La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Wolverine
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Wolverine » 16 avg 2009, 20:52

adnan_nanda je napisao/la:haha radije bi pratio utakmicu valencie na teletextu nego taj el-classico gledao :mrgreen: al hvala bogu ima jos televizija osim hayata pa uvijek se moze naci ono sto mi odgovara :mrgreen:
da ti mozda nije krivo sto zaostajte u svemu od dva kluba iz vec pomenutog "el classica" :?:

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 16 avg 2009, 22:26

pa naravno da mi je krivo,najvise u zivotu bi volio postat vjerni navijac reala ili barce pa da i ja budem frajer jer navijam za najjace klubove,ti si sigurno gledao finale lige prvaka prosle sezone pa od tad navijas za barcu i sad si frajer(samo navodim primjer jer neznam za kog navijas)a i nebih se slozio da valencia zaostaje U SVEMU za ovim klubovima iz pomenutog "el classica" :!:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 avg 2009, 00:05

adnan_nanda je napisao/la:pa naravno da mi je krivo,najvise u zivotu bi volio postat vjerni navijac reala ili barce pa da i ja budem frajer jer navijam za najjace klubove,ti si sigurno gledao finale lige prvaka prosle sezone pa od tad navijas za barcu i sad si frajer(samo navodim primjer jer neznam za kog navijas)a i nebih se slozio da valencia zaostaje U SVEMU za ovim klubovima iz pomenutog "el classica" :!:
za barcu navijam od 1999. godine... tj. od kad znam za fudbal...
jos od ere rivalda, pa do ronaldinha pa sad messia...
od van gaala, pa do riijkara pa do guardiole...

i ja se slazem da ne zaostaje u svemu... da se razumijemo valencia je veliki klub i ja ga volim, ali ste svjetlosnim miljama daleko od dvojca real i Barca... to je realnost...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 avg 2009, 01:04

Razlika između Valencije i Barce je u tome što Katalonci imaju nešto bolju omladinsku školu,a razlika između Reala i Valencije jeste u svjetlosnim miljama,ali samo po novcu i ni po čemu više.Uprkos svim tim svjetlosnim miljama niste im uspjeli uzeti ni Villu,a ni Silvu. :P
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 avg 2009, 11:32

alan_kardec je napisao/la:Razlika između Valencije i Barce je u tome što Katalonci imaju nešto bolju omladinsku školu
I nesto malo vise titula (19 Barsinih naspram 6 Valensije) .. Te nesto malo vise osvojenog spanskog kupa (25 puta je Barsa osvojila kup a Valensija 7) .. I one 3 titule LP-a na strani Barse ... Ali i nije neka razlika .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 17 avg 2009, 11:56

hehe neosporavam ja da su oni veci klubovi i bogatiji i imaju vise titula i sve je to ok,ali zasto bi meni bilo krivo zbog toga,i mislim da i valencija ima odlicnu omladinsku skolu iz koje svake sezone nekoliko igraca dobije priliku da zaigra za prvi tim,kod nas se ne vrti sve oko novca zato sam i ponosan na ovaj klub pa bez obzira koliko oni imaju osvojenih titula.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 avg 2009, 12:38

adnan_nanda je napisao/la:hehe neosporavam ja da su oni veci klubovi i bogatiji i imaju vise titula i sve je to ok,ali zasto bi meni bilo krivo zbog toga,i mislim da i valencija ima odlicnu omladinsku skolu iz koje svake sezone nekoliko igraca dobije priliku da zaigra za prvi tim,kod nas se ne vrti sve oko novca zato sam i ponosan na ovaj klub pa bez obzira koliko oni imaju osvojenih titula.
I ne treba da ti bude krivo, nema razloga .. Gdje je Spanija, gdje smo mi .. ;)
AMAR OSIM

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 avg 2009, 17:16

Stole iz Bora je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Razlika između Valencije i Barce je u tome što Katalonci imaju nešto bolju omladinsku školu
I nesto malo vise titula (19 Barsinih naspram 6 Valensije) .. Te nesto malo vise osvojenog spanskog kupa (25 puta je Barsa osvojila kup a Valensija 7) .. I one 3 titule LP-a na strani Barse ... Ali i nije neka razlika .. 8-)
Nisi se trebao mučiti i pisati o barcinim trofejima,sve sam to znao,doduše otprilike. ;) I šta sad?Svi ti nabrojani trofeji bi trebali značiti da je zanimljivije gledati barca-zaragoza nego Valencija-Atletico?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 avg 2009, 11:28

alan_kardec je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Nisi se trebao mučiti i pisati o barcinim trofejima,sve sam to znao,doduše otprilike. ;) I šta sad?Svi ti nabrojani trofeji bi trebali značiti da je zanimljivije gledati barca-zaragoza nego Valencija-Atletico?
Sve je to stvar ukusa o znas da se o tome ne raspravlja .. :lol:
AMAR OSIM

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 avg 2009, 15:12

Eto ti ćeš se ove sezone nagledati barcinih utakmica.Ajd drago mi je zbog tebe. ;)
RIP Adis Selmanović

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 avg 2009, 14:59

alan_kardec je napisao/la:Razlika između Valencije i Barce je u tome što Katalonci imaju nešto bolju omladinsku školu,a razlika između Reala i Valencije jeste u svjetlosnim miljama,ali samo po novcu i ni po čemu više.Uprkos svim tim svjetlosnim miljama niste im uspjeli uzeti ni Villu,a ni Silvu. :P
Kazes samo po novcu a Real ima 31 titulu primere,17 kupova,9 LP,3 put svjetski prvaci... 8-)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 avg 2009, 15:27

Još 11 dana do početka prvenstva. Prenose sve utakmice Reala i Barcelone, ja jedva čekam "El classico", da se vide potezi. Dajem prednost Barci, više su uigrani te nisu mjenjali puno ekipu, doveli Zlatana , dali Eto'a. Real dovodio puno, trebati će ipak malo vremena da se uigraju ljudi. i u pripremnim utakmicama primaju golove.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 avg 2009, 15:30

-
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 31 jul 2018, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 avg 2009, 15:32

Ne znam, kako sam ja čuo da se sve utakmice prenose od ove dvije ekipe a ostale će se zanemariti.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 avg 2009, 15:36

Debili će prenositi npr. real-osasuna ili sporting-barca,a u istom kolu će igrati sevilla-atletico i neće se moći gledati.I onda kad dođe el clasico ljudi će ili pustiti snimak ili će se uključiti u drugo poluvrijeme,kao što se desilo par puta u prijašnjim sezonama.
RIP Adis Selmanović

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 avg 2009, 15:38

.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 avg 2009, 15:42

Na žalost,o izboru utakmica na hayatu ne odlučujemo ni ti,a ni ja.
RIP Adis Selmanović

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 avg 2009, 15:59

.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 avg 2009, 00:23

alan_kardec je napisao/la:Eto ti ćeš se ove sezone nagledati barcinih utakmica.Ajd drago mi je zbog tebe. ;)
Bilo to na Hayatu ili ne ja cu SVAKAKO gledati. Hvala Bogu pa ne zavisim od nasih TV kuca .. 8-)
AMAR OSIM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 avg 2009, 22:49

[youtube][/youtube]

Ovome se valja uvijek nasmijati. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.