Samo jos nesto da dodam. Vi ste bili u boljoj poziciji, nego Bearsi sada. Vi ste imali svu pre-season (koliko ju je bilo), da dovedete adekvatno rjesenje ... ali vasa uprava je bila tvrdoglava, i vjerovala u cuda (ipak je to Indiana, sve goli vjernik), da ce Payton, moci da zaigra odmah na startu, iako je svima bilo ocigledno da od toga nema nista. Zato cekali 5 do 12 i onda doveli ono smece ... I zato ste sada tu gdje jeste.Edin TM87 je napisao/la:Vidi sto me prozivaSaltCityAttack je napisao/la:zamolio bi navijaca Coltsa, odnosno navijaca sa alternativnom ekipom da nam se javi ovdje i da kaze neko svoje misljenje... ebiga nestao je , a meni je jako drag forumas ebiga
...samo brate ovi Bearsi poludili poceli su redovno postizat preko 30p ja na ovo nisam navikao
Pa nisam ja kriv sto je Rivers glup, i sto je onom ispala lopta za fumble! Pa Rivers ne vidi 2 otvorena resivera na 3rd downu

Eto sad te zadesila ista sudbina ko i mene, samo sto smo mi izgubili sanse na pocetku sezone, a vi sad gubite, ma kakav Favre, taj igro u Packersima, nece kod vas, ostaje vam Hanie, onaj mali, kad ga neko opali pored OL-a gotov je i on, nek vam Robbie Gould baca
Kod nas je sad ovo vec teze, jer 10ta sedmica je iza nas, i haj ti sad nadji adekvatno rjesenje za poziciju QB-a. Moje misljenje je da nece biti nikakvog trazenja QBa izvana, jer su to uglavnom veterani, koji su fizicki i igracki nespremni.
Treba se osloniti na Hanie-ja, pa sta bude.

........molit  boga da do kraja  dobijemo 3  tekme  i to su Kanzas,Seattle i Minesota
........molit  boga da do kraja  dobijemo 3  tekme  i to su Kanzas,Seattle i Minesota  

Ova divizija je go klinac, ne zna se ko je gori.
  Ova divizija je go klinac, ne zna se ko je gori.  Mrtvi Young dobio utakmicu, kud ces dalje.
  Mrtvi Young dobio utakmicu, kud ces dalje. 

Mada sanse su minimalne da ce ga nasi uopste i zvati.
 Mada sanse su minimalne da ce ga nasi uopste i zvati.