ubi ga covjek ne vjerujem da bi na ovakvom turniru kladionica ista radila zasad je bolji vidi se jace udara ovaj samo prabacuje i grijesipintol_TM87 je napisao/la:joj koda gledam bit ce ovdje nekih varki da profitiraju klade...Muris91 je napisao/la:to dokaneee pa ubi ga covjek![]()
![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- pintol_TM87
- Kontakt:
onda je povrijedjen?Muris91 je napisao/la:ubi ga covjek ne vjerujem da bi na ovakvom turniru kladionica ista radila zasad je bolji vidi se jace udara ovaj samo prabacuje i grijesipintol_TM87 je napisao/la:joj koda gledam bit ce ovdje nekih varki da profitiraju klade...Muris91 je napisao/la:to dokaneee pa ubi ga covjek![]()
![]()
mozda i prekine
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
jest i to vec duzee vrijeme i predavo je neke meceve al gledo sam prije meca i on govori da je sprema n100% a evo koda je poce oigrat 

Nazalost Reggina nije prosla,najvise mi krivo zbog Rapida mogli su cekat drugo pa izjednacit i nabit goste,a ne ovako mene zeznuseharry_90 je napisao/la:Rapid - Gaz Metan 2/1 i 5+ 5:3
Aarhus - Silkeborg 2 0:2 2.60i prelaz 2/2 HT 0:2 FT 0:2 5.75

A sto sam primjetio kod utakmice Albinolefe - Reggina da je X u nekim kladama bio 2.80,2.70 i 2.60 tako da treba uporedit nase klade,cim sam vidio da je na jednoj 2.60 znao sam da ce nerijeseno zavrsiti ..
Estudiantes L.P. - Banfield 2 prelaz 2/2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Djokovic ima problema sa ramenom, ovo sam ja htio danas predlozit 2,5+ setova 2,50 kvota 

Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nole nije spreman vidi se iz aviona
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
nek je on dobio bice on dobro jbg nije dugo igro

Arles - Guingamp X prelaz X/X
Birmingham - Burnley 1 prelaz 1/1
Montrose - Ayr 2 prelaz 2/2
losa ponuda skroz za danas ,mogao sam lijepo uzeti pare na Banfieldu al mec prekinut kod rezultat 0:1 ,razlog prekida ne znam .
losa ponuda skroz za danas ,mogao sam lijepo uzeti pare na Banfieldu al mec prekinut kod rezultat 0:1 ,razlog prekida ne znam .
- Eric Cartman
- Kontakt:
kako mislis slaba ponuda,danas je liga prvakaharry_90 je napisao/la:Arles - Guingamp X prelaz X/X

Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
Achtung Achtung,kladionice caste danas kvotom 1,55
Frank Dancevic-Federico Del Bonis 1
Frank Dancevic-Federico Del Bonis 1
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
razlog prekida navijaci estudiantesa pogodili gostujuceg protivnika bakljomharry_90 je napisao/la:Arles - Guingamp X prelaz X/X

to se samo meni moze desiti,da sam tipovao na domacina utakmica bi bila nastavljena i pao bihMuris91 je napisao/la:razlog prekida navijaci estudiantesa pogodili gostujuceg protivnika bakljomharry_90 je napisao/la:Arles - Guingamp X prelaz X/X
losa ponuda skroz za danas ,mogao sam lijepo uzeti pare na Banfieldu al mec prekinut kod rezultat 0:1 ,razlog prekida ne znam .![]()

nije ga igrac povrijedio pa izmjena pa nastavi jbg tako to bude al dobio si opet barem nestoharry_90 je napisao/la:to se samo meni moze desiti,da sam tipovao na domacina utakmica bi bila nastavljena i pao bihMuris91 je napisao/la:razlog prekida navijaci estudiantesa pogodili gostujuceg protivnika bakljomharry_90 je napisao/la:Arles - Guingamp X prelaz X/X
losa ponuda skroz za danas ,mogao sam lijepo uzeti pare na Banfieldu al mec prekinut kod rezultat 0:1 ,razlog prekida ne znam .![]()
nije ga bombom pogodio,napravis izmjenu i nastavljas,al ne vole meni da zavuku g..ovna juznoamericka
Kakve sam sreće, igrači i sudije mi se poubijaše na tiketima. Samoubistva pokušavaju izvršit. 
btw za danas
Medvedscak 2
Dinamo ne daje gol
Napoli - City 3+

btw za danas
Medvedscak 2
Dinamo ne daje gol
Napoli - City 3+
Independiente J. T. - LDU Quito 1 X/1
probat cu i prelaz 2/1 u sistemu ..
probat cu i prelaz 2/1 u sistemu ..
-
- Kontakt:
Probacu tenis prije lige prvaka:Berrer-Heliovaara 1,Ramirez.H-Felder 1,Dutra Silva -Andreozzi 1
Sta mislite o ovom tiketu, molim vas da mi date vase sugestije ako ih ima 
BAYERN - 1
MAN. UTD - 1
INTER - X2
REAL M. - 1
MAN. CITY - 3+

BAYERN - 1
MAN. UTD - 1
INTER - X2
REAL M. - 1
MAN. CITY - 3+
-
- Kontakt:
Singl:Hapoel-Cibona 1 u hendikepu(pobjeda sa vise od 8 razlike).Hapoel u zadnjem kolu Izraelske lige dobio veliki Makabi u gostima,plus u Eurokupu im igraju jos dva stranca koji nemaju pravo igrati u d.ligi zbog ogranicenog broja stranaca.Cibona najvjerovatnije bez ponajboljeg igraca Barboura.Ako neko prati sretno,ne zamjerite ako ne dodje.
cemu bayer i real na tiketu ne kazem da nece proc al 1,1 kvota jedino ako ulaze 100Edodabadu je napisao/la:Sta mislite o ovom tiketu, molim vas da mi date vase sugestije ako ih ima
BAYERN - 1
MAN. UTD - 1
INTER - X2
REAL M. - 1
MAN. CITY - 3+

i makabi igra sa trecem postavom u svojoj ligi al trebalo bi proc u svakom slucaju 1flagrantus je napisao/la:Singl:Hapoel-Cibona 1 u hendikepu(pobjeda sa vise od 8 razlike).Hapoel u zadnjem kolu Izraelske lige dobio veliki Makabi u gostima,plus u Eurokupu im igraju jos dva stranca koji nemaju pravo igrati u d.ligi zbog ogranicenog broja stranaca.Cibona najvjerovatnije bez ponajboljeg igraca Barboura.Ako neko prati sretno,ne zamjerite ako ne dodje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.