Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: Chat
Čuj sjeća li se? To se igra još.. izvoli: http://www.gamepuma.com/shooting-games/Battle-City.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Aaaaspielführer_21 je napisao/la:Čuj sjeća li se? To se igra još.. izvoli: http://www.gamepuma.com/shooting-games/Battle-City.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nego nisam igrao ovo cirka 13 godina
p.s. mozes li mi naci link od onog fudbala sto je bio na condoru(ako se tako zvala ona konzola sto su isle kasete u nju
Zadnja izmjena: LudLo 4, dana/u 20 nov 2011, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- harebianconero
- Kontakt:
Joj kad se sjetim ove igre, najdraza 
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mire banovat ce te zbog Vukajlije ! 
||| FKZeljeznicar |||
A nama baraz je a nama baraz je ..odo na kafu pa na termin,ima da noge lomim
P.S Pizda TMAC ne smije doci na termin haahhaaha
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Osevapio si sespielführer_21 je napisao/la:Čuj sjeća li se? To se igra još.. izvoli: http://www.gamepuma.com/shooting-games/Battle-City.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Za nepovjerovati
Trend davanja neobičnih imena sve je više zastupljen na teriroriji Bosne i Hercegovine, pogotovo u Federaciji, piše Srna. Tako u Sanskom Mostu živi Bin Laden Krupić...
Riječ je o 11-godišnjem dječaku kojem su roditelji dali ime po najpoznatijem svjetskom teroristi i vođi Al Qaide Osami Bin Ladenu koji je ubijen ove godine.
Prema podacima Zavoda za statistiku FBiH, u Livnu živi djevojčica po imenu Titka, dječaci Nehru i Naser, u Cazinu Temza, u Ključu Brus Li i Ronaldo, a u Bihaću Hamlet, Fidel, Muhamed Ali i Huda.
Trend davanja neobičnih imena sve je više zastupljen na teriroriji Bosne i Hercegovine, pogotovo u Federaciji, piše Srna. Tako u Sanskom Mostu živi Bin Laden Krupić...
Riječ je o 11-godišnjem dječaku kojem su roditelji dali ime po najpoznatijem svjetskom teroristi i vođi Al Qaide Osami Bin Ladenu koji je ubijen ove godine.
Prema podacima Zavoda za statistiku FBiH, u Livnu živi djevojčica po imenu Titka, dječaci Nehru i Naser, u Cazinu Temza, u Ključu Brus Li i Ronaldo, a u Bihaću Hamlet, Fidel, Muhamed Ali i Huda.
cuj ne smijem...Hard Bass je napisao/la:A nama baraz je a nama baraz je ..odo na kafu pa na termin,ima da noge lomim
zao mi te,mogu ti samo volju ubit za fudbalom kad bi ti penale poceo skidat...
ja sam mog'o vec negdje branit po europi,da mi kafana nije bila vaznija od lopte
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Zamislim Bin LAden krene na put oko svijeta ili Ronaldo zaigra za Jedinstvoblack071 je napisao/la:zamisli lika, dobar dan ja sam Hamlet iz Bihaca
Gledo sam jednom cigo ima djecu Dolar (najstariji sin 13-14 godina), Marka kcerka oko 11 i Euro sin oko 8-9 negdje oko Banjaluka na OBNU bilo ja mislim
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ma roditelji debilcine zesce bolan... Brus Li iz Kljucablack071 je napisao/la:zamisli lika, dobar dan ja sam Hamlet iz Bihaca
ma bila je ona slika licnih karti, braca, superman i batman, zamisli tog isfura, jednom sam gledo emisiju o cudnim imenima i prezimenima, izmedju ostalih bilo je imena Dragan Supak, Kostana Kajgana, Mario Guzi, itd... bez zezancija, emisija na Novoj TV. al isto na federalnoj onih novinara sa prezimenima Masnopita ili Sudar 
Wir sind Borussia!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Profesor je napisao/la:Za nepovjerovati![]()
Bin Ladene izadji pred tablu....
Šta?
Dobro ne moras
Niđe veze
Šta?
Dobro ne moras
Niđe veze
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zamislite taj što se zove Brus Li neki jado i svi ga mlate.
Koja ironija!
Koja ironija!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kud i ja nemam neko neobično ime
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
stipu HZ-a i te strane karafeke...spielführer_21 je napisao/la:Zato sto je kvalitetniji i povoljniji ! Eh kad bi se mogao sjetiti stranice odakle sam ja hostovao svoju stranicu , 20 eura godisnje , ne mogu se sjetiti osobina , ali znam da je jedan takav server na 95% ostalih hostinga bio 50ak eurica. Davno je to bilo , kad sam imao 12-13 godina , pravio sebi stranice haos , sad jedva znam html , a o flashu da ne pricam. Nego sta ti hoces , forum ili portal ili oboje , ako je oboje u pitanju preporucujem joomlu.spielführer_21 je napisao/la:Što to?HZ_ilidzaa je napisao/la: Samo jedan savjet , strogo strani hosting !
Oboje.. i drugi mi preporučuju joomlu.. Ali pošto se ne razumijem u to, to će drugi raditi. Samo mi pojasni za takvu stranicu (portal i forum) koliko treba prostora i tog prometa.. Vidim većina paketa je tipa: 3GB prostora i 20GB prometa, odnosno 6 i 40 GB..
InasHost ti je najbolji u Bosni i Hercegovini, hosta dosta stvari
Znam momka, ako hoces kontakt i fb i broj i svašta nešto.Momak je pravo dobar, ide na FIT u mostaru
inače na fb ga nađi Inas Suljić
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ima onaj lik što se zove "Superman Batman"
Sva sreća pa mu starci nisu Marvela gledali.
Sva sreća pa mu starci nisu Marvela gledali.
spielführer_21 je napisao/la:Čuj sjeća li se? To se igra još.. izvoli: http://www.gamepuma.com/shooting-games/Battle-City.html" onclick="window.open(this.href);return false;
kako se puca ??
FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kraljttbvb i 13 gostiju.