Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

panties
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la panties » 20 nov 2011, 13:55

pa i ja mislim da bi ga trebalo zvati, samo eto, zao mi sto ako pristane sutra ce ga prozivati ko sto prozivaju i medunjanina i asmira radi tih izjava.

elem, da ne bude off topic, mozda dzeko sta poprica s njim :)
...

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 20 nov 2011, 13:59

nego pitanje je sada jel dobio dres ili nije?? :D
>>No body likes us but we dont care<<

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 20 nov 2011, 14:02

Principatus je napisao/la:Nije on ni prvi ni zadnji koji je tako nesto izjavio. Mujdza je isto tako govorio o Cro kao jedinoj opciji i to za stranicu svog kluba. A danas izgara za nas. Begovic isto tako. Nemoze se nikome od njih zamjeriti, ako daju diplomatske odgovore, a poziva sa strane naseg saveza nema.

Mislim ako se mogu zvati pojedini igraci, koji upravo ni kluba nemaju, onda se moze zvati i Vuckic.
Ako ne pokusamo samo mozemo izgubiti.

otkad MENSUR moze igrat za Hrvatsku :D :lol:

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 20 nov 2011, 14:02

tyler durden je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Nije on ni prvi ni zadnji koji je tako nesto izjavio. Mujdza je isto tako govorio o Cro kao jedinoj opciji i to za stranicu svog kluba. A danas izgara za nas. Begovic isto tako. Nemoze se nikome od njih zamjeriti, ako daju diplomatske odgovore, a poziva sa strane naseg saveza nema.

Mislim ako se mogu zvati pojedini igraci, koji upravo ni kluba nemaju, onda se moze zvati i Vuckic.

otkad je rodjen u Zagrebu :roll:
>>No body likes us but we dont care<<

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 20 nov 2011, 14:13

tyler durden je napisao/la:

pa igrao je za njihovu mladu reprezentaciju...nije sve po imenu, EDUARDO DA SILVA igra za hrvatsku...
...

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 20 nov 2011, 14:57

yup je napisao/la:
panties je napisao/la:mozda se ovaj vuckic predomisli i zaigra za nas :S
Bilo bi super.
Za sta da se predomisli :roll: jeste naivni....cuj predomisli i zaigra za nas, pa nije repka nogometni klub :lol: :lol: helem ovakvi nam ne trebaju ni na trebinama.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 nov 2011, 15:00

Hulaga je napisao/la:
yup je napisao/la:
Bilo bi super.
Za sta da se predomisli :roll: jeste naivni....cuj predomisli i zaigra za nas, pa nije repka nogometni klub :lol: :lol: helem ovakvi nam ne trebaju ni na trebinama.
Da nam takvi ne trebaju ni na tribinama sada bi igrali bez Medunjanina, Mujdze, Begovica, Muslimovica, Misimovica i jos par njih. Znaci svi su ili igrali za mladju reprezentaciju neke druge drzave, ili su prijetili da ce to uradit. U idealnom Svijetu nam takvi ne bi trebali, ali nama treba svaki igrac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 nov 2011, 15:08

Francuska vise odavno nije Francuska kad vidis ko igra za njih. Sve goli stranaca, arapi kolo vode.
Za jednu Njemacku igra jedan turcin/krud, arap itd. Italija isto tako ima stranaca.
Samo kod nas mozes cuti da na nam nasi ljudi (koji su zbog nekih razloga odrasli u tudjoj zemlji) ne trebaju. Pljuju se igraci poput Asmira, Harisa, Mensura itd, satro oni nisu patriote vec izdajice. Cudna smo mi mraka. I onda se pitamo sto nam ne ide kako treba. Svasta ces cuti !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 20 nov 2011, 15:09

Ma manit više taj Bosanski inat dokle , i kome ? Mislim i ja sam za to ako neko izjavi nesto protiv BiH pa kasnije ga zvati da igra . Kao što su ovi naši ustaščići iz Zrinjskog što je bio onaj Pehar i takvi slični njemu e oni ne treba da imaju mjesta zivjeti u BiH a kamoli nositi državni dres .
Njima je baš ova Bosna dala nešto i sad je ljagaju .
A ovim momci su zivjeli u drugim zemljama koje su im pruzile sve baš sve i opet odlučili igrati za nas . :roll:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 20 nov 2011, 15:11

Hulaga je napisao/la:
yup je napisao/la:
Bilo bi super.
daj usuti.. da slusamo ljude kao tebe, nebi sada imali pola tima. Sjecam se kada sam otvorio temu ovdje o Medunjaninu, svi skacu po meni kako ne treba nam, izdajica, itd. Sve gluposti. Sad jedan od glavnih igraca za nas.

Momka treba pozvati. NOVINARI hajmo ponovo.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 20 nov 2011, 15:13

eto na djelu ovo o cemu sam pricala.
pa ko bi htio igrat za nas kad su nam ljudi ovakvi...
...

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 20 nov 2011, 15:33

http://www.facebook.com/profile.php?id=1028383826" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo vam njegov profil na FB, pa ga proslijedite Sušiću i Osimu :D

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 20 nov 2011, 16:05

ZOI84 je napisao/la: Mancini i autoriret? OK Džeko onda pogriješio
ma ne mora neko pogriješit da bi se vježbao i demonstrirao autoritet, kontaš? jednu zvjezdicu vaspitavaš i 'muštraš' tako da drugi vide ko je glavni...možeš biti i najbolji ili imati ne znam kakve zasluge, ali zna se ko je Tata-Mancini!

Ili, neka treba npr sve mi uradi kako ja volim i hoću...sutra je opet ne nazovem, kontaš? :mrgreen: za par dana ona dodje sama jednako motivisana, kontaš?

sa druge strane morate shvatiti da vi preusko i prekratkoročno gledate...jes, džeko je trebo sve utakmice igrati da je po nekoj 'zasluzi'... jer krenuo je furiozno..al on je ipak forsirao balotelija i agera..šta je rezultat toga...sva trojica su u najboljoj formi...ovako je mogao možda jedan blistati i to dokad... i to bi se možda povrijedio...a šta bi dobio time...ništa ionako imaju gotovo max score..a ovako su im svi igrači u rosteru u formi i aktivni tako da ako bude povreda nema zime...plus imaju nevjerovatnu širinu i raznovrsnost....Mancini je genije, i ne može svako skontati genija!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 20 nov 2011, 16:38

Tema je ocigledno neki slovenski Vučko :mrgreen:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 21 nov 2011, 00:11

vOluMme je napisao/la:http://www.facebook.com/profile.php?id=1028383826

Evo vam njegov profil na FB, pa ga proslijedite Sušiću i Osimu :D
proslijediti Kemi Ahmetoviću ;) :lol:

on topic:

Džeko protiv Napolija počinje 100 % ;)
FORZA MARŠAL !!!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 21 nov 2011, 00:16

ima li dzeko neke veze sa teslicem ili gackom,tj njegov otac...ili su stare sarajlije?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 nov 2011, 00:22

Dule 078 je napisao/la:ima li dzeko neke veze sa teslicem ili gackom,tj njegov otac...ili su stare sarajlije?
gacko ili trebinje mislim
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 21 nov 2011, 00:32

Dule 078 je napisao/la:ima li dzeko neke veze sa teslicem ili gackom,tj njegov otac...ili su stare sarajlije?
Teslic i Doboj...
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 21 nov 2011, 00:34

moze li malo konkretnije ako neko zna biografiju njega i njegove porodice?

pomenuste 4 grada,pa tek sad nista ne znam,a zanima me to
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2011, 00:43

nick je napisao/la:
gacko ili trebinje mislim
Stara mu je od Gacka tacnije Fazlagica Kula.Stariji znaju za to mjesto''vrlo zayeban shor'' :mrgreen:
Ovaj Dzeko nemaju nikakve veze sa familijom Dzeko iz Doboja ili Jasmina Dzeke koji igrao u Osijeku i Dinamu prije rata.Samo isto prezime ih veze,nista drugo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 nov 2011, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []