Iz svog iskustva govorim(trenirao sam kosarku 6 godina) ... Nema nista vec otici na daleko gostovanje na dan utakmice , moras biti 30% kvalitetniji da bi pobjedio. Noge teske ko balvani , jos psihicki umor od putovanja pff.Po meni je ovo je dobar potez uprave.Dule 078 je napisao/la:Nigdje,obuku sportsku opremu ovdje na stadionu,pa putuju 40 kilometara u tu Krupu,i onda se onako prljavi ,blatnjavi i znojni vraćaju autobusom za Banjaluku gdje se na stadionu otuširaju,presvuku![]()
...ili improvizuju nešto po banjalučkim parkovima,dvoranama,teretanama...ma strašno!
Sad mi je još nerazumniji ovaj potez vaše uprave,nakon toga što si napisao za terene u Sarajevu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
sjever je čudo
- Kontakt:
ima prenos sutra al samo za korisnike MOJA TVBH Patriot je napisao/la:Da li će biti prijenos utakmice Borac-Sarajevo ?
Ne želim da Vas ražalostim, ali sam ja čuo da nema. Prenosiće Čelik-Željo.sjever je čudo je napisao/la:ima prenos sutra al samo za korisnike MOJA TVBH Patriot je napisao/la:Da li će biti prijenos utakmice Borac-Sarajevo ?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Majorizacija !avlami97 je napisao/la:Ne želim da Vas ražalostim, ali sam ja čuo da nema. Prenosiće Čelik-Željo.sjever je čudo je napisao/la:ima prenos sutra al samo za korisnike MOJA TVBH Patriot je napisao/la:Da li će biti prijenos utakmice Borac-Sarajevo ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nema prenos , trebao je da bude multiprenos nas i zelje ali alkos sipovac nije dozvolio
PS Kaze Kojasevic igracemo nasu igru. Samo nemojte vasu igru ako boga znate igrat !
PS Kaze Kojasevic igracemo nasu igru. Samo nemojte vasu igru ako boga znate igrat !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- zvijezdica
- Kontakt:
Pa teren u Krupi je sa vještačkom travom! Kako igrači mogu biti blatnjavi kada je teren super. Zvijezda igrala 2 puta prijateljske sa Borcem. Pozdrav!Dule 078 je napisao/la:Nigdje,obuku sportsku opremu ovdje na stadionu,pa putuju 40 kilometara u tu Krupu,i onda se onako prljavi ,blatnjavi i znojni vraćaju autobusom za Banjaluku gdje se na stadionu otuširaju,presvuku![]()
...ili improvizuju nešto po banjalučkim parkovima,dvoranama,teretanama...ma strašno!
Sad mi je još nerazumniji ovaj potez vaše uprave,nakon toga što si napisao za terene u Sarajevu.
Sto se tice vjestacke trave,koja je super kada je u pitanju zima i blato kod nas na Kosevu imaju dva terena ,a i na Grbavici dva terena sa tom travom. Cudi me da nema u Banja Luci barem jedn takav teren,iznenadilo me je to.
Moguce da nasi nece biti bas u Banja Luci.moguce da budu tu negdje u blizini..
Moguce da nasi nece biti bas u Banja Luci.moguce da budu tu negdje u blizini..
Vama to ionako ne bi smanjilo posjetu ni za 1 % jer (ako sam dobro upućen) većina ljudi u Banjaluci ne korist bh telecom. A dobili bi 2 milje, opet kažem bez utjecaja na posjetu. Nećemo tražiti unaprijed alibi za eventualni poraz ali bojim se da su tu u pitanju druge stvari...RBA 1987 je napisao/la:Nema prenosa za kikiriki...
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zaključno sa prenosom u subotu, to će biti treći prenos sa Gradskog stadiona u Banjaluci ove polusezone, nađi mi samo jedan sličan primjer...dzenan01 je napisao/la:Vama to ionako ne bi smanjilo posjetu ni za 1 % jer (ako sam dobro upućen) većina ljudi u Banjaluci ne korist bh telecom. A dobili bi 2 milje, opet kažem bez utjecaja na posjetu. Nećemo tražiti unaprijed alibi za eventualni poraz ali bojim se da su tu u pitanju druge stvari...RBA 1987 je napisao/la:Nema prenosa za kikiriki...
Ovo za telekom, apsolutno si u pravu, ali nismo zadovoljni ponuđenom cijenom...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
veteran 1987
- Kontakt:
ma kakve druge stvari bice posteno kao zadnja 2 puta na kosevudzenan01 je napisao/la:Vama to ionako ne bi smanjilo posjetu ni za 1 % jer (ako sam dobro upućen) većina ljudi u Banjaluci ne korist bh telecom. A dobili bi 2 milje, opet kažem bez utjecaja na posjetu. Nećemo tražiti unaprijed alibi za eventualni poraz ali bojim se da su tu u pitanju druge stvari...RBA 1987 je napisao/la:Nema prenosa za kikiriki...
"JOŠ OD 1926"
****, već smo priznali da ste bili oštećeni zadnja dva puta, ali ako mi budemo imali i onako suđenje gore neću se žaliti 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svaka cast Dini Selimovicu kako je imao zivaca na sve ono da da odgovor 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
prolaz u polufinale kupa bi nam popravilo (po meni) losu polusezonu!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Meni bi bilo drago da pordjete Borca, pa onda u finalu derbi Zeljo - Sarajevo. (Naravno da se ne sretnemo u polufinalu). 
Bolje i vi nego kvazi-klubovi Borac, Siroki i slicno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Sarajlijc@
- Kontakt:
E **** sad Borac nije kvazi-klubElegant je napisao/la:Meni bi bilo drago da pordjete Borca, pa onda u finalu derbi Zeljo - Sarajevo. (Naravno da se ne sretnemo u polufinalu).
- Cincinnatus
- Kontakt:
Borac nije kvazi-klub, kvazi-klubovi su Zrinjski, Siroki Brijeg, Slavija, itd.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako iole imate godina znate koji su to kvazi klubovi, a koji su klubovi sa historijom i koji jesu ustvari klubovi 
Jest' da ce biti teska misija, ali nadam se prolazu Sarajeva, kako bi dobro bilo finale Sarajevo - Zeljo
da se 100ti derbi igra ove sezone

Jest' da ce biti teska misija, ali nadam se prolazu Sarajeva, kako bi dobro bilo finale Sarajevo - Zeljo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Penali
ĆAO LIGA, ĆAO KUP!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 37 gostiju.