FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

NukeR_G1970
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la NukeR_G1970 » 20 nov 2011, 18:35

Devil je napisao/la:
NukeR_G1970 je napisao/la:Pogledaj prvi post na ovoj strani, ubedjujes ljude da priznaju da zatvaramo utakmice, da imamo "nase" timove u ligi, itd itd...

A pitao sam tebe da li je i Zvezda nasa filijala zato sto ti koliko ja znam navijas za Zvezdu, da navijas za Vojvodinu pitao bih te za Vojvodinu. :)
Da vasa smo filijala ;) .Zadovoljan :? ,sad pokusaj napisati neki konstruktivan post,kada ti je srce na mestu sto sam ti napisao. ;)
Zadovljan :)

Pa ne znam sta da napisem, mogao bi ti nesto vise posto si vidim dobro upucen, izneo si cinjenice protiv Borca, ajde sad mi objasni zasto nam se Zvezda sklanja zadnje 4 godine? To niko da spomene... :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 18:36

NukeR_G1970 je napisao/la:
Devil je napisao/la:
NukeR_G1970 je napisao/la:Pogledaj prvi post na ovoj strani, ubedjujes ljude da priznaju da zatvaramo utakmice, da imamo "nase" timove u ligi, itd itd...

A pitao sam tebe da li je i Zvezda nasa filijala zato sto ti koliko ja znam navijas za Zvezdu, da navijas za Vojvodinu pitao bih te za Vojvodinu. :)
Da vasa smo filijala ;) .Zadovoljan :? ,sad pokusaj napisati neki konstruktivan post,kada ti je srce na mestu sto sam ti napisao. ;)
Zadovljan :)

Pa ne znam sta da napisem, mogao bi ti nesto vise posto si vidim dobro upucen, izneo si cinjenice protiv Borca, ajde sad mi objasni zasto nam se Zvezda sklanja zadnje 4 godine? To niko da spomene... :lol:
Poslusaj Riblju Corbu i njihovu dobro poznatu pesmu koja je kao pravljena za tebe. ;)
U njoj su objasnjene sve cinjenice zbog cega se Zvezda sklanja zadnje 4 godine. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 20 nov 2011, 18:41

"Tole je kriv, opet mazem, ne znam drugo sta da kazem." :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 nov 2011, 18:47

@devile cini mi se da je na jednoj tekmi milovanovic dao vam gol. Rezultat je bio 1-1 ili 2-1. Imam rezultate JLS zadnjih 10 godina, pa cu potraziti.
A koja je pjesma Corbe u pitanju? Pa slanjate se brate. Par put Stameni, pa Djordjevic. Vi se najvise sklanjate;-)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 18:49

DANTES je napisao/la:@devile cini mi se da je na jednoj tekmi milovanovic dao vam gol. Rezultat je bio 1-1 ili 2-1. Imam rezultate JLS zadnjih 10 godina, pa cu potraziti.
A koja je pjesma Corbe u pitanju? Pa slanjate se brate. Par put Stameni, pa Djordjevic. Vi se najvise sklanjate;-)
Sto tebe briga,ti se svakako neces prepoznati u njoj. ;)
Za ovo drugo,tema prelazi u domen sprdancije tako da bi mogli svi da stanemo,cisto da ne trujemo temu sto bi rek'o nas drugar. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 nov 2011, 19:07

@devil sigurno necu, ali volim cuti sta ima reci Bora! To je uvjek zanimljivo. A sad ozbiljno malo sta ocekujete od vecitog derbija?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 20 nov 2011, 19:55

@Devile opusti se niko te nije citirao,to sto se sam pronazalis tvoj problem ;)

Secam se dobro 2og aprila i pljuska,secam se i da nas je Borac ubio od igre na JNA,gde su lopte fijukale iznad precke....poraz nekog tima ne znaci automatski da je nas.Trazite(mislim na vas zvezdase) uzroke neuspeha na pogresnom mestu.Nisu vam krivi Partizan,Tole,sudije,masoni sto imate takve retarde za igrace koje sami pljujete,sto imate bajnu upravu kojoj je glavna parola da ste vi stub Srpstva,a to im valjda dodje i kao neki izgovor **** li ga...zamazivanje ociju sta li je vec.
Isti ti retardi vas truju pricom o Balkanskoj ligi,jacim utakmicama sa Evro velikanima poput Ludgoreca,Inter Baku-a itd...ma daj molim te
Sredite svoje dvoriste prvo,"ciscenjem" tudjeg cete vecito gledati nama u ledja.Sto se mene tice budite takvi,do tada necu brinuti za poziciju Partizana,dok je celavog bizona na celu vase drage ja mirno spavam....zato i napisah "psi laju,karavani prolaze"...

Ne bezim od rasprava,nikad nisam ni bezao...mora da si me pomesao sa nekim.Iznesi cinjenice,a ne snove u kojima se nalazis sa igracima Partizana u kladionicama gde ti se pritom oni jadaju kako su losi i kako ne bi pobedili da im nije prijateljskih klubova :lol:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 nov 2011, 20:32

Ne prebacujemo mi krivicu za nase poraze na vas. Ne skrecemo paznju sa nase uprave, nasa uprava je uzasna i trenutno osim Robija malo sta vrijedi u Zvezdi. Mi smo sami krivi za poraz od Spartaka (i pored kradje), nerijeseno sa Slobodom i Radnickim. Ali to se desava u svakog ligi, svagdje su dozvoljeni kiksevi, samo kod nas nisu. Ovo je jedina liga u kojoj klub koji ispadne od irskih amatera moze zaredati 12 pobjeda.
Za to itekako mozemo kriviti Toleta & ekipu. Isto tako protiv Partizana je sudjen 1 penal u posljednjih 120 utakmica (par utakmica manje vise). Da li je to normalno? Potpredsjednik Partizana je predsjednik Metalca, pola igraca Smedereva drze ljudi iz Alcatraza, spiker na utakmici Borca - Partizan predstavlja Partizan kao "nas", o Borcu je vec receno. U Hajduku su se stvari sad malo promijenile ali znamo kako je bilo proslih sezona.
Dalje, mogu naci statistiku npr. o zutim kartonima, koliko odredjene ekipe prave prekrsaja protiv nas, a koliko protiv vas, to odlicno oslikava sa kakvim zarom igraju protiv jednih a kakvim protiv drugih.
Je li potrebno prisjecati se parole navijaca Smedereva? Je li potrebno govoriti da ce igraci tog Smederva izginuti u srijedu na Marakani, vrlo moguce i namjerno povrijediti kojeg Zvezdinog igraca?
Razumijem da je tesko priznati, ali ne vidim svrhu u poricanju nekih stvari koje su veoma jasne i ocigledne i bjezanje u neku stvarnost u kojoj je Partizan Barsa za svoje rivale, dok Zvezda namjesta, igra prijateljske, potplacuje novinare ali ne uspijeva prekinuti tu cuvenu "dominaciju" o kojoj 500-1000 ljudi protiv Borca jasno govori kakva je ona zaista.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 20 nov 2011, 20:45

A dok su Binic,Sekulic i ostala kompanija imali dvostruke uloge onda se cutalo?....ne poricem da ima ljudi kao sto je npr. Vukadinovic...kako penal da se svira kad protivnik do 30 metara od naseg gola ne moze doci?Sta ces ako je taj covek izgovorio lapsus na utakmici sa Borcom?O tome ti pricam opterecujete se nebitnim stvarima,satro brine vas Lukic i Adzic i ostali a ni ku.... da mrdnete da ih oterate.
Partizan u ovoj ligi jeste Barsa za sve....sto ne pricas o Butorovicu(Buturovicu) kako uvek pusti kad treba?kad vam je Rad zadnji put otkinuo bod?Jagodina?Sta cemo sa igrom 3 za 3 sa Borcom?Vidis da ima i suprotnih primera...
Sto se tice posete znas dobro zbog cega je poseta ovolika....te foru mogu proci kod nekog ko nije upucen u stvari.Nije naravno zbog lose igre nego zbog nase bajne nam uprave koja u sprezi sa policijom svoje najvatrenije navijace drzi van stadiona jer se boji za svoje guzice i guzice svoji saradnika iz Alkatraza.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 nov 2011, 21:33

Znaci u 120 utakmica protivnik nije prisao na 30 metara od gola? Koliko se sjecam igrac Javora je bio na 10ak metara od Stojkovica.
Otjeramo Lukica i Adzica? Sta smo dobili? Nemire u upravi i ekipi u najvaznijoj sezoni u skorijoj istoriji za Zvezdu? Imaju ljudi i koji brinu o tome kad i kako ce se tjerati Adzic. Sada sigurno nije vrijeme za to.
Ne kazem da nema, ne kazem da nije bilo, ali nikada (otkad ja pratim) u ovolikoj mjeri za jednu ekipu.
Ne pricam o ljudima sa juga, vec sa ostalih tribina.
I ozbiljno pitanje, koliko Grobara ce otprilike biti na derbiju?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 nov 2011, 22:15

@braoylo to se tebi samo cini tako iz nekoliko razloga. Prvo je atmosfera u medijima tako napravljena od strane Lukic, Adzic, Nikolovski(inace kako on dodje na mjesto PR nije mi jasno). Drugo tudje greske se gledaju vecim ocima, pa se i cine vece. Itd, itd...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 nov 2011, 22:25

Zaboravio si Vesica.
Konkretno sta mi se od onoga sto sam napisao cini a nije tako?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 22:33

DANTES je napisao/la:@devil sigurno necu, ali volim cuti sta ima reci Bora! To je uvjek zanimljivo. A sad ozbiljno malo sta ocekujete od vecitog derbija?
Ja ocekujem dobar fudbal,bio bi jos bolji kada bi Stanojevic odlucio konacno da se malo otvori u derbiju,a mislim da ce sada i morati,nema igrace za defanizvu kao pre,naravno ocekujem od srede da krene prica kako ide na totalnu ofanzivu kako ide da se pokenja Zvezdi u zivot i onda dodje derbi,fudbala ni na vidiku,Partizan pobedi,Stanoje kenja po novinama kako je on zasluzan za trijumf i fantasticno postavljenu taktiku i ostane tako upisano da je Stanojevic osvojio derbi. :roll:
A steta da gledaoci ostanu uskraceni za kvalitetan fudbal,kakvi su to pre derbiji bili,pa cak ne moramo ni ici preterano u istoriju da vidimo te okrsaje zbog kojih je grad dizan na noge samo da bi video kvalitetan fudbal,sada dodje maksimalno 30-35 na Marakanu,25 na JNA i puna saka brade. :roll:
Istina ovi proletni veciti su nagovestili da bi nesta moglo da se desi sa fudbalom u Srbiji,onaj na JNA u kupu kada smo mi masili sve i svasta je definitivno najbolji u poslednjih 4-5 godina. ;)
Takav derbi kada bi se ponovio na Marakani(uz nasu pobedu naravno :mrgreen: )bi mogao da zadovolji ukuse ljubitelja fudbala.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 nov 2011, 22:35

Da ste vi krali manje... Vesic, je li to onaj koji je upropastio KKCZ?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 22:36

DANTES je napisao/la:Da ste vi krali manje... Vesic, je li to onaj koji je upropastio KKCZ?
Aha,pa posto je poznat u svome poslu pozvali ga i u FK da isto to odradi. ;)
Nego kakve to veze ima sa Partizanom ? :)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 nov 2011, 22:44

@devile svi bi mi htjeli takve derbije pa nek pobjedi PFC makar 5-4. Nego zanima me tvoje misljenje o Jokanu i Djukicu? A sto se tice otvorenosti i jurisanja, pa sine tako smo gubili kad smo bivali 2 puta jaci od vas. Ofanziva, pritisak, masimo sanse, a vi u kontri i polukontri cirkuzate sa nasom odbranom (Savic,Stanoje i co)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 nov 2011, 22:46

@devil O Vesicu repliciram @braoylu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 nov 2011, 23:12

DANTES je napisao/la:@devile svi bi mi htjeli takve derbije pa nek pobjedi PFC makar 5-4. Nego zanima me tvoje misljenje o Jokanu i Djukicu? A sto se tice otvorenosti i jurisanja, pa sine tako smo gubili kad smo bivali 2 puta jaci od vas. Ofanziva, pritisak, masimo sanse, a vi u kontri i polukontri cirkuzate sa nasom odbranom (Savic,Stanoje i co)
Sta o njima dvojici konkretno moglo bi se o svakome napisati poduze. :?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 nov 2011, 23:28

Pa eto ko je najstrucniji, najtalentovaniji(ukljucujuci i Stanoja). Ko je najbolje vodio derbije i ko je to radio po tvom ukusu? Meni je Jokan bio najzanimljiviji. Ironican, duhovit
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 20 nov 2011, 23:41

Niko ne spori da je Javor ostecen...sam sam rekao da je Kamara napravio start za kazneni udarac.
Na derbiju ce poseta verovatno biti mala(sto se tice nas),ako stvari na tribini ostanu onakve kakve jesu trenutno.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.