FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Guinnes-Hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Guinnes-Hz » 17 avg 2009, 23:50

belinea je napisao/la:ali najsmjesnije od svega cuj navijaci da odlucuju o svemu,pa i niste normalni ba,uredu akcije i to,ali navijaci da odlucuju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gdje si vidio da navijaci odlucuju...
fkt nam Seljoberi postajete dosadni...
Bavite se svojim klubom i svojom avlijom, nas ostavite na miru... ;)
iii ovo sto je UNFKS napravilo i ovaj plan...
puufff... KAPA DO PODA..!!! 8-) 8-) 8-)

hamid
Kontakt:

Post Postao/la hamid » 18 avg 2009, 00:00

Hej samo da kazem svi nas smatraju autsaiderom protiv cluja, ali cluj je ekipa u kojoj je otislo "pola" igraca i to nam daje sanse i nije to onaj cluj sto je pobijedio romu da znate ali su ipak kvalitetna ekipa , a ako nas podcijene to bi ih moglo kostati prolaza dalje . Samo da kazem svi na kosevoo da bez obzira na rezultat...

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 18 avg 2009, 00:16

belinea je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:
belinea je napisao/la:sta je tu skriveno bili specijalci i patrola policije,nesto se raspravljalo sa murijom satro im nesto objasnjavali...kazu 150-200 bilo ljudi,nije ni 50...furka romini navijaci i delije 8-)
Haj ne pricaj gluposti kad nisi bio i slicno ... i ne vidim svrhu da ti ovdje nesto pises o tome , ili ipak samo si opsjednut velikim Sarajevom ...
slobodno reci nece ti niko nista,nesto lazem :lol: a to velikim ja ipak znam da ste vi maleni ali i to krijte i pricajte da ste veliki ;)
zasto ga samo ne ignorisete...ovakvni nisu ni vrijedni paznje ;)
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 18 avg 2009, 04:42

Ima da gori Kosevo kao nikad do sad bez obzira na rezultat i ovaj put kao i do sad da ostanemo bez glasa nesumnjam da ce igraci da izginu na terenu Da te volim oduvijek sam znaooooo

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 18 avg 2009, 04:47

rumbalija je napisao/la:Želio bih da čestitam igračima Sarajeva na dobroj igri protiv Veleža i osvojenom bodu.Taj bod je kao kuća i trebate biti sretni pa da niste izgubili.Evo komšije sa grbavice su izgubile pa i dalje su pod euforijom,a vi uzeli bod pa niste zadovoljni.Pa pogledajte tabelu i vidite od kojeg kluba ste išćupali bod.
Od mizernog kluba da mizerniji nemoze biti klub koji je igrao u drugoj ligi od tima kod kojeg su neki timovi jedva zivu glavu izvlacili Rudar,Sarajevo,Jedinstvo itd. od tima koji se uvijek bori za opstanak od tima koji nema navijace tim koji je nama izvukao bod osvajacu dva prvenstva bivse juge,osvajacu lige BIH najuspjesnijem timu BiH u evropi poslije rata jel ti to dovoljno?

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 18 avg 2009, 08:01

anonimus je napisao/la:Ima da gori Kosevo kao nikad do sad bez obzira na rezultat i ovaj put kao i do sad da ostanemo bez glasa nesumnjam da ce igraci da izginu na terenu Da te volim oduvijek sam znaooooo
To nam treba.LJubav prema klubu granica nema.Uspona i padova ce biti ali ljubav je vjecna.Svi na kosevo da bodrimo BORDO.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 18 avg 2009, 08:14

anonimus je napisao/la:
rumbalija je napisao/la:Želio bih da čestitam igračima Sarajeva na dobroj igri protiv Veleža i osvojenom bodu.Taj bod je kao kuća i trebate biti sretni pa da niste izgubili.Evo komšije sa grbavice su izgubile pa i dalje su pod euforijom,a vi uzeli bod pa niste zadovoljni.Pa pogledajte tabelu i vidite od kojeg kluba ste išćupali bod.
Od mizernog kluba da mizerniji nemoze biti klub koji je igrao u drugoj ligi od tima kod kojeg su neki timovi jedva zivu glavu izvlacili Rudar,Sarajevo,Jedinstvo itd. od tima koji se uvijek bori za opstanak od tima koji nema navijace tim koji je nama izvukao bod osvajacu dva prvenstva bivse juge,osvajacu lige BIH najuspjesnijem timu BiH u evropi poslije rata jel ti to dovoljno?
Dobro, Velez je bio medju najboljima u bivsoj Jugi.. BajevicMaricVladic-BMV, Tuce, Sliskovic, .... Mislim, tad se ja nisam bio rodio, al mi babo pricao koji je navijao za Velez.... Pored Sarajeva volim i Velez i malo Celik

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 18 avg 2009, 09:00

Direktor Fudbalskog kluba Sarajevo Nihad Baljak izjavio je da će Muhamed Džakmić i Emir Janjoš sigurno biti kažnjeni za nedolično ponašanje tokom subotnje utakmice protiv Veleža.

Gostujući igrač Amer Osmanagić optužio je Džakmića i Janjoša da su ga zajedno s još nekoliko osoba napali pred svlačionicom, što je potvrdila i policija, koja je spriječila veći incident.

- Sigurno je da će biti kažnjeni, jer radi renomea kluba to nisu smjeli učiniti. Glupo je negirati da se to desilo jer ima dosta svjedoka koji su vidjeli incident. Žao mi je zbog svega, takve stvari ne priliče renomeu dva velika kluba i stadionu Koševo - kaže Baljak.

On je osudio i incidente u loži, gdje je napadnuta delegacija Veleža. Kao i predsjednik Hajrudin Šuman, i Baljak je rekao kako su se gosti, na čelu sa Samirom Ćemalovićem, ponašali nedolično i da su pijani provocirali ostatak loze.

Pa zar ovaj nece otici.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 avg 2009, 10:10

PUno srece protiv Cluja.. :D
Dvica na kladionici, sigurna.. :twisted:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 18 avg 2009, 11:28

Nesto sam malo pratio ovo oko Veleza nesto i nisam, nemojte mi zamjerit, ali niste mi jasni. Pa hebote pred vratima ste Lige Evrope, to bi bio istorijski uspjeh, i vi ovakvo sranje pravite oko Veleza... da navijam za Sarajevo, ja bi im oprostio citavu jesenju polusezonu, nek igraju kako hoce, nek sve i jednu izgube, samo zato sto su dosli dovde, da ne pricam ako udju... samo moje misljenje.
I ko se nad'o ale...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 avg 2009, 11:30

Sova je napisao/la:Nesto sam malo pratio ovo oko Veleza nesto i nisam, nemojte mi zamjerit, ali niste mi jasni. Pa hebote pred vratima ste Lige Evrope, to bi bio istorijski uspjeh, i vi ovakvo sranje pravite oko Veleza... da navijam za Sarajevo, ja bi im oprostio citavu jesenju polusezonu, nek igraju kako hoce, nek sve i jednu izgube, samo zato sto su dosli dovde, da ne pricam ako udju... samo moje misljenje.
Igracima se nista ne zamjera,ni igracima ni treneru oni svoj posao odradjuju maximalno koreknto i oni nasu podrsku imaju...tako da ovo sto se radi ne radi se protiv njih nego protiv vec pomenute trojke iz uprave kluba ;)

znaci ne kompletna uprava nego iskljucivo ova tri covjeka za kojih se smatra da koce kompletnu stvar u vezi FKS
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 avg 2009, 11:39

anonimus je napisao/la:

kad vec toliko nabrajas i hvalis se onda si jos trebao napisati , klubu ciji niti jedan igrac nije igrao nikada u najvecim svjetskim klubovima kao npr ..Barcelona , Bayern , Juventus sto su uspjeli Velezovci Kodro i Salihamidzic ..., i ne samo igrali nego ostali fudbalske legende tih klubova ! eto ti sad ! :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 18 avg 2009, 11:57

Elvir Baljic je igrao u najvecem od svih klocu,a Hasan je sa 14 godina trenirao u Velezu i pobjegao u Njemacku,jel to smatras pod igranje ?

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 avg 2009, 12:04

odsutraopetultra je napisao/la:Elvir Baljic je igrao u najvecem od svih klocu,a Hasan je sa 14 godina trenirao u Velezu i pobjegao u Njemacku,jel to smatras pod igranje ?
Koliko je doticni igrao u Sarajevu? Koliko utakmica?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

bumerang5
Kontakt:

Post Postao/la bumerang5 » 18 avg 2009, 12:08

hoće li biti na TV protiv Cluja prijenos ?

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 avg 2009, 12:09

odsutraopetultra je napisao/la:Elvir Baljic je igrao u najvecem od svih klocu,a Hasan je sa 14 godina trenirao u Velezu i pobjegao u Njemacku,jel to smatras pod igranje ?

klocu ,Baljic je u Realu imao epizodnu ulogu , maltene nije ni zaigrao za njega ..svega par utakmica ..a za Hasana svugdje stoji kao maticni klub VELEŽ MOSTAR ! s druge strane Kodro najbolji strijelac Spanske lige sa Sociedadom, 2 sezone u Barceloni ..rijesio derbi protiv Reala sa svoja 2 pogotka !!
previse ste se nafurali , svaka čast Sarajevu al omalovažavati Velež je sramota ...
u svjetskim fudbalskim okvirima su njegovi igrači proslavljeni više već igrači bilo kog drugog kluba iz BiH .., od današnjih trenera pa do igrača ...nemoj da ti nabrajam bezveze jer ti to isto tako znaš ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 18 avg 2009, 12:10

bumerang5 je napisao/la:hoće li biti na TV protiv Cluja prijenos ?
Nece.

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 18 avg 2009, 12:12

mostar_mo je napisao/la:

klocu ,Baljic je u Realu imao epizodnu ulogu , maltene nije ni zaigrao za njega ..svega par utakmica ..a za Hasana svugdje stoji kao maticni klub VELEŽ MOSTAR ! s druge strane Kodro najbolji strijelac Spanske lige sa Sociedadom, 2 sezone u Barceloni ..rijesio derbi protiv Reala sa svoja 2 pogotka !!
previse ste se nafurali , svaka čast Sarajevu al omalovažavati Velež je sramota ...
u svjetskim fudbalskim okvirima su njegovi igrači proslavljeni više već igrači bilo kog drugog kluba iz BiH .., od današnjih trenera pa do igrača ...nemoj da ti nabrajam bezveze jer ti to isto tako znaš ...
Da.A ti koji si stariji kako sam mogo zakljuciti, onda sigurno znas i ko je nas najveci igrac svih vremena.Pape Susic.
Da je drugoplasirani Hase Rahmetli, a da je treci Ivica Osim.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 avg 2009, 12:14

mostar_mo je napisao/la:kad vec toliko nabrajas i hvalis se onda si jos trebao napisati , klubu ciji niti jedan igrac nije igrao nikada u najvecim svjetskim klubovima kao npr ..Barcelona , Bayern , Juventus sto su uspjeli Velezovci Kodro i Salihamidzic ..., i ne samo igrali nego ostali fudbalske legende tih klubova ! eto ti sad ! :D
Cini mi se da je Hasan dosao u Velez sa 14 godina a vec sa 15 otisao je u izbjeglistvo. Sad je pitanje koliko se moze smatrati Velezovom skolom .. Kodri svaka cast!

Malo sam otisao u off .. Izvinjavam se .. !!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

1960
Kontakt:

Post Postao/la 1960 » 18 avg 2009, 12:16

Problemi Sarajeva su isključivo u rukovodstvu kluba(trojica prozvanih).Nema šanse da se u ovakvoj situaciji nešto naprave protiv Cluja.Volim Sarajevo ali ovo je realnost.Neko kao da je namjerno napravio ovakvu ružnu atmosferu pred utakmicu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.