hodža je napisao/la:@Jimmy & Dylan
bilderi, imal' šta džabaluka od te droge za reiza ??
vidi što se prave budale
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hodža je napisao/la:@Jimmy & Dylan
"Nema džabe ni kod stare babe"hodža je napisao/la:hodža je napisao/la:@Jimmy & Dylan
vidi što se prave budale
Testosteron, 3 markice i 20 kf.Sheyi je napisao/la:Dog imal sta jeftino,a dobro ?
D
harebianconero je napisao/la:Jao, jao
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003150820965" onclick="window.open(this.href);return false;
OTNYS_YNWA je napisao/la:"Nema džabe ni kod stare babe"hodža je napisao/la:hodža je napisao/la:@Jimmy & Dylan
vidi što se prave budale
Zašto ?Zar nije bila dignuta hajka protiv njegaBianconeri1988 je napisao/la:Nedostaje li vama Ted Mosby sa svojim copy-paste specijalitetima?
Šta ja znam!?LBJ MVP je napisao/la:Zašto ?Zar nije bila dignuta hajka protiv njegaBianconeri1988 je napisao/la:Nedostaje li vama Ted Mosby sa svojim copy-paste specijalitetima?
Ja nisam nikad uvijek preskočim njegov blogBianconeri1988 je napisao/la:Šta ja znam!?LBJ MVP je napisao/la:Zašto ?Zar nije bila dignuta hajka protiv njegaBianconeri1988 je napisao/la:Nedostaje li vama Ted Mosby sa svojim copy-paste specijalitetima?
Meni je bio simpatičan, na koju god temu ode svi ga napadaju
Hmm, nije loše, definitivno!Heller je napisao/la:Kad vec pricate o hemiji jeli iko od vas imao iskustva sa l carnitinom
Malac , google i obrazuj se malo , cuj od preparata da nastetis zdravljuBianconeri1988 je napisao/la:Dylane, bezveze ćeš organizam zeznuti s tim raznim preparatima...
Samo zdravi trening...
Vidi sto hoce da zavrne covjekaOTNYS_YNWA je napisao/la:Testosteron, 3 markice i 20 kf.Sheyi je napisao/la:Dog imal sta jeftino,a dobro ?
DUbodeš se u dupence i svi veseli.
Moj komšija je zeznuo bubrege zbog toga svega što je koristi kad je išao u teretanu, tako da uvijek postoji neki rizik da nešto krene po zlu. A evo i 5 godina je u braku, a još uvijek nema dijete...HZ_ilidzaa je napisao/la:Malac , google i obrazuj se malo , cuj od preparata da nastetis zdravljuBianconeri1988 je napisao/la:Dylane, bezveze ćeš organizam zeznuti s tim raznim preparatima...
Samo zdravi trening......da je body-building forum tvoj post bi isao pravac na temu "najmjesniji postovi na forumu"... Ako je jos visok ko ja preko 2m onda bez preparata nemas sta trazit u teretani , ja dobio 15kg jedva se vidi
To su vec steroidi ... Za mene je veci rizik uzeti orbit nego proteinBianconeri1988 je napisao/la:Moj komšija je zeznuo bubrege zbog toga svega što je koristi kad je išao u teretanu, tako da uvijek postoji neki rizik da nešto krene po zlu. A evo i 5 godina je u braku, a još uvijek nema dijete...HZ_ilidzaa je napisao/la:Malac , google i obrazuj se malo , cuj od preparata da nastetis zdravljuBianconeri1988 je napisao/la:Dylane, bezveze ćeš organizam zeznuti s tim raznim preparatima...
Samo zdravi trening......da je body-building forum tvoj post bi isao pravac na temu "najmjesniji postovi na forumu"... Ako je jos visok ko ja preko 2m onda bez preparata nemas sta trazit u teretani , ja dobio 15kg jedva se vidi
To sve zavisi kako čiji organizam reaguje na sve to.
Nisam upučen baš najbolje u to, ali znam da uzimanje previše bilo kakvih tableta utječe na sterilnost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.