znam da je jedan takav server na 95% ostalih hostinga bio 50ak eurica. Davno je to bilo , kad sam imao 12-13 godina , pravio sebi stranice haos , sad jedva znam html , a o flashu da ne pricam. Nego sta ti hoces , forum ili portal ili oboje , ako je oboje u pitanju preporucujem joomlu.
Oboje.. i drugi mi preporučuju joomlu.. Ali pošto se ne razumijem u to, to će drugi raditi. Samo mi pojasni za takvu stranicu (portal i forum) koliko treba prostora i tog prometa.. Vidim većina paketa je tipa: 3GB prostora i 20GB prometa, odnosno 6 i 40 GB..

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 nov 2011, 18:52

Hmm , eh to ti ne bi znao reci , msm da ti je pametnije u pocetku neki manji paket , pa kad povecas broj korisnika i broj posjetilaca povecaj. http://www.gamers.ba" onclick="window.open(this.href);return false; , http://www.elitesecurity.org" onclick="window.open(this.href);return false; ... Ako ti treba acc na gamers.ba javi (imam 2 , ne koristim ih) , ugl tu ces se najbolje informisati

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 20 nov 2011, 19:25

Hvala na informacijama, ima ovdje korisnih tema na gamers.ba..Valjda nešto skontam :mrgreen:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 nov 2011, 19:59

Gamers.ba neizivljena djecurlija, tesko da ces tamo dobiti pomoc. Imas drugih foruma gdje bi ti ljudi bolje i vise pomogli. Javi se na pp ako bude trebalo.
zz.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 20 nov 2011, 20:17

tanzla je napisao/la:Gamers.ba neizivljena djecurlija, tesko da ces tamo dobiti pomoc. Imas drugih foruma gdje bi ti ljudi bolje i vise pomogli. Javi se na pp ako bude trebalo.
zz.
Ima korisnih tema, na kojima su pojedini objasnili kako te stvari ferceraju i ostavili linkove za najpovoljnije hostere iz regiona.. Eh, sad ja nemam pojma od tih stručnih stvari, pa ne znam jesu li dječurlija ili ne.. Hvala tebi za pomoć, javiću se ako bude trebalo jo šta.. Evo npr. ovo da mi neko odgovori:
Kažu 6GB prostora, 40GB prometa. Ne znam šta to konkretno znači? Koliko portal poput ss.ba (npr) zauzima prostora i koliko GB prometa ima?

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 20 nov 2011, 20:24

slika
Sjeca li se neko ? :D
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.