kad ono man utd benfica

Dobar link, svaka cast majstorealeksandarhz je napisao/la:http://www.hahasport.com/v-2/12/124/v-332481.html
upravu si, ali mislio sam da ce prije se odluciti za city zbog Dzeke i Kolarovabaresi#6 je napisao/la:mutd i benfica su velikani europskog fudbala, logičan izbor.
J@bes velikane, od stare slave se ne zivi.baresi#6 je napisao/la:mutd i benfica su velikani europskog fudbala, logičan izbor.
samson je napisao/la:"Ovim si direktno rekao da je Del Bosque nedokazan trener. Vodio nenadjebiv Real i Spansku repku koja je i suvise mocna." Ma daj, pa Real je tih godina bio ocajan u svakom pogledu, al dosao Boske i uzeo sve sto su sanjali pred tim dugo godina ...
Izvini, a koja je to prva postavaBosnier je napisao/la:E moj Mancini , izveo covjek drugu postavu protiv Napolia
Da sam ja vlasnik letio bi mi ti s klupe...
Ha-ha cuj rastavi na proste faktore izgleda ima i onih koji nisu gledali utakmicu.Izjednacena utakmica u kojoj je Napoli iskoristio bolje svoje sanse.Bekovi su veceras zakazali a osim njih i Dzeko je bio jedan od losijih na terenu izgleda da su jos misli u barazu.meho-medo je napisao/la:Cini se da ce City ispasti iz Lige sampiona ....Napoli ce sigurno u sledecem kolu pobijediti Viljareal tako da City ispada.
Nije mi jasno kako su ovi prvi u Engleskoj a jedan Napoli ih rastavi na proste faktore mislim Napoli jeste jak ali ako je Engleska premier liga najaca fudbalska liga na svijetu onda tim koji je na prvom mjestu te najace fudbalske lige svijeta trebao da rasturi ekipu koja se nalazi na 7.mjestu italijanske lige za koju svi govore da je to dosadna liga ali evo vam dokaz jedan Napoli je rastavio City na proste faktore
Ma navikli su oni na EuropuSaurman je napisao/la:Europa liga neminovnost.