FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 21 nov 2011, 15:29

Po mojoj slobodnoj procjeni zavrsicemo 8 bodova (da vidim smijel' k0 sta da kaze) :mrgreen: ispred drugoplasiranog.U svakom slucaju to nece bit BvB 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 21 nov 2011, 15:46

ko kaze da cemo osvojiti :?
izgubit´ cemo od dortmunda, jos jednom od gladbaha, mozda stutgarta, salkea...
jbg., odigrali smo trecinu sezone i nanizali 3 poraza ;). znaci li to da cemo do kraja fasovati 6 puta?
dakle, drug seco u ovom trenutku ne vjeruje da cemo uzeti titulu.
u lp je lakse, puno lakse. ako nas naredni protivnik zeli do bod(ova) onda se mora otvoriti, a ako se otvori i dobice po mindzi.
ps
mozda cemo dovesti i rojsa i gocea pa igrati bez klasicnog spica.
riberi, roben, muler, goce, rojs...uh, koja bi to navala bila 8-) .
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 nov 2011, 16:05

secer je napisao/la:ko kaze da cemo osvojiti :?
izgubit´ cemo od dortmunda, jos jednom od gladbaha, mozda stutgarta, salkea...
jbg., odigrali smo trecinu sezone i nanizali 3 poraza ;). znaci li to da cemo do kraja fasovati 6 puta?
dakle, drug seco u ovom trenutku ne vjeruje da cemo uzeti titulu.
u lp je lakse, puno lakse. ako nas naredni protivnik zeli do bod(ova) onda se mora otvoriti, a ako se otvori i dobice po mindzi.
ps
mozda cemo dovesti i rojsa i gocea pa igrati bez klasicnog spica.
riberi, roben, muler, goce, rojs...uh, koja bi to navala bila 8-) .
Enak' realno imamo 90 % sansi za naslov i pored svih kalkulacija, povreda, igranja na vise frontova i sl. :) .Nek decki dodju,Bujrum, al za S Maria mora da bude mjesta 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 nov 2011, 16:11

Čuj njega. :oops: Hajmo u te gaće da će se prije zadnjeg kola znati novi prvak. 8-)

Šta kaže Kaiser, Uli Hoeneß kann machen, was er will - ohne kritisiert oder angegriffen werden -auch wenn es dem Christian (Nerlinger) manchmal ein bisschen zu viel wird, aber Christian ist ja bescheiden genug, das auch zu akzeptieren. Wir sollten froh sein, dass wir Uli Hoeneß haben.

Froh, froh, vi ste samo froh kada imate bescheidenih.

@Valencia, Schurrle je isto tako veliki kapacitet, spominje se manje iz razloga što je tek došao u Leverkusen i nije se baš najbolje uklopio. One minute što odigra za Elf govore u njegovu korist. Biće isto paklen igrač.

Sutra odbranu sačinjavaju Boateng i vBuyten. Jesu li oni igrali kad u paru? :?
Vom Jäger zum Gejagten

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 nov 2011, 16:14

geronimo je napisao/la:
Čuj njega. :oops: Hajmo u te gaće da će se prije zadnjeg kola znati novi prvak. 8-)

Šta kaže Kaiser, Uli Hoeneß kann machen, was er will - ohne kritisiert oder angegriffen werden -auch wenn es dem Christian (Nerlinger) manchmal ein bisschen zu viel wird, aber Christian ist ja bescheiden genug, das auch zu akzeptieren. Wir sollten froh sein, dass wir Uli Hoeneß haben.

Froh, froh, vi ste samo froh kada imate bescheidenih.

@Valencia, Schurrle je isto tako veliki kapacitet, spominje se manje iz razloga što je tek došao u Leverkusen i nije se baš najbolje uklopio. One minute što odigra za Elf govore u njegovu korist. Biće isto paklen igrač.

Sutra odbranu sačinjavaju Boateng i vBuyten. Jesu li oni igrali kad u paru? :?
@Gero ne znamo bas svi šprehenzi dojč, prevedi nam nekad, sta se falis sto znas, znam i ja srpsko-hrvatski pa se ne falim :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 nov 2011, 16:26

Evo šta batko translo kaže.
Uli Hoeness mogu raditi što god želi - bez kritiziranja ili biti napadnuti, čak i ako je to kršćanska (Nerlinger) ponekad malo previše, ali Chris je tako skromni dovoljno da ga prihvati. Trebamo biti sretni da imamo Uli Hoeness.

Malo ga handri ovo kršćanska (Chris) :lol: :lol:

Šećer jučer spomenu kako je Kajzu gled'o na sky90, e pošto ga nisam još dobio (effe, nećkam se između optiboxa i dreamboxa) odlučih da vidim na pisanim medijima šta je ovaj put Franz zborio.

Kaže još da kada je on bio predsjednik, a Uli menadžer, da ga je ovaj kritikovao što se previše udaljava od Bayerna, da nije u dnevnom poslu dovoljno aktivan, a sada se to njemu sve isto dešava.
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 21 nov 2011, 16:45

geronimo je napisao/la:Čuj njega. :oops: Hajmo u te gaće da će se prije zadnjeg kola znati novi prvak. 8-)
gace nemres dobit pa tamam da za uzvrat ponudis hajdi klum. cuj, znace se prvak i to prije zadnjeg kolca. sve si reko osim jene sitnice :lol: nisi reko koji ce klub osvojiti :D

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 nov 2011, 17:14

Malo sam sinoć pogledao sky90, a bilo je zanimljivo probat ću reprizu uhvatit. Uglavnom Franz je rekao da su odlična pojačanja pred sezonu dovedena (sa Rafinhom i Boatengom), da je ekipa dobro pokrivena na svim pozicijama i gdje onda s Reusom i Goetzeom. U ovoj izjavi Franza ima i istine i neistine, ma i on to malo sve između redova upakuje.
A Nerlinger je mudro odgovarao na pitanja oko Reusa i Goetzea i nekako se moglo skontat da smo jako blizu dovođenja Reusa , a da će ovo sa Goetzeom potrajat. Ja sam siguran da Reus dolazi na ljeto, za Goetzea ćemo vidjet, ali sam ubjeđen da ako pređe u drugi klub da to možemo samo mi biti : FC BAYERN ;) Druga je opcija da ostane tamo gdje i jeste.
Šećko hajd se kladi s nekim da nećemo osvojit prvenstvo i ja ću znat da ćemo ga osvojit, jer sjetih se one tvoje opklade oko LP sa Monom :lol: :lol:
Što se naslova inače tiče ne trebaju ni ostali biti previše sigurni, ali ja sam prilično, prilično uvjeren, jer dok smo na prvom mjestu zime nema, a pogledajte samo naredno kolo našim suparnicima, pa oni će jedni drugima bodove uzet, a mi bi valjda trebali Mainza pobijedit. O stanju u ekipi i dal je došlo do ozbiljnijeg pada timskog duha i forme, znat ćemo nakon susreta protiv Villareala.

@Gero: Mene Optibox sluša, a ti procijeni po cijeni, možda je dream malkice bolji, pa ak nije prevelika razlika u cijeni uzmi dream, al et skontaj. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 21 nov 2011, 17:44

effe_sa je napisao/la:Šećko hajd se kladi s nekim da nećemo osvojit prvenstvo i ja ću znat da ćemo ga osvojit, jer sjetih se one tvoje opklade oko LP sa Monom
monu su vile pronosale(sjeti se utakmice protiv intera) 8-)
osim toga, ne zaboravi kako sam u istoj disciplini stukao trasimaoa :lol:
pazi, nisam ja reka da bayo nece osvojiti(il jesam :? ) samo sam reka da su sanse pomalehne tj. da se necemo prosetati do titule.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 nov 2011, 17:56

secer je napisao/la: monu su vile pronosale(sjeti se utakmice protiv intera) 8-)
osim toga, ne zaboravi kako sam u istoj disciplini stukao trasimaoa :lol:
pazi, nisam ja reka da bayo nece osvojiti(il jesam :? ) samo sam reka da su sanse pomalehne tj. da se necemo prosetati do titule.
Ma ne sumnjam ja u tvoje fudbalsko znanje i ja sam onda bio 100 % bio uvjeren u naš prolaz, čudne su to okolnosti bile, nego reko možda kad se kladiš onda se reko stvari obrnu :lol:
Prošetat se nećemo, ali trebali bi sigurno uzet titulu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 21 nov 2011, 18:03

Ko li to glasa za 4 opciju :lol: :lol: ?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 nov 2011, 18:14

Bundesliga je napisao/la:Ko li to glasa za 4 opciju :lol: :lol: ?
Ja, nesto protiv? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 nov 2011, 18:18

HzBvB je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Bravo za anketu. 8-)

Moj izbor je oko 10 bodova, a zasto, pa vidjecete u drugom dijelu sezone. ;)
UVIJEK IMA POSLIJE !!! :lol:
Zar ne vjerujes u onu da poslije kise uvijek dodje sunce?

Bez potrebe dizes tenzije, dzaba pokusavas isprovocirati a nisi ni sam svjestan kako ces se provesti kad dodje vrijeme za to.
Sve se vraca sve se placa. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 21 nov 2011, 18:25

effe_sa je napisao/la:Za šta si glasao , hoćeš otkrit?? :)
Sto da ne.
Glasao sam za petu opciju, naravno. 8-)

Seco cemu toliki pesimizam, pa i sam znas da je Bayo ubjedljivo najkvalitetniji, a taj kvalitet na kraju mora doci do izrazaja.
A nije ni Jupp bgm toliko los kakvim ga predstavljas. ;)

Reus ili Goetze, Goetze ili Reus :?:
Reus stvarno razvaljuje ove dvije zadnje sezone. Zadnju utakmicu Gladbacha nisam gledao, ali sam vidio pregled. Momak je nevjerovatan, paklen igrac.

Rekao sam vec da razlika u kvalitetu i nije tolika kolika je u cijeni. A i ako usporedimo njihove partije protiv Bayerna, tu je to.
Cak sam i vise strahovao od Reusa. Njegova ekipa nije presla centar vise od 10 puta, ali kad je lopta bila kod njega, uvijek sam strahovao.

Ugalvnom, koji god dodje bit ce dobro. Bayern moze samo napredovati.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 21 nov 2011, 18:59

Omerbavarac je napisao/la:Ja, nesto protiv?
Ma zezam , sve je moguce Bayern je to , nego gledajte sto Dortmundovci prave accounte da bi izglasali 7 opciju :lol: :lol: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 nov 2011, 19:02

Bundesliga je napisao/la: Nego gledajte sto Dortmundovci prave accounte da bi izglasali 7 opciju :lol: :lol: :lol:
Ma nisu to samo Dortmundovci, ima tu i ovih sa strane.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 21 nov 2011, 19:06

Omerbavarac je napisao/la:Ma nisu to samo Dortmundovci, ima tu i ovih sa strane
Znam ima ih svakakvih , ali najvise Dortmundovaca zasigurno. Nego valja izdurati ovih par sedmica bez Bastiana, pogotovo bi moglo biti j.ebeno kod Citya .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 nov 2011, 19:12

Bundesliga je napisao/la:
Znam ima ih svakakvih , ali najvise Dortmundovaca zasigurno. Nego valja izdurati ovih par sedmica bez Bastiana, pogotovo bi moglo biti j.ebeno kod Citya .
Ma te plavce cemo raskomadat. :P

Bitno je sutra uzet tri boda protiv zutih ( :twisted: ), tako da bi protiv Citya cak i neki neubjedljivi poraz dolazio u obzir.
Cilj je prvo mjesto i samo je isto moguce ako se sutra dodje do 3 boda.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 nov 2011, 19:49

secer je napisao/la: nisi reko koji ce klub osvojiti :D
Namjerno izostavljeno (zamka :D ) ali zna se šta sam mislio.
JetSet_Hantraga je napisao/la: Reus ili Goetze, Goetze ili Reus :?:
Idemo po starini, odnosno zemimo onog ko je u ovom trenutku pristupačniji/povoljniji. Ebiga, Mario nema tu klauzulu, srećom po BvB.
Pusti šećera, do kraja sezone on će još x-puta promijeniti mišljenje što se tiče trenera. Trenutno je ekipa u blagoj igračko-rezultatskoj krizi, pa normalno da se i trener malo kritikuje.

164 meč Bayerna (zaredom) koji se igra pred rasprodatim stadionom. 8-) Ne vjerujem da će se stati na ovoj brojki i živo me zanima gdje bi se mogao ovaj niz prekinuti.
Nešto se desilo po prvi put u istoriji Bayerna. Naime ekipi Dortmunda je jedino uspjelo da pobijedi Bayerna 2x u jednoj (kalendarskoj) godini. Ovo je Borussiji ujedno osma pobjeda u Munchenu i zanimljivo da nisu po tom pitanju najbolji. Jednu pobjedu više (9) ima Köln, dok je treći Werder sa 7 "odnesenih" pobjeda.
Zanimljivo da obje ekipe gostuju u decembru. Neslavan rekord
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 21 nov 2011, 19:53

geronimo je napisao/la:Šećer, prije svega da ti se zahvalim što si odvojio nekih 10 minuta za ovaj post. Imalo se tu šta pročitati (uostalom, kao i većinom - neću reći uvijek :mrgreen: ). Eto Klare, zahvali se meni što je mister "cajtnot" napravio analizu. :D
Za nekog nešto novo, nekom opet nije, ali u svakom slučaju secko hvala ti za ovaj post. :D
geronimo je napisao/la:Tebi hvala za ovaj post (za nekog nešto novo, nekom opet nije) ili drugim riječima, pokušao si skinuti paučinu sa očiju (meni opet nisi :lol: ).
Eto ti si ovo znao :roll: , priznaj jednom u životu, priznaj da neznaš. :lol:

U prvi mah anketica je mrak :lol: , što nam doda zadnju opciju :? , nisi, stvarno nisi trebao. :x :lol:

Ali stvarno bezveze pišete, ali ono baš, secer ne zna šta će :? , bi li slušao :? , ili možda ne bi :? Hitzfelda, Mullera, Maiera i ostale velikane. Također ne zna hoćemo li :? , ili možda nećemo osvojiti :? , dok je u Ligi prvaka lako :? , ali je i tamo teško. :lol:

Ti si tu sa nekim tvrdnjama, ma nisu to ni tvrdnje, to je nešto skroz bezveze, slažeš se :? , ne slažeš se :? , hoćemo :? , nećemo :? , da :? , ili možda ne :? , Gero ni sam ne zna. :lol:

---------------------------------------------------------------------------

Ponovo najavljuju Robbena od prve :? , Boateng i Buyten, tu zime nam. 8-) Ne znam zbog čega je Gomez dobio nisku ocjenu od kickera, najnižu uz Robbena, trčao je, pokušavao nešto, nije kriv što onaj sveti Petar nije htio da svira značajne prekršaje nad neprikosnovenim Marianom. :x

I Tymoshchuk je igračina svog zanata, nije lik korak iza Gustava, važan je to igrač, godine su tu, ali godine igranja na visokom nivou, po snijegu, ledu, na minusu, a Bogami to nije lako, lik je širio svoja pluća na -10, ili čak i manje, to su nepobitne činjenice, to je dokaz njegove spremnosti, a pri tom još i zna svoj zanat. 8-)

Krivo mi što se na hrvatski duo ne računa, pa skoro ni najmanje. :x Pranja je zaslužio više, o Oliću da ne govorim, red bi bio da barem jednu utakmicu Ola zaigra ispred Mullera, ovako mu nije lako, puno je dao, a tako lako odbačen od novog nam trenera. :(

Da li je vrijeme došlo da mladog Tončia i definitivno instaliramo u punopravnog člana ove momčadi. :? 8-)

Kapiten naš je pravi kapiten, naučio je kako se nosi kapitenska traka, naučio je kako se momčad nosi, kako se preuzima odgovornost, kako se ponašati, vidim tu napredak, ne znam za vas, ali vidim da je naučio neke stvari, a još mi je jedna stvar zanimljiva, pa lik svoju manjinu, hoću li ovako reći :? , nije visok, pa mi nekako ne ide da kažem visinu :lol: , koristi kao svoju prednost, kosristi ju kao ubojito oružje. 8-)

Muller je pocrnio, crnji je od čovjeka sa klupe, čovječe crniji od Alabe. :lol:
Eto nemam više šta da vam kažem, ostalo znate. :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.