) momak koji igra u americkom Chicago Fire-u odbio poziv reperezentacije SAD-a jer želi igrati za BiH
 ) momak koji igra u americkom Chicago Fire-u odbio poziv reperezentacije SAD-a jer želi igrati za BiH  
 Inace ovo sam nasao na jednom portalu iz Krajine jer je ovaj momak iz V.Kladuse

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Seveda.Principatus je napisao/la:Bomo videli, kaj se bo zgodilo panties.

Valjda je red da ga ovo sa SportSport prvi kontaktirajuzgembo89 je napisao/la:Kome treba poslat mejl za ovog vuckica da ga kontaktiraju jel na savez NSBiH ili da posaljemo mejl na FTV ??? ima onih par sportskih novinara sto pisu mogli bi i njih kontaktirat preko FB ??? ajmo ideje na sunce
 Ipak,ako ga FTV bude kontaktirao posebno Kemal Ahmetovic mali ce sigurno narednu tekmu da debituje za reprezentaciju
 Ipak,ako ga FTV bude kontaktirao posebno Kemal Ahmetovic mali ce sigurno narednu tekmu da debituje za reprezentaciju   

brzi21 je napisao/la:Seveda.Principatus je napisao/la:Bomo videli, kaj se bo zgodilo panties.

Inače, kad ste kod SloUvenaca, trebali bi pozvati i Jasmina Kurtića (babo mu je garant Bosanac
  Inače, kad ste kod SloUvenaca, trebali bi pozvati i Jasmina Kurtića (babo mu je garant Bosanac  ) iz Palerma. Trenutno je na posudbi u Varesi, Serie B. Nije ni mlad toliko više, al' nije ni star. "Tek" 22 godine.
 ) iz Palerma. Trenutno je na posudbi u Varesi, Serie B. Nije ni mlad toliko više, al' nije ni star. "Tek" 22 godine. 

pa i ne treba im, dosta su nam uzeli...Principatus je napisao/la:Eno Slovenci na TM kao da su malo ljuti zbog ovoga svega, tipa: "Pa ako nece za nas 100%, onda nam i ne treba!"

gdje igra taj Borogovac ??? I kako se zove onaj što si ga stalno hvalio na svim temama zajedno sa ovim ?deset je napisao/la:Sve vi dobro pišete ,ali de nam malo koliko igraju ti igrači u tim klubovima,koliko daju golova ,asistencija .odbrana i ocjene njihove.Samo svakodnevno gurate te svoje igrače ,a ja kako pratim fudbal ništa posebno o njima nisam čuo,a neki se samo broje da su u tim klubovima.
Evo čitam na jednom portalu naš Borogovac proglašen najboljim igračem,ali nema on dobru ovdje zaleđinu (već sam pisao o tome,kao i LJevaković i njima slični .Momci standardno igraju više nego dobro, samo što nemaju ljude jake iza sebe i to je to pa da ih svaki dan hvale po raznoraznim portalima.odnosno nutkaju selektoru.
Kakav Borogovac pa on igra u 6 ligi Njemacke, pa imamo Stevanovica i Viscu koji su nosioci igre u svojim klubovima a i mladu reprezentaciju drze njih dvojica u igri. Ovo za Ljevakovica stoji da smo normalna reprezentacija sa normalnim selektorm on bih ve ove kvalifikacije zamjenio Rahimica.bagrcavi je napisao/la:gdje igra taj Borogovac ??? I kako se zove onaj što si ga stalno hvalio na svim temama zajedno sa ovim ?deset je napisao/la:Sve vi dobro pišete ,ali de nam malo koliko igraju ti igrači u tim klubovima,koliko daju golova ,asistencija .odbrana i ocjene njihove.Samo svakodnevno gurate te svoje igrače ,a ja kako pratim fudbal ništa posebno o njima nisam čuo,a neki se samo broje da su u tim klubovima.
Evo čitam na jednom portalu naš Borogovac proglašen najboljim igračem,ali nema on dobru ovdje zaleđinu (već sam pisao o tome,kao i LJevaković i njima slični .Momci standardno igraju više nego dobro, samo što nemaju ljude jake iza sebe i to je to pa da ih svaki dan hvale po raznoraznim portalima.odnosno nutkaju selektoru.
O čem se mi kle pogovarjamo?brzi21 je napisao/la:Seveda.Principatus je napisao/la:Bomo videli, kaj se bo zgodilo panties.

prvi nece biti sigurno koji ce ga kontaktiratiAdi_Zepce je napisao/la:Valjda je red da ga ovo sa SportSport prvi kontaktirajuzgembo89 je napisao/la:Kome treba poslat mejl za ovog vuckica da ga kontaktiraju jel na savez NSBiH ili da posaljemo mejl na FTV ??? ima onih par sportskih novinara sto pisu mogli bi i njih kontaktirat preko FB ??? ajmo ideje na sunceIpak,ako ga FTV bude kontaktirao posebno Kemal Ahmetovic mali ce sigurno narednu tekmu da debituje za reprezentaciju

davno je on kontaktiran, islo mu se na noge u lendavu al ne da babo... ipak mu je slovenija sve dala
 davno je on kontaktiran, islo mu se na noge u lendavu al ne da babo... ipak mu je slovenija sve dalaTrenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.