Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vendeta87
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la vendeta87 » 22 nov 2011, 19:26

harishp je napisao/la:
Naravno da nije glup kao neki pojedinci,niti tu postoje bilo kakava trpljenja.Vec medjusobno postovanje i poznavanje Ivice i Papeta koji traje vec godinam za razliku od pojedinaca.
De molim te dodji sebi pa svima je vise jasno da Pape nema dovoljno strucnosti a da ne govorim o kredibilitetu da vodi reprezentaciju. Jedino ti jos branis svog idola, ove moje kritike na racun Papeta nemaju niakvu licnu konotaciju nego su sasvim realne i opravdane, ako kojim sucem Pape ostane na kormilu repke mi nemam sanse da se kvlaifikujemo na SP 2014, ja sam ti ako se sjecas rekao da se necemo kvalifikovati ni na EP i to prije teme u Parizu.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 22 nov 2011, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 22 nov 2011, 19:26

panties je napisao/la:hajde onda, moze i zlatan bajramovic cim dobije licencu il sta se vec dobiva.
kad vec nabrajamo ljude bez iskustva.
Mogao bi onda i ja? Ja sam bolji od ovih navedenih i bez license :lol: :D !??

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 22 nov 2011, 19:28

Anti NWO je napisao/la:
panties je napisao/la:hajde onda, moze i zlatan bajramovic cim dobije licencu il sta se vec dobiva.
jel bi bilo previse revolucionarno da to budem ja? kupicu i licencu i sve sto treba, casna rijec...
...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 nov 2011, 19:29

vendeta87 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Naravno da nije glup kao neki pojedinci,niti tu postoje bilo kakava trpljenja.Vec medjusobno postovanje i poznavanje Ivice i Papeta koji traje vec godinam za razliku od pojedinaca.
De molim te dodji sebi pa svima je vise jasno da Pape nema dovoljno strucnosti a da ne govorim o kredibilitetu da vodi reprezentaciju. Jedino ti jos branis svog idola, ove moje kritike na racun papeta nemaju niakvu licnu konotaciju nego sus sasvim realne i opravdane, ako kojim sucem Pape ostane na kormilu repke mi nemam sanse da se kvlafikujemo na SP 2014, ja sam ti ako se sjecas rekao da se necemo kvalifikovati ni na EP i to prije teme u Parizu.
Ja velis,de pogledaj onu anketu gore iznad.Da i ti nisi glasao za :lol: :lol: .
Kako rekoh niti se ,niti ces se pitati takvi kao ti.
Ko ce biti selektor a ko nece.
Khaj phice.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 nov 2011, 19:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 22 nov 2011, 19:30

panties je napisao/la:
Anti NWO je napisao/la:
jel bi bilo previse revolucionarno da to budem ja? kupicu i licencu i sve sto treba, casna rijec...
Ma nemas dovoljno iskustva a i pitanje je kako bi Dzeko i Co bili skoncentrisani tokom taktickih dogovora :lol: .

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 nov 2011, 19:31

aleksandar_veliki je napisao/la:
samson je napisao/la:He he he. Ne mogu nit zamisliti kakva eksplozija bi bila vijest, da se Ivica Osim odlucio za klupu BiH u narednom ciklusu... Navijaci bi poludjeli, dusmani pokrepali ... Samo pusti san ..
Jedan Osim hoce, no koji?
Sergej Osim :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 22 nov 2011, 19:34

harishp je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
De molim te dodji sebi pa svima je vise jasno da Pape nema dovoljno strucnosti a da ne govorim o kredibilitetu da vodi reprezentaciju. Jedino ti jos branis svog idola, ove moje kritike na racun papeta nemaju niakvu licnu konotaciju nego sus sasvim realne i opravdane, ako kojim sucem Pape ostane na kormilu repke mi nemam sanse da se kvlafikujemo na SP 2014, ja sam ti ako se sjecas rekao da se necemo kvalifikovati ni na EP i to prije teme u Parizu.
Ja velis,de pogledaj onu anketu gore iznad.Da i ti nisi glasao za :lol: :lol: .
Kako rekoh niti se ,niti ces se pitati takvi kao ti.
Ko ce biti selektor a ko nece.
Khaj phice.
Ovo glasanje je bilo prije onog Papetovog intervjua gdje za poraz krivi sve i svakoga samo ne sebe zbog toga nije mjerodavno. Naravno da mi ne odlucujemo, al se nadam da ce oni koji oddlucuju (komitet za normalizaciji) donjeti pravu odluku i nece produziti Papetu ugvor. Sa ovim zavrsavam svoje pisanje na ovu temu sve dok se ne donese odluka o selektoru.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 nov 2011, 19:38

aleksandar_veliki je napisao/la:Komitet je donio odluku, ceka se samo pravi trenutak da se objavi. Uglavnom, sve je jasno kao dan, strucnjak u pokusaju napusta repku.
Aco je li neko već rekao da ličiš na Pabiza? :mrgreen:
Plašiš nas čovječe.. Ali baš sve, jedni se plaše šta će biti sa repkom, a drugi sa Željom..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 22 nov 2011, 19:41

Samo Pape i niko drugi,ima podrsku vecine. Da je realna opcija Vahe,Duska ja bih bio za,ovako ne hvala. Ako Ivica kaze da Pape treba ostati ne znam sta se moderatori u pokusaju javljaju i pametuju.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 nov 2011, 19:46

aleksandar_veliki je napisao/la:Komitet je donio odluku, ceka se samo pravi trenutak da se objavi. Uglavnom, sve je jasno kao dan, strucnjak u pokusaju napusta repku.
Da si recimo u pravu.Vecina se sjeca natpisa jos dok je ''San'' fercerao i teksta koji je pisao da Papetu i prije kraja kvalifikacija rade o glavi i podmecu mu klipove.A da komitet na celu sa Ivicom ce gledati da na mjesto selektora postave Amara.
Naravno tad je bilo zgrazavanje nad tim i ismijavanje tih novinara koji su to napisali.
Ako bude istina sto ti aco govoris,onda je san bio u pravu.
To moze postici samo jos gori kontraefekat u vec i onako tankoj atmosferi.
I sto se tice strucnjaka u pokusaju,ovaj tvoj favorit nije ni pokusaj a kamoli strucnjak
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 22 nov 2011, 19:48

harishp je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
samson je napisao/la:He he he. Ne mogu nit zamisliti kakva eksplozija bi bila vijest, da se Ivica Osim odlucio za klupu BiH u narednom ciklusu... Navijaci bi poludjeli, dusmani pokrepali ... Samo pusti san ..
Haha.. Nisam siguran da bi Amarovo imenovanje bilo sta postiglo, o poludjelim navijacima i krepalim dusmanima nema tu govora... U cijeloj toj igri najvise bi profitirala ova tema, odnosno: Zeljo vs. Sa degradacija..

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 22 nov 2011, 19:49

Ma samo Pape,a sto ce se pojedini ujedati za guzu kad produzi ugovor.
Pape svi smo uz tebe......

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 22 nov 2011, 19:50

Anti NWO je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Susic out -- Barabarez/ Kodro in ....

Vise mi nekako pase Barbarez (jeste da je potkopavao Susica) al uz svoj pobjednicki mentalitet i pod patronatom Osima mislim da bi bio dobar izbor.
Cuj Barbarez, a jake ti alternative. Imali isti uopste licensu? Smjesno...

Hajde kada je tebi to tako smijesno bas mi je drago da se ne slazemo kad bi se slagali vec bi me bilo strah !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 22 nov 2011, 19:55

Denizmare je napisao/la:Samo Pape i niko drugi,ima podrsku vecine. Da je realna opcija Vahe,Duska ja bih bio za,ovako ne hvala. Ako Ivica kaze da Pape treba ostati ne znam sta se moderatori u pokusaju javljaju i pametuju.
Vecina je vjecito u zabludi, izbori su ti najbolji dokaz za to. Nemozes me impresionirati tako tankim argumentom.

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 22 nov 2011, 19:58

kimbo je napisao/la:
Anti NWO je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Susic out -- Barabarez/ Kodro in ....

Vise mi nekako pase Barbarez (jeste da je potkopavao Susica) al uz svoj pobjednicki mentalitet i pod patronatom Osima mislim da bi bio dobar izbor.
Cuj Barbarez, a jake ti alternative. Imali isti uopste licensu? Smjesno...

Hajde kada je tebi to tako smijesno bas mi je drago da se ne slazemo kad bi se slagali vec bi me bilo strah !!
Mozda ima nesto u cemu se i slazemo. Barbareza nepreferisemo podjednako :lol: .

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 22 nov 2011, 20:29

Anti NWO je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Samo Pape i niko drugi,ima podrsku vecine. Da je realna opcija Vahe,Duska ja bih bio za,ovako ne hvala. Ako Ivica kaze da Pape treba ostati ne znam sta se moderatori u pokusaju javljaju i pametuju.
Vecina je vjecito u zabludi, izbori su ti najbolji dokaz za to. Nemozes me impresionirati tako tankim argumentom.
Nemam aspiracija da tebe i sl impresioniram. I ,,ne mozes ,, se pise odvojeno ;)
Ako mislis da znas ti i tebi slicni vise i bolje od Ivice Osima onda cemo te postaviti i za predsjednika saveza i za selektora,ako hoces i za trenera golmana. Dok ne dokazes da znas vise od Svabe nemoj se molim te javljati,a narocito mene citirati.
Ako Svabo kaze da Pape ne treba da ostane,ja se slazem ,jer koji smo mi klinci da kontriramo njemu.
E ,to su moji rezoni moj prijatelju,vrlo jednostavno poslozene stvari.A vi nastavite da rezimirate ko-sta,Barbarez ili Amar ili neko treci....poz

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 nov 2011, 20:48

mi zelimo na veliko takmicenje da nam amar bude selektor ? :roll: :roll: smijesno ili zalosno. ne znam ni ja. lik koji je osvaj'o po nasoj saban ligi trofeje neke. lik koji pusi u pretkolima za evropu po 5-0.

pape nema nekoga iskustva, al' poznaje igrace i odradio je solidan pos'o u ovim kvalifikacijama. tako da pape ostani.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 22 nov 2011, 20:56

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da ima jos ljudi koji misle da je strucnjak u pokusaju idealno rjesenje za repku. Ljudi, pa koji vam je. Covjek nije ispunio cilj, u nekoliko posljednjih izjava sebe stavlja prije repke, pa sta vam jos treba. Cuj on jos nije odlucio, pa Sajo nisi Jose da ti nesto odlucujes. Sporova milion, lagano se nabi u guzicu i vozdra
Ti isto sam i ja govorio. Ne mogu da vjerujem kako ljudi subjektivno misle i kako su slijepi na ocigledne stvari. Sramota da se nekome dopusti da se kao stucnjak usavrsava na repci.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 nov 2011, 21:39

Analic je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da ima jos ljudi koji misle da je strucnjak u pokusaju idealno rjesenje za repku. Ljudi, pa koji vam je. Covjek nije ispunio cilj, u nekoliko posljednjih izjava sebe stavlja prije repke, pa sta vam jos treba. Cuj on jos nije odlucio, pa Sajo nisi Jose da ti nesto odlucujes. Sporova milion, lagano se nabi u guzicu i vozdra
Ti isto sam i ja govorio. Ne mogu da vjerujem kako ljudi subjektivno misle i kako su slijepi na ocigledne stvari. Sramota da se nekome dopusti da se kao stucnjak usavrsava na repci.
Jeste al u mekinjama, ziku samo koje se face spominju kao alternativa.Pametnom dosta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 22 nov 2011, 21:51

@Pasodzigera

Forum je tu da te citiram. Uostalom meni rezultati Safetovi i njegove izjave daju za pravo da ga kritikujem. Pogotovo protiv velikih ekipa nije imao nijedan put adekvatan odgovor takticke zamisli. Njemacka, Portugal, Francuzka, svi su nas rasuli.

Problem kod Safeta je da on od ovih igraca nemoze izvuci vise nego sto je to trenutno uradio. A morace vise izvuci u buducnosti ako zelimo se nositi sa najvecim. Znaci nije pravo rjesenje. A to da ga Osim forsira i dali ga uopste forsira, to ce tek da se vidi.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.