I sve gori od goreg. A naravno da se taj mentalitet moze naucit i usadit. Najbolji primjer Otto Rehhagel i Grcka 2004.harishp je napisao/la:Mentalitet je taj s cime se radjas i umires.To ni Rumeni Pjano ne moze ukarikirati.Cartman je napisao/la:Nesto najgore kod Susica je sto uvijek pametuje nakon utakmice. Isto je bilo i nakon Francuske u Sarajevu. Prije utakmice je govorio da ne moze igrat sa istim sastavom protiv Luxa i Francuske, i onda ipak odigra sa istom ekipom. Onda nakon tekme govori da je vezni red problem. No shit, Sherlock, pa kako ce Ibricic, Medunjanin, Miske i Pjana igrat zajedno? Malo je dosao pameti pa izbacio Ibru, ali opet je to previse vjerovatno. Iako ne mislim da smo radi toga dozivili debakl u Lisabonu. Veci problem je totalni gubitnicki mentalitet i to sto su se USRALI od prve minute. Nije uspio pripremit igrace na psihickom planu, a uz to nije imao nikakvo rijesenje za Nania i Ronalda u odbrani, a u napadu nije imao nikakav plan kako oslobodit Dzeku od Pepea i Alvesa. Covjek je se borio, ali nijednom nije ni prismrdio golu.
Sto se priprema tice pa ovo nije U-16 nego A repka u kojoj su vecina igraca igrali protiv isto tako jakih igraca.
Znaci ili ga imas ili ga nemas.Niko,bas niko ti to nemoze drugi ''usaditi''
Mi u 16 godina smo dobili jednu jedinu jaku repku i to u prijateljskom mecu.A selektori se mjenjali ko na traci.
Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Narode uvijek sam bio za Papeta,legenda je i znam da mu nije bilo lako i sve ali...
Ova posljednja utakmica otvara oci,jednostavno koliko su igraci izgledalo prestraseno pola je mozda i zbog nedostatka motivacije od strane trenera,jednostavno sa ovo zadnjom utakmicom je pokazo da nema bas .uda za velike stvari.
Znao je da moramo vrsiti presing,vidio je da je Pjanic nespreman,da ne moze dati 100% od sebe,koliko je taj momak lopte izgubio i grijesio,ma zalosno sve u pm.Trebo je mozda Ibricica na pocetku umjesto njega,ali znao je da bi mu skoro svi hebavali sve zivo zbog toga...za onog Begovica koji stoji na jednoj strani gola,sto ga nije uvjezbavao u pm.znao je takodje sta mali Roki radi prilikom slobodnih udaraca..
Ma lako je nama sad po njemu,pola krivice snose i igraci koji su se jednostavno usrali,kao sto vas vecina gore pise,respektovali su previse Ronalda i njegovu ekipu...
Meni je uprkos sto neki od vas blate Misimovica ipak on bio jedan od najkonkretnijih,hebiga imao je onaj solo prodor i bar je pokusao nesto..
Ma jadno sve,taman bio malo zaboravio kad na tv1 opet krenuse o tome i odmah mi pokvarise dan...
Susicu care,sto god bude sretno,ali ako se budes dvoumio nemoj,nemoj radi nas,nemoj dost nam je nesigurnosti i phickaste motivacije...ono,ako bidne bidne,treba nam cvrstina i neko tko zna sta zeli od igraca...
Jesam za Safeta ali pod hitno treba traziti brze igrace,ud da nam je jedan Krasic...
Ova posljednja utakmica otvara oci,jednostavno koliko su igraci izgledalo prestraseno pola je mozda i zbog nedostatka motivacije od strane trenera,jednostavno sa ovo zadnjom utakmicom je pokazo da nema bas .uda za velike stvari.
Znao je da moramo vrsiti presing,vidio je da je Pjanic nespreman,da ne moze dati 100% od sebe,koliko je taj momak lopte izgubio i grijesio,ma zalosno sve u pm.Trebo je mozda Ibricica na pocetku umjesto njega,ali znao je da bi mu skoro svi hebavali sve zivo zbog toga...za onog Begovica koji stoji na jednoj strani gola,sto ga nije uvjezbavao u pm.znao je takodje sta mali Roki radi prilikom slobodnih udaraca..
Ma lako je nama sad po njemu,pola krivice snose i igraci koji su se jednostavno usrali,kao sto vas vecina gore pise,respektovali su previse Ronalda i njegovu ekipu...
Meni je uprkos sto neki od vas blate Misimovica ipak on bio jedan od najkonkretnijih,hebiga imao je onaj solo prodor i bar je pokusao nesto..
Ma jadno sve,taman bio malo zaboravio kad na tv1 opet krenuse o tome i odmah mi pokvarise dan...
Susicu care,sto god bude sretno,ali ako se budes dvoumio nemoj,nemoj radi nas,nemoj dost nam je nesigurnosti i phickaste motivacije...ono,ako bidne bidne,treba nam cvrstina i neko tko zna sta zeli od igraca...
Jesam za Safeta ali pod hitno treba traziti brze igrace,ud da nam je jedan Krasic...
Pitaj Otta zasto su Grci bankrotirali
Cova blanko cek dobijao na raspolaganju.Uostalom i Turci su se rasipali sa novcem pa ih Hiddinik nesto ne razrahati.
Volio bi da repka nekim cudom dobije trenera,selektora koji kao eto moze usaditi mentalitet pobjednicki.
Ako ni nakon toga ne uspjemo,preporucujem bocanje pracenje Markice Dodika.
Cova blanko cek dobijao na raspolaganju.Uostalom i Turci su se rasipali sa novcem pa ih Hiddinik nesto ne razrahati.
Volio bi da repka nekim cudom dobije trenera,selektora koji kao eto moze usaditi mentalitet pobjednicki.
Ako ni nakon toga ne uspjemo,preporucujem bocanje pracenje Markice Dodika.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 nov 2011, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
i ova recenica
Strah me je idućih kvalifikacija jer Portugal mi je otvorio oči u mnogo čemu. Moram reći da nisam siguran u svoju momčad, koja je na krhkim nogama. Kada smo svi na okupu, onda mogu sastaviti dobru momčad, međutim, čim nedostaje jedan ili dva igrača, kreću veliki problemi jer nemamo toliku kvalitetu da možemo zatvoriti rupe koje nastanu u igri.
covjek sa ovakvim stavom ne moze i ne treba da bude trener nase reprezentacije, ako on ne vidi potencijal, a vidio ga je prije dvije godine , to potvrdjuje njegovu nestrucnost i nepoznavanje reprezentacije , a pomalo i licemjerje.
Strah me je idućih kvalifikacija jer Portugal mi je otvorio oči u mnogo čemu. Moram reći da nisam siguran u svoju momčad, koja je na krhkim nogama. Kada smo svi na okupu, onda mogu sastaviti dobru momčad, međutim, čim nedostaje jedan ili dva igrača, kreću veliki problemi jer nemamo toliku kvalitetu da možemo zatvoriti rupe koje nastanu u igri.
covjek sa ovakvim stavom ne moze i ne treba da bude trener nase reprezentacije, ako on ne vidi potencijal, a vidio ga je prije dvije godine , to potvrdjuje njegovu nestrucnost i nepoznavanje reprezentacije , a pomalo i licemjerje.
Sent from my Commodore 64
Tvoja tvrdnja je bila da se pobjednicki mentalitet ne moze naucit, sad pricas o parama. Kakve to veze ima? To se moze naucit, i Ciro je nase donekle to naucio, jer su poceli pobjedjivat ove slabije ekipe bez vecih problema. A za pobjede protiv najvecih to treba ic jos stepenicu vise. Da imamo pobjednicki mentalitet ne bi se spustili u drugom poluvremenu u Parizu, i ne bi samo cekali da primimo gol. Isto tako se ne bi usrali u Lisabonu. Evo Danska i Svedska nemaju nista bolje igrace od nas, ali opet danci pobjede Portugal u vitalnoj utakmici, dok svedjani pobjede Holandiju. Pa onda Grcka koja igra 10 puta bolje u vaznim utakmicama, ili Hrvatska koja rijesi jednu Tursku za 45 minuta u barazu. U sred Istanbula. A mi? Pricamo bajke o Castrolu, Platiniu, sudijama i pjevamo Messiu.harishp je napisao/la:Pitaj Otta zasto su Grci bankrotirali![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Losa priprema utakmcaaa protiv Portugala plus onaj intervju RSG-u malo otkriva Papetov defetisticki stav prema teskim utakmicama.
Recenice kao sto su :
- Kako cu staviti Ibisevica u prvih 11 a imam vec Medunjanina, Pjanica i Misimovica
- I kod 3 - 2 znao sam da nemamo sanse i nisam bio nervozan na klupi
WTF
Tako jedan vrhusnki trener ne smije razamisljati niti moze postici nikakav rezultat ma koliko fudbalskog znanja posjedovao.
Recenice kao sto su :
- Kako cu staviti Ibisevica u prvih 11 a imam vec Medunjanina, Pjanica i Misimovica
- I kod 3 - 2 znao sam da nemamo sanse i nisam bio nervozan na klupi
Tako jedan vrhusnki trener ne smije razamisljati niti moze postici nikakav rezultat ma koliko fudbalskog znanja posjedovao.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
citav taj intervju je meni prozet tom nekom negativnom energijom.nihco je napisao/la:i ova recenica
i jos se na kraju kao pravda. niko mu nije diktirao sta ce i kako ce.
meni sve mirise na to da on ode sa mjesta selektora, i ako je tako, poslije ovog intervjua, nek mu je sa srecom. covjek koji izjavi da ne vjeruje igracima, da ga je strah sljedecih kvalifikacija, da je on sve vrijeme znao sta ne funkcionise a radio je kako je radio - to pokazuje da apsolutno nema karaktera covjek. bolje nek ide, nego da onda upropasti i ove naredne kvalifikacije. njemu je mozda svejedno, al ima nas milion koji vjerujemo da ovi momci mogu uraditi nesto, i na mjestu selektora treba da bude neko ko u to isto vjeruje. svejedno kojim bojama je obojen.
i slazem se sa cartmanom u vezi mentaliteta.
...
Ciro nas je naucio protiv malih kao na primjer Rijeke,Irana a protiv velikih da ni boda cestitog osvojiti ne smijemo.Cartman je napisao/la:Tvoja tvrdnja je bila da se pobjednicki mentalitet ne moze naucit, sad pricas o parama. Kakve to veze ima? To se moze naucit, i Ciro je nase donekle to naucio, jer su poceli pobjedjivat ove slabije ekipe bez vecih problema. A za pobjede protiv najvecih to treba ic jos stepenicu vise. Da imamo pobjednicki mentalitet ne bi se spustili u drugom poluvremenu u Parizu, i ne bi samo cekali da primimo gol. Isto tako se ne bi usrali u Lisabonu. Evo Danska i Svedska nemaju nista bolje igrace od nas, ali opet danci pobjede Portugal u vitalnoj utakmici, dok svedjani pobjede Holandiju. Pa onda Grcka koja igra 10 puta bolje u vaznim utakmicama, ili Hrvatska koja rijesi jednu Tursku za 45 minuta u barazu. U sred Istanbula. A mi? Pricamo bajke o Castrolu, Platiniu, sudijama i pjevamo Messiu.harishp je napisao/la:Pitaj Otta zasto su Grci bankrotirali![]()
Promjenit ce se jos sto selektora mentalitet ce ostati isti.Jer kako rekoh sa njim se radjas i umires ,niko ti ga drugi usaditi ne moze.U vezi novca vrlo jednostavno moze da upali i da imas kvalitetnog selektora a i ne mora jer sam pomenuo i Hiddinika.
Mi pobjednicki mentalitet imamo samo kod sjedece odbojke,ovo sve kad je god malo jace potegnuti gace su skinute a igraci se vec namjestili.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ne mogu pomisliti nista drugo nego da je lose procijenio, ako je uopste analiticki prisao procjeni reprezentacije, prihvatio posao, pa mu je trebalo 20 utakmica da uvidi igracki kadar i greske koje je kontinuirano pravio. pa nam je izvjestaj podastro na kraju balade, u ovom jadnom intervju bez i najmanjeg pokusaja da bar dio krivice preuzme na sebe. sada, razocaran, nije siguran mozemo li dalje. nema problema, cim nabavimo ronalda, pepea, coentraoa javicemo mu se , mozda opet pomisli da imamo sanse.panties je napisao/la:citav taj intervju je meni prozet tom nekom negativnom energijom.nihco je napisao/la:i ova recenica
i jos se na kraju kao pravda. niko mu nije diktirao sta ce i kako ce.
meni sve mirise na to da on ode sa mjesta selektora, i ako je tako, poslije ovog intervjua, nek mu je sa srecom. covjek koji izjavi da ne vjeruje igracima, da ga je strah sljedecih kvalifikacija, da je on sve vrijeme znao sta ne funkcionise a radio je kako je radio - to pokazuje da apsolutno nema karaktera covjek. bolje nek ide, nego da onda upropasti i ove naredne kvalifikacije. njemu je mozda svejedno, al ima nas milion koji vjerujemo da ovi momci mogu uraditi nesto, i na mjestu selektora treba da bude neko ko u to isto vjeruje. svejedno kojim bojama je obojen.
i slazem se sa cartmanom u vezi mentaliteta.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 21 nov 2011, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
- spielführer_21
- Kontakt:
Kad si tako siguran ti nemoj ni pratiti nogomet više... Ne postoji mentalitet i slična sranya, postoji samo sistematski i predan rad koji se na kraju mora isplatiti. I hrabrost uz to!harishp je napisao/la: Ciro nas je naucio protiv malih kao na primjer Rijeke,Irana a protiv velikih da ni boda cestitog osvojiti ne smijemo.
Promjenit ce se jos sto selektora mentalitet ce ostati isti.Jer kako rekoh sa njim se radjas i umires ,niko ti ga drugi usaditi ne moze.U vezi novca vrlo jednostavno moze da upali i da imas kvalitetnog selektora a i ne mora jer sam pomenuo i Hiddinika.
Mi pobjednicki mentalitet imamo samo kod sjedece odbojke,ovo sve kad je god malo jace potegnuti gace su skinute a igraci se vec namjestili.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
naravno, mentalitet, atmosfera, prisni odnosi i slicna pateticna sranja su samo alibi za one koji nisu sposobni drugacije.spielführer_21 je napisao/la:Kad si tako siguran ti nemoj ni pratiti nogomet više... Ne postoji mentalitet i slična sranya, postoji samo sistematski i predan rad koji se na kraju mora isplatiti. I hrabrost uz to!harishp je napisao/la: Ciro nas je naucio protiv malih kao na primjer Rijeke,Irana a protiv velikih da ni boda cestitog osvojiti ne smijemo.
Protiv koga Goska,Travnika,Kozare ili Izraelaca???aleksandar_veliki je napisao/la:Ne treba se obazirati na ovakva pisanja. Samo nek pitaju plavo drustvo kako dodjose do pobjednickog mentaliteta, a cudno, nekoliko sezona bez Njega (novog selektora) nisu ga imali.spielführer_21 je napisao/la:Kad si tako siguran ti nemoj ni pratiti nogomet više... Ne postoji mentalitet i slična sranya, postoji samo sistematski i predan rad koji se na kraju mora isplatiti. I hrabrost uz to!harishp je napisao/la: Ciro nas je naucio protiv malih kao na primjer Rijeke,Irana a protiv velikih da ni boda cestitog osvojiti ne smijemo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
e ovo nisam nigdje vidio , moderator dodje i pravo u offtopic i to najcori......aleksandar_veliki je napisao/la:Ne treba se obazirati na ovakva pisanja. Samo nek pitaju plavo drustvo kako dodjose do pobjednickog mentaliteta, a cudno, nekoliko sezona bez Njega (novog selektora) nisu ga imali.spielführer_21 je napisao/la:Kad si tako siguran ti nemoj ni pratiti nogomet više... Ne postoji mentalitet i slična sranya, postoji samo sistematski i predan rad koji se na kraju mora isplatiti. I hrabrost uz to!harishp je napisao/la: Ciro nas je naucio protiv malih kao na primjer Rijeke,Irana a protiv velikih da ni boda cestitog osvojiti ne smijemo.
Ja ne znam šta smo očekivali. Em nam selektor ne zna je li došao ili pošao,em nam je sve na ho-ruk. Pa što se zove selektor,nego zbog toga što vrši selekciju igrača.A sad ispada da ne vjeruje igračima koje je izabrao
Ne vjeruje u ono što radi. Kad još dodamo da ,pred odlučujuće utakmice baraža,mi u reprezentaciji ,umjesto dobrog psihologa i specijaliste za sportsku medicinu, imamo doktora za sise i bore,dobro smo i prošli.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Da budes dobar igrac treba bi odreden talent, i donekle inteligencija. Koliko ces dobar biti, odluci ce tvoj vlastiti rad, red i disciplina.
Da budes dobar trener, treba ti pobjednicko iskustvo, koje si stekao svremenom da bi imao alternativu za svaki problem. Ako je problem kada ti fali dobar igrac, onda ti na najbolji moguci nacin moras odgovoriti. Za to ti treba znanje, iskustvo, inteligencija.
Sta se desi kada ga nemas?
Zavrsis kao Ciro, Huso, Mujo, Safet....
Imati tri do cetiri world class igraca a neotici na neko prvenstvo iz godine u godinu, dokazuje koliko je zaista bitan jedan dobar trener jednoj momcadi sa potencijalom.
Nama zaista treba jedan novi trener, trener koji ima mozak i sposobnost da obavlja ovako tezak posao kao sto je ovaj.
Nakon poraza protiv Rumunije je krivio iskljucivo igrace, nakon blamaze protiv Francuza je takoder krivio igrace. Nakon blamaze protiv Portugala je ponovo iskljucivo krivio kvalitet igraca.
Nadam se da ce sada i jedan igrac progovoriti o sposobnostima i limitiranim kapacitetima naseg trenera.
Da budes dobar trener, treba ti pobjednicko iskustvo, koje si stekao svremenom da bi imao alternativu za svaki problem. Ako je problem kada ti fali dobar igrac, onda ti na najbolji moguci nacin moras odgovoriti. Za to ti treba znanje, iskustvo, inteligencija.
Sta se desi kada ga nemas?
Zavrsis kao Ciro, Huso, Mujo, Safet....
Imati tri do cetiri world class igraca a neotici na neko prvenstvo iz godine u godinu, dokazuje koliko je zaista bitan jedan dobar trener jednoj momcadi sa potencijalom.
Nama zaista treba jedan novi trener, trener koji ima mozak i sposobnost da obavlja ovako tezak posao kao sto je ovaj.
Nakon poraza protiv Rumunije je krivio iskljucivo igrace, nakon blamaze protiv Francuza je takoder krivio igrace. Nakon blamaze protiv Portugala je ponovo iskljucivo krivio kvalitet igraca.
Nadam se da ce sada i jedan igrac progovoriti o sposobnostima i limitiranim kapacitetima naseg trenera.
Gdje ces mirno spavati pored takvih kao ti.Vi bi i Tutu-kamona probudili iz sna.MostaracVelezovac je napisao/la:harishp je napisao/la:
Covjece spavas li ti ikako?
A cuj lava,''Wow''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Što je najgore od svega!Napravio je sistem koji funkcioniše protiv slabijih ekipa koji igraju otvoreno i bez grubosti!Cartman je napisao/la:Nesto najgore kod Susica je sto uvijek pametuje nakon utakmice. Isto je bilo i nakon Francuske u Sarajevu. Prije utakmice je govorio da ne moze igrat sa istim sastavom protiv Luxa i Francuske, i onda ipak odigra sa istom ekipom. Onda nakon tekme govori da je vezni red problem. No shit, Sherlock, pa kako ce Ibricic, Medunjanin, Miske i Pjana igrat zajedno? Malo je dosao pameti pa izbacio Ibru, ali opet je to previse vjerovatno. Iako ne mislim da smo radi toga dozivili debakl u Lisabonu. Veci problem je totalni gubitnicki mentalitet i to sto su se USRALI od prve minute. Nije uspio pripremit igrace na psihickom planu, a uz to nije imao nikakvo rijesenje za Nania i Ronalda u odbrani, a u napadu nije imao nikakav plan kako oslobodit Dzeku od Pepea i Alvesa. Covjek je se borio, ali nijednom nije ni prismrdio golu.
Neozbiljno je igrati sa misimovićem, pjanićem i medunjaninom zajedno!
Treba nam više boraca u sredini, a jedan razigravač, eventualno dva!
Moramo igrati sa dva razbijača u sredini..zahirović, salihović. jahić, rahimić.
Ćiro je uvjek govorio da će igrati borci, i mislim da je tako i bilo!
Čovjek je imao hrabrosti u portugalu ganjati remi sa tri napadača, a sušić bi taj isti rezultat čuvao da je slično bilo!
Mislim da je veliki posao pred sušićem!Ja sam potpuno nezadovoljan igrom, kukavičlukom i samom koncepcijom!
Treba težiti sistemu dva napadača, a jedan od trojke tehničara na klupu!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Salu na stranu,Susic ce vjerovatno napustiti selekciju BIH i to je ocigledno.
Doci ce drugi.
Plata ce biti ista,znaci imalo ''poznatiji'' trener ce u sirokom luku izbjeci tu soluciju.
Drugo kod nas je atmosfera da vec 16 godina hocemo na veliko prvenstvo,a uopste ne vidimo u kakvim uslovima nam odrastaju mladje selekcije.Javna tajna plati pa ces igrati,kriminal ocigledni u premier ligi i savezu.
Plus kad igrac koji je bukvalno poceo prve korake u drugim drzavama i zaigra za njih mi ko pravi kazemo ukrali nam igrace.Da li su ili ipak nisu,pitanje je.
Kao sto rekoh doci ce drugi selektor,ali je evidentno da ce ista prica i problemi ostati.
Neko ce razglabati o pogresnoj taktici,neko o mentalitetu,neko o tome kako nas sudije i Platimi,Bljater i co. handre.
U biti nama je izgleda sudjeno,zamalo kako god okrenes.
@Mozak ,mucko kolu?wow
Doci ce drugi.
Plata ce biti ista,znaci imalo ''poznatiji'' trener ce u sirokom luku izbjeci tu soluciju.
Drugo kod nas je atmosfera da vec 16 godina hocemo na veliko prvenstvo,a uopste ne vidimo u kakvim uslovima nam odrastaju mladje selekcije.Javna tajna plati pa ces igrati,kriminal ocigledni u premier ligi i savezu.
Plus kad igrac koji je bukvalno poceo prve korake u drugim drzavama i zaigra za njih mi ko pravi kazemo ukrali nam igrace.Da li su ili ipak nisu,pitanje je.
Kao sto rekoh doci ce drugi selektor,ali je evidentno da ce ista prica i problemi ostati.
Neko ce razglabati o pogresnoj taktici,neko o mentalitetu,neko o tome kako nas sudije i Platimi,Bljater i co. handre.
@Mozak ,mucko kolu?wow
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
X brate. A za ovo boldano koliko god nam ostali kradu igrace tako i mi krademo od drugi. Jedino Papac Pandza i Dzeko su ovdje poceli fudbalske korake.harishp je napisao/la:Salu na stranu,Susic ce vjerovatno napustiti selekciju BIH i to je ocigledno.
Doci ce drugi.
Plata ce biti ista,znaci imalo normalniji trener ce u sirokom luku izbjeci tu soluciju.
Drugo kod nas je atmosfera da vec 16 godina hocemo na veliko prvenstvo,a uopste ne vidimo u kakavim uslovima nam odrastaju mladje selekcije.Javna tajna plati pa ces igrati,kriminal ocigledni u premier ligi i savezu.
Plus kad igrac koji je bukvalno poceo prve korake u drugim drzavama i zaigra za njih mi ko pravi kazemo ukrali nam igrace.Da li su ili ipak nisu,pitanje je.Kao sto rekoh doci ce drugi selektora,ali je evidentno da ce ista prica i problemi ostati.
Neko ce razglabati o pogresnoj taktici,neko o mentalitetu,neko o tome kakao nas sudije i Platimi,Bljater i co. handre.
@Mozak ,mucko kolu wow
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Eto Susic naknadno pamaten...a koji od vas "strucnjaci" napisaste prije da ne mogu igrati Medunjanin, Pjanici i Misimovic...za vas je bio "idol nacije" Miske..."mora on igrati i kada ne igra u Dinamu"..."mali princ Pjana moze i mora sa Misketom, to je ubojit tandem, vidi kako je Ciro bio **** pa ih nija zajedno stavljao...". A tek Haris Medjedunjanin sto vam je za srce prirastao..."maesto, igracina...Spanska liga..." . Joj sto mi se gadite sve bih ispovracao. Zavucete se u rupe pa ko hijene cekate plijen...razni mozgovi (suplja lobanja), mostarci iz Nevesinja ili Trebinja i ini sakali. Hocu da svi klanjate po dva naknadna rekjata izmedju jacije i sabaha i da se molite ne bi li nam Pape ostao.