to ce tek za nekih 10 god biti u nasim kucama

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ima dobar dzepnischmecker je napisao/la:Moze li mi neko preporucit kakav dobar bilijar da igram, za torent cu se sam snaci
hmmm diskonektuj se sa netta pa probaj upalit, ako ne uspije javi, ima jos cakaToxicity je napisao/la:Može li mi netko pomoći, instalirao sam L.A. Noire i uđe mi u igru i odjednom izbaci onaj error "l.a. noire has stopped working"
Hvala svakako, ali samo sam trebao najnoviji direct x instalirati, na to sam zadnje pomislio s obzirom da me u većini igara samo pita hoću li instalirati najnoviji direct xschmecker je napisao/la: hmmm diskonektuj se sa netta pa probaj upalit, ako ne uspije javi, ima jos caka
Toxicity je napisao/la:Hvala svakako, ali samo sam trebao najnoviji direct x instalirati, na to sam zadnje pomislio s obzirom da me u većini igara samo pita hoću li instalirati najnoviji direct xschmecker je napisao/la: hmmm diskonektuj se sa netta pa probaj upalit, ako ne uspije javi, ima jos caka
format, isto i meni prije 2 sedmice, igrao normala, i jednom ujutro ustadoh da poigram bf3 kad uzasno laga, reko hajd to je samo do te igrice, kad ono svaka laga, nizaak fps, pregledam da nema virusa, nema, preko ccleanera ocistim registy, izbrisem skroz drivere pa opet instaliram opet sve isto, i format je tu pogomao, a i tebi ce, spasi te igrice ako ih nemas na cd. nadji prazan i spasi ih, tako sam i ja uradioMartex je napisao/la:Ne razumijem do prije par dana svaka mi je igra gotovo mogla na High i igrao sam je na High medjutimod prije dan dva koju god igru pokrenem štopa da je nemoguće igrati, updejtovao sam driver za graficku i opet nista a graficka mi je Nvida 9500 gt i 4 gb ( s tim da je XP OS pa je to 2,nesto rama) neznam sta da radim štopa mi i FIfa 12 i FM 2012 ali najludje je sto mi ne štopa Call Of Duty MW3Moze li mi neko pomoci? Neki savjet?
Problem je sto nemam cd od XP-a niti ostale CD-ove uz kompjuter koji su dosli (neznam gdje suQUARESMA 18<<< je napisao/la:format, isto i meni prije 2 sedmice, igrao normala, i jednom ujutro ustadoh da poigram bf3 kad uzasno laga, reko hajd to je samo do te igrice, kad ono svaka laga, nizaak fps, pregledam da nema virusa, nema, preko ccleanera ocistim registy, izbrisem skroz drivere pa opet instaliram opet sve isto, i format je tu pogomao, a i tebi ce, spasi te igrice ako ih nemas na cd. nadji prazan i spasi ih, tako sam i ja uradioMartex je napisao/la:Ne razumijem do prije par dana svaka mi je igra gotovo mogla na High i igrao sam je na High medjutimod prije dan dva koju god igru pokrenem štopa da je nemoguće igrati, updejtovao sam driver za graficku i opet nista a graficka mi je Nvida 9500 gt i 4 gb ( s tim da je XP OS pa je to 2,nesto rama) neznam sta da radim štopa mi i FIfa 12 i FM 2012 ali najludje je sto mi ne štopa Call Of Duty MW3Moze li mi neko pomoci? Neki savjet?
Saints row the thirdHan!$;Lfc je napisao/la:Ima li neko da predloži neku dobru igru?
skini s neta cd od win xp, dok za maticnu mozes naci drivere takodjer na netu, ako ti je od gigabytea, asusa, msi maticna, odes na njihovu stranicu i nadjes svoju maticnu i skines drivere, i prebacis na cdMartex je napisao/la:
Problem je sto nemam cd od XP-a niti ostale CD-ove uz kompjuter koji su dosli (neznam gdje su) Morat cu nekako skontati da rijesim ovaj problem
Hvala prijatelju što si mi rekao za ove igre, baš ovakve igre volim, slične kao GTA. Samo što mi je mučno da postavim da se skida s neta.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Saints row the thirdHan!$;Lfc je napisao/la:Ima li neko da predloži neku dobru igru?![]()
la noire, brate, ima dosta dobrih
sta mislis bi li meni mogla na ovaj komp, barem na minimali (Stivi_Dzi je napisao/la:Saintsi su perverzijaPreluda igra
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 12 gostiju.