mozda se na neki nacin isplati cekati da igra tamo jos 2-3 godine pa ga kao pjanica zvati...Adi_Zepce je napisao/la:Pa vjerovatno zato sto igra standardno,inace kod nas se u reprezentacije najcesce zovu rezervisti.Ovi koji su standardni bas i nemaju mjestaJuve-TZ je napisao/la:ljudi moji da li je neko primjetio sina brune akrapovica, zove se aaron akrapovic i igra za talijansku reprezentaciju u-18
bruno je govorio da zeli da njegov sin zaigra za bosnu i hercegovinu, a i momak je prije godinu rekao da zeli za nas..sto ga niko ne zove?![]()
momak je veliki potencijal i igra u reggini i standardno nastupa za talijane..
ali ja imam osjecaj da eto na njega nije niko pomislio od ovih koji trebaju imati svoj spisak i pratiti kao mu karijera ide
i pjanica smo mogli izgubiti da na centralnom dnevniku nisu svi dali apel da se malac pozove...ali sad je teska situacija, imamo sigurno 20-30 momaka od kojih moze biti nesto po mladim timovima evropsih liga i treba ih pratiti i gledati kad pozvati i uvijek biti u kontaktu sa managerom, ocom i momkom...
treba se to malo profesionalnije raditi...truditi se jer imam osjecaj da ce biti jedno 5 momaka za par godina koji ce razvaljivati, imam neki predosjecaj da je previse takvih talenata i da mi mozemo izgraditi jednu sila reprezentaciju ako sve budemo radili kako treba