Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bavarac
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bavarac » 17 avg 2009, 22:56

Ma dobro ...da budemo i 3 al vazno je da vas izbacimo u osmini finala Lige prvaka...i do osmine finala ako dogurate to ce da bude uspjeh...hahahha
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 17 avg 2009, 22:58

bavarac je napisao/la:Ma dobro ...da budemo i 3 al vazno je da vas izbacimo u osmini finala Lige prvaka...i do osmine finala ako dogurate to ce da bude uspjeh...hahahha
Kako lose osmisljena provokacija! :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 17 avg 2009, 23:01

bavarac je napisao/la:Ma dobro ...da budemo i 3 al vazno je da vas izbacimo u osmini finala Lige prvaka...i do osmine finala ako dogurate to ce da bude uspjeh...hahahha
aaa ko nam kaze,odkad su to Pranjici i Olici i ostala kompanija postali bolji igraci od Ronalda,Kake,Benzema i drustva...idi malo prosetaj ne mozete dobiti Werdera i Hofenheima,a mislite pobjediti Real koji u svojim redovima ima igraca skupljeg nego citav tim Werdera,a da ne nabrajam ostale 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 17 avg 2009, 23:06

23 KING JAMES je napisao/la:
emir987 je napisao/la:Jesmo li zakljucili, Messi je No.1, Robben nije! Tacka!
Nego nesto nebi volio da Bilal dodje ovog ljeta, drago bi mi bilo da Robben ostane makar ovu sezonu, kad je prosle godine dao sve na terenu za Real i ostao u klubu kad je bilo najteze ja bi mu pruzio priliku da igra sa ovim zvijerima sada, lakse je i njemu igrati kad radi akciju sa Ronaldom nego sa Drenthe-om (bez podcjenjivanja). Ako je mogao ostati tada, nek ostane i sada, samo zato sto je pokazao da voli klub i da je spreman dati sve od sebe za Real, a ako Ribery dodje Robben odlazi 99%. Nebi imao nista protiv toga da se taj transfer desi iduceg ljeta.
eto možda je mesi bolji od robena al mesi nije no.1 on i u barsi ima boljih igrača od sebe iniesta,henry,ibra koji su sigurno među 10 u svijetu no mesi nije
ZAO MI TE JE :mrgreen:

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 17 avg 2009, 23:12

eno-barca je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la: eto možda je mesi bolji od robena al mesi nije no.1 on i u barsi ima boljih igrača od sebe iniesta,henry,ibra koji su sigurno među 10 u svijetu no mesi nije
ZAO MI TE JE :mrgreen:
Ma i meni ga je zao..et sad on nasao govoriti ko je NO .1,ljudi koji imaju neke veze sa nogometom su odlucili da je Messi najbolji igrac na svijetu i on sada govori da nije
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 18 avg 2009, 00:45

Sto su se nalozili ovi Bayernovci, vjerujte mi da ja ne idem na temu posvecenu niti jednom drugom klubu, osim jedinom ispred Reala-Velezu, jer nemam radi cega. Cim se ovi neRealovci loze na ovoj temi to znaci da su ili ljubomorni ili samo hoce prepirku! Zalim takve...
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 18 avg 2009, 09:46

znas kako kazu:"za dobrim konjem se pravina dize"...... znaci da vrijedimo inace nas nebi ni komentarisali... :)

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 18 avg 2009, 12:40

emir987 je napisao/la:Sto su se nalozili ovi Bayernovci, vjerujte mi da ja ne idem na temu posvecenu niti jednom drugom klubu, osim jedinom ispred Reala-Velezu, jer nemam radi cega. Cim se ovi neRealovci loze na ovoj temi to znaci da su ili ljubomorni ili samo hoce prepirku! Zalim takve...
HEHE,jeste mi pametni a o kom igracu se ovdje govori-MESIJU a koliko znam on ne igra za real.opet se vidi ko je ljubomoran,al jbg razumijem vas nije lako podnjeti da vam najveci rival uzme sva takmicenja u kojim su igrali :D

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 18 avg 2009, 12:50

eno-barca je napisao/la:
emir987 je napisao/la:Sto su se nalozili ovi Bayernovci, vjerujte mi da ja ne idem na temu posvecenu niti jednom drugom klubu, osim jedinom ispred Reala-Velezu, jer nemam radi cega. Cim se ovi neRealovci loze na ovoj temi to znaci da su ili ljubomorni ili samo hoce prepirku! Zalim takve...
HEHE,jeste mi pametni a o kom igracu se ovdje govori-MESIJU a koliko znam on ne igra za real.opet se vidi ko je ljubomoran,al jbg razumijem vas nije lako podnjeti da vam najveci rival uzme sva takmicenja u kojim su igrali :D
gdje se govori o mesiju :?: :?: :?: :?: :?: :?: njega smo davno od******
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 avg 2009, 13:01

.
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 31 jul 2018, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 18 avg 2009, 14:17

De ba okanite se messija i njemu slicnih levata s ove teme, imate tamo temu Precijenjeni igraci i tamo piskarajte o njemu. Ovdje se prica o Realu i o Realovim igracima...
Jedva cekam sutra tekmu Borussia - Real, bice to sasvim sigurno dobra utakmica :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 18 avg 2009, 15:02

Harrison je napisao/la:De ba okanite se messija i njemu slicnih levata s ove teme, imate tamo temu Precijenjeni igraci i tamo piskarajte o njemu. Ovdje se prica o Realu i o Realovim igracima...
Jedva cekam sutra tekmu Borussia - Real, bice to sasvim sigurno dobra utakmica :mrgreen:
hahahha ma nije covjek precjenjen igrac baa nemoj grjesit duse...frajer je bolje igrao sa 5 god. nego Skoro sa 25 :lol: ...a sutra ce da bude skroz dobra tekma...jedva cekam :mrgreen:

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 18 avg 2009, 18:54

Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 18 avg 2009, 19:05

hja stvarno ne znam kolko neko mora biti ljubomoran na nekoga da bi nesto pricao o njemu..imate svoju temu i svoj klub nadjite ako mozete temu o njemu a ovdje ne peglajte raju koja navija za najbolji klub na svijetu hajmo setnja...............
Halla Madrid

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 avg 2009, 19:11

.
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 31 jul 2018, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 avg 2009, 20:03

.
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 31 jul 2018, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 18 avg 2009, 20:52

ja sam cuo da bi i Snejder mogao otici za 15mil.eura u Inter,iako ga Pellegrini nije zelio prodat smatrajuci da je vazan za momcad izgleda da tako ne misli uprava i oni ga se zele sto prije rjesiti...nadam se da ovo nije istina Snejder je sjajan igrac i itekako nam je potreban .

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 19 avg 2009, 00:00

Ma kad Riberya nisu bili u stanju dovesti nek prodaju cijelu ekipu, Sneider jeste dobar i bolji je od VDV, a oni nesto razvalce sa njegovom prodajom, a pozurili da se rijese Sneidera, sto nisu tako pohitni sa prodajom Gaga kao sa Sneiderom? Nekad stvarno ne kontam ovu upravu...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 avg 2009, 00:26

Harrison je napisao/la:Ma kad Riberya nisu bili u stanju dovesti nek prodaju cijelu ekipu, Sneider jeste dobar i bolji je od VDV, a oni nesto razvalce sa njegovom prodajom, a pozurili da se rijese Sneidera, sto nisu tako pohitni sa prodajom Gaga kao sa Sneiderom? Nekad stvarno ne kontam ovu upravu...
Osjetim li ja to neku nervozu ili pak ljutnju :mrgreen:
Hajde bolan Hari, bice Ribi nekad vas...kad`nama ne bude trebao vise :D

Hajde da vas vidim sutra na Westfalenu :)
Vom Jäger zum Gejagten

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 19 avg 2009, 00:47

Ja se ne sekiram previse oko transfera, nek samo uprava nije uradila glupost kao lani kad su samo sa jednim krilom krenuli u sezonu i tako igrali cijelu godinu, sve je osim toga prihvatljivo. Ja sam ranije napisao, volio bi da Robben odigra makar ovu sezonu jer je zasluzio igrati sa svjetskim igracima na pravim pozicijama, a za iducu mislim samo da se mozemo pojacati za Bilala, to ce se izgleda i obistiniti.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.