Ebiga ne pise nam se dobro

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Imam filing da Chargersi uzimaju vcrs, pa makar ne igrali Rivers, Gates, V-Jax, Tolbert, Lloyd i Matthews!bear grylls je napisao/la:Bill Cowher moja zelja za trenera chargersa od sljedece sezone al nevjerujem tvrdoglav je a.j. cowher je rekao da bi izasao iz penzije samo zbog vec gotovih ekipa odnosno ekipa kojima ne treba rebuildning a savrseni su chargersi i spminju se jos i eaglesi.
ebiga ja jedva cekam da Detroit izgubi, kao i Dallas, onda danas ne moramo ni mi pobjeditiZeljovac_1921 je napisao/la:Packersi i dalje melju.
Newton vodi u Detroitu![]()
Gledam Cowboys - Redskins. Grossman ne moze da se pomjeri.
Ma ne vjerujem da ce Pantshersi dobiti Detroita, volio bi radi Newtona ali tesko. Dallas ce ovo uzeti, bez problema.SaltCityAttack je napisao/la:ebiga ja jedva cekam da Detroit izgubi, kao i Dallas, onda danas ne moramo ni mi pobjeditiZeljovac_1921 je napisao/la:Packersi i dalje melju.
Gledam Cowboys - Redskins. Grossman ne moze da se pomjeri...samo da oni izgube...samo Dallas haman nece izgubiti ebiga
Jesi li vidjeo kako Tampa otrca TD?
Zeljovac_1921 je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce Pantshersi dobiti Detroita, volio bi radi Newtona ali tesko. Dallas ce ovo uzeti, bez problema.SaltCityAttack je napisao/la:ebiga ja jedva cekam da Detroit izgubi, kao i Dallas, onda danas ne moramo ni mi pobjeditiZeljovac_1921 je napisao/la:Packersi i dalje melju.
Gledam Cowboys - Redskins. Grossman ne moze da se pomjeri...samo da oni izgube...samo Dallas haman nece izgubiti ebiga
Jesi li vidjeo kako Tampa otrca TD?
Nisam vidio sta je bilo?
Eo Peterson se povrijedio, napustio tekmu, ne vjeruju da ce se vracati.
hahah i mi navijamo za Grossmana veceras, jako tezak raspored imamo, ako Romo i co. izgube veceras odlicno bi biloSaltCityAttack je napisao/la:Grossman igra za svoje Bearse...vode protiv Dallasa 14:10 vratili su se u potpunosti
...bravo ako ovkao ostane kazem Bearsi mogu danas i zijanit, ali eto zasto ne pobjedom danas i ovim reuzltatima sebi olaksati put do playoffa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.