Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
@ Goalgetter
Nadam se, jer on je jedan od nasih najvaznijih igraca!
Nadam se, jer on je jedan od nasih najvaznijih igraca!
Eh, onda ja neznam o kojem vi Miralemu Pjanicu pricate .. ja samo znam da onaj Miralem Pjanic, koji igra u Romi i Reprezentaciji je jedan od najvazniji igraca i najbolji.. istekao je se milion puta, dokazao nam je da zna, da moze, da je predobar, a ako jednom nije pokazao 100% od sebe, nego 80% (zbog povrede) to "nam-vam" ne daje pravo da kazete .. da je van forme, da nezna, da je bio nikakav .. bla bla bla jednostavo nije fer i on to nije zasluzio!
toliko od mene! pozz
toliko od mene! pozz
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
emiiNa_ je napisao/la:Eh, onda ja neznam o kojem vi Miralemu Pjanicu pricate .. ja samo znam da onaj Miralem Pjanic, koji igra u Romi i Reprezentaciji je jedan od najvazniji igraca i najbolji.. istekao je se milion puta, dokazao nam je da zna, da moze, da je predobar, a ako jednom nije pokazao 100% od sebe, nego 80% (zbog povrede) to "nam-vam" ne daje pravo da kazete .. da je van forme, da nezna, da je bio nikakav .. bla bla bla jednostavo nije fer i on to nije zasluzio!
toliko od mene! pozz
Lupaju kao maksim po diviziji.
Pjanic je povrijedjen i jos nije igrao na svojoj poziciji. Al sta ces kada Misimovic mora da igra izgleda .. Jedina istina o Pjanicu da je to jedini nas igrac koji moze igrati na najvisem tempu .. brze odluke i brze noge na malom prostoru i pozitivno rjesavanje presing igre .. svi ostalo Miske, Ibricic ,Stilic nisu mu ni blizu ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
ne kontate vi, nije pjanic kriv sto je igrao lose, vec je kriv uvazeni plasticni nam hirurg koji mu je dopustio da igra a covjek je povrijedjen.
...
Igra li Mire veceras ?
Ja taman hocu to da napisemrokyy je napisao/la:Igra li Mire veceras ?
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- L' Imperator
- Kontakt:
Bice prenos na Telma tv.
http://zulu.on.net.mk/live/telma" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. S obzirom da ima vise tv stanica na ovom linku,da ne biste otvarali sve, logo telme su tri kockice crvena, zelena i plava.
http://zulu.on.net.mk/live/telma" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. S obzirom da ima vise tv stanica na ovom linku,da ne biste otvarali sve, logo telme su tri kockice crvena, zelena i plava.
evo ga opet na sredini terena..kad god je tu igrao roma je i bila bolja
Unica grande amore
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Bravo maliii 
pjanicccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Omerbavarac
- Kontakt:
Opaaa, prvijenac. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Gol Gol Gol 
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Konačno gol imam osjecaj da nece biti posljednji veceras 
i jos jedan gokaz!
MIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 1 : 0
MIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 1 : 0
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
- Goalgetter
- Kontakt:
Bojan

hocel neko staviti link za gol mozda??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.