Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Pa on se i nije slikao u klupskoj fotografiji za ovu sezonu, logično je i da nema njegov dres na prodaju 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
http://www.football-italia.net/node/13061" onclick="window.open(this.href);return false;
NIje ni cudno sto ga vise nema na klupi?? Ide sigurno u januaru
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Ponos Torina
- Kontakt:
Krasic je odavno trebao da leti,igrac poput njega nema mjesta u Juventusu,kako je Pepe presao na desno krilo umjesto njega stvari idu odlicno....SoloJuve26 je napisao/la:http://www.football-italia.net/node/13061
Juve Šampion!!!!

Postoji neka mogucnost da ga Manchester Utd kupi,mozda bude neka zamjena i Kes za Nanija mada je to tesko moguce ali nikad se nezna.....
Znam da ga Chelsea hoce i da je njima najblizi...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- harebianconero
- Kontakt:
HAHAHAHA, da vidis cuo sam se bio sa rodjakom iz amerike, i tako mi kroz pricu za koga navijam, ja njemu reko za Juve i kaze on meni da ce narucit online dres pa poslat. Kaze on meni kojeg cu igraca ja ni 5 ni 6 reko IAQUINTUOxygen je napisao/la:Ma treba ići na siguricu kada se dres kupuje,ja npr.imam dres iz sezone 2004/2005 (jedan od najljepših dresova u zadnjih 10-tak godina po meni),ali na leđima piše ime jedne prodane duše koja je navijala od rođenja za svaki klub u koji je otišlaharebianconero je napisao/la:Jel ima neko iz Sarajeva da zna gdje se ima kupit dres Juvea, ima li na nekoj pijaci ? Isao sam na ilidzu ljetos, al kazu da nemaju![]()
Sreća pa postoji pegla pa mogu ukloniti,ali nisam nikada.
Nemoj samo Iaquintin uzeti![]()
![]()

Prodje mjesec dana cujem se ja opet sa njim kaze on meni da su mu vratili pare, nesto nije moglo i posalje on meni pare u Bosnu da ja kupim sta ja hocu

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma steta je sto je kako je, al izgleda da bi tako bilo najbolje rjesenje. Nadam se samo da mozemo izvuci sto vise para tu...Ponos Torina je napisao/la:Krasic je odavno trebao da leti,igrac poput njega nema mjesta u Juventusu,kako je Pepe presao na desno krilo umjesto njega stvari idu odlicno....SoloJuve26 je napisao/la:http://www.football-italia.net/node/13061
Juve Šampion!!!!
Postoji neka mogucnost da ga Manchester Utd kupi,mozda bude neka zamjena i Kes za Nanija mada je to tesko moguce ali nikad se nezna.....
Znam da ga Chelsea hoce i da je njima najblizi...
Hahaha pa to može značiti samo jedno,da ne kažem šta,da te ne rastužimharebianconero je napisao/la: HAHAHAHA, da vidis cuo sam se bio sa rodjakom iz amerike, i tako mi kroz pricu za koga navijam, ja njemu reko za Juve i kaze on meni da ce narucit online dres pa poslat. Kaze on meni kojeg cu igraca ja ni 5 ni 6 reko IAQUINTU![]()
![]()
![]()
Prodje mjesec dana cujem se ja opet sa njim kaze on meni da su mu vratili pare, nesto nije moglo i posalje on meni pare u Bosnu da ja kupim sta ja hocu

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- harebianconero
- Kontakt:
Reci slobodnoOxygen je napisao/la:Hahaha pa to može značiti samo jedno,da ne kažem šta,da te ne rastužimharebianconero je napisao/la: HAHAHAHA, da vidis cuo sam se bio sa rodjakom iz amerike, i tako mi kroz pricu za koga navijam, ja njemu reko za Juve i kaze on meni da ce narucit online dres pa poslat. Kaze on meni kojeg cu igraca ja ni 5 ni 6 reko IAQUINTU![]()
![]()
![]()

- Burberry46
- Kontakt:
Nisam imao priliku komentarisati jucerasnji mec, evo i ja koju da kazem
Sve pohvale igracima na sjajnoj utakmici i pobjedi, Svi su bili odlicni, ali po meni igraci koji se izdvajaju su Lich, Marchisio, Vidal, Chielini! Zaista su odigrali sjajno, ova ekipa ima glavu i rep, sve to zahvaljujuci grande Conte-u.
Sad slijede teski mecevi, ali ocekujem naravno pobjede!
Ne svidja mi se ove izjave Krasicevog menadzera, cuj mora igrati ili ce traziti novi klub, Nema tog kod Antonia, jer kod njega neces igrati ako se ne boris i ne pokazujes na treninzima. Zato Krasicu bi bilo najbolje da se sam izbori i natjera trenera da ga stavi u prvih 11.
I dalje bez poraza u ligi!
Forza Juve!

Sve pohvale igracima na sjajnoj utakmici i pobjedi, Svi su bili odlicni, ali po meni igraci koji se izdvajaju su Lich, Marchisio, Vidal, Chielini! Zaista su odigrali sjajno, ova ekipa ima glavu i rep, sve to zahvaljujuci grande Conte-u.
Sad slijede teski mecevi, ali ocekujem naravno pobjede!
Ne svidja mi se ove izjave Krasicevog menadzera, cuj mora igrati ili ce traziti novi klub, Nema tog kod Antonia, jer kod njega neces igrati ako se ne boris i ne pokazujes na treninzima. Zato Krasicu bi bilo najbolje da se sam izbori i natjera trenera da ga stavi u prvih 11.
I dalje bez poraza u ligi!
Forza Juve!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne znam jeste čitali na juvebalkan pod vijesti Sedenje na klupi frustrira Del Piera onaj fazon za VLC da gledas domaće televizije (cijela juga) online, prava stvar. A znam da neki imaju probleme kad igra Juve, pa pogledajte to imaju arene, sport klub, euro sport
, sve džabana
.
Izgleda da Kraske 90% ide, samo da se uzme neka lova za njega, da ne bi samo bila posudba ili da bude prodan za manje nego što je došao, to bi bilo loše.

Izgleda da Kraske 90% ide, samo da se uzme neka lova za njega, da ne bi samo bila posudba ili da bude prodan za manje nego što je došao, to bi bilo loše.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Burberry46
- Kontakt:
Zna li neko koliko je Matri dao golova u dresu Juventusa?
1946
- harebianconero
- Kontakt:
Prema wikipediji 13 ...
14 golova u 25 utakmicaBurberry46 je napisao/la:Zna li neko koliko je Matri dao golova u dresu Juventusa?
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
13, iz 23 utakmice.Burberry46 je napisao/la:Zna li neko koliko je Matri dao golova u dresu Juventusa?

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- SoloJuve26
- Kontakt:
Meni se cini da je 14Burberry46 je napisao/la:Zna li neko koliko je Matri dao golova u dresu Juventusa?
Seria A:
2010/2011 16 utakmica 9 golova
2011/2012 9 utakmica 5 golova
Seria A ukupno 151 utakmica 50 golova
Zanimljiva činjenica da još nije dobio žuti karton kako igra u Juventusu, a u ovih 151 utakmicu samo 7 zuti bez crvenog
2010/2011 16 utakmica 9 golova
2011/2012 9 utakmica 5 golova
Seria A ukupno 151 utakmica 50 golova

Zanimljiva činjenica da još nije dobio žuti karton kako igra u Juventusu, a u ovih 151 utakmicu samo 7 zuti bez crvenog

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Burberry46
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mi ako hoćemo dobre pare za Krasića moramo čekati ponudu iz Rusije ili iz Engleske, jer ga oni samo mogu platiti, ili eventualno da ga uključimo u razmjenu za nekog igrača...
Problem predstavlja što traži previsoka lična primanja, ali da se to srediti.
Za njega minimalno moramo uzeti 15 miliona.
Po meni nek' ide pokazalo se da možemo bez njega...
Ž '21!
Aminujem,mislio sam da je fakat bitan igrač za nas,ali realno je limitiran,ima trku i prodor u desno i to je to.Bianconeri1988 je napisao/la:Mi ako hoćemo dobre pare za Krasića moramo čekati ponudu iz Rusije ili iz Engleske, jer ga oni samo mogu platiti, ili eventualno da ga uključimo u razmjenu za nekog igrača...
Plata njegova je oko 3M,tako da su te lige i najrealnije.
Bilo bi idealno kada bi ga u januaru prodali i odmah kupili stopera,mada teško da ćemo moći birati jer niko ne da igrače u ovom prelaznom roku.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Ma i meni tesko pada to sto je na klupi, pa moze bar u ovim tekmama po 45 min dobit mada onaj Vucinic i nije nesta pokazao osim sto je placen 15 M. Neka i njega malo na klupu, u slabijim tekmama bih Del Piera od 1 minute stvarno zadnjih 10 min sramotno da takva legenda dobija.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Njemu treba davati minutažu tek kad vodimo sa 4 ili 5 golova razlike.Glupost je napisao/la:Ma i meni tesko pada to sto je na klupi, pa moze bar u ovim tekmama po 45 min dobit mada onaj Vucinic i nije nesta pokazao osim sto je placen 15 M. Neka i njega malo na klupu, u slabijim tekmama bih Del Piera od 1 minute stvarno zadnjih 10 min sramotno da takva legenda dobija.
Razumijem da su vam dragi pojedini igrači, ali ne kontam što toliko potencirate da moraju igrati i dobivati šansu, treba prihvatiti činjenicu da su ovi koji igraju trenutno bolji.
Krasić je dobio šansu protiv Genoe i prvi duel je izgubio i u nastavku akcije primamo gol koji nas je koštao gubitka 2 boda.
Conte zna vrlo dobro svoj posao i trenutno igraju najbolji što i rezultati pokazuju.
Treba odvojiti srce od razuma.
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.