Fantasy Liga Prvaka
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Fantasy Liga Prvaka
U ovom kolu 72 boda. Moglo je i bolje, al' vala moglo je i gore. Trenutno sam 6. u ss.ba ligi, 12.450. u BiH, a 21. u Villareal fans. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Koji sam glupan, zaboravio Yayu Turea uvesti, i promijeniti kapitensku traku na Gomesa....

Evo izgleda automatski Yaya usao, ali mi kapitenska ostala na Chechu, koji je dobio jadnih 6 bodova, umjesto Gomes da je sada dobio 28... Ali eto, opet je dobro.. 73 za ovu rundu, 50-i u BiH, a 13,496 u svijetu...
Evo izgleda automatski Yaya usao, ali mi kapitenska ostala na Chechu, koji je dobio jadnih 6 bodova, umjesto Gomes da je sada dobio 28... Ali eto, opet je dobro.. 73 za ovu rundu, 50-i u BiH, a 13,496 u svijetu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ja prvi dan stavio greškom Pepea za kapetana umjesto Messija i danas mijenjam da malo ublažim štetu i stavim Gomeza. Pun pogodak jer mi šteta ispade samo 1 bod 
od koliko, 25 ?Monolog je napisao/la:a 21. u Villareal fans.
ser del barça es el millor que hi ha !
Proslog kola oborio sam svoj rekord i osvojio 99 bodova. Vidicemo hoceli i ova sedmica, i ovo kolo, biti mi sretno.
--------------------------------------------Neur (Bayern)
Rami (Valencia) - Sergio Ramos (R. Madrid) - Ignashevich (CSKA) - Evra (Man. Utd)
----------------Renan Bressan (BATE) - Özil ( R. Madrid) - Willian (Shaktar)
-------------------Messi (Barcelona) - Gomez (Bayern) - Ayew (Marseille)
Trenutna pozicija na tabeli:
Poeni:
119, 788
Barcelona fanovi:
26,988
Svedska:
848
Starteri drugog kola:
3,909
--------------------------------------------Neur (Bayern)
Rami (Valencia) - Sergio Ramos (R. Madrid) - Ignashevich (CSKA) - Evra (Man. Utd)
----------------Renan Bressan (BATE) - Özil ( R. Madrid) - Willian (Shaktar)
-------------------Messi (Barcelona) - Gomez (Bayern) - Ayew (Marseille)
Trenutna pozicija na tabeli:
Poeni:
Barcelona fanovi:
Svedska:
Starteri drugog kola:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
veermer 8
vertonghen 8
boateng 3
dzagoev 2
higuain 18
total 39 trenutno, sutra jos 6 igraca
vertonghen 8
boateng 3
dzagoev 2
higuain 18
total 39 trenutno, sutra jos 6 igraca
Al mene hoce ovaj Fantasy
Stavim C.Ronalda kao kapitena(jest da su vec prosli ali kontam nabit ce Dinamo svakako.On ni ne zaigra)
Rooneya nema a jos ni Kone nije igrao,to su vec 3 igraca bez nastupa,ako jos neko od preostalih ne zaigra sutra nemam zamjena
Stavim C.Ronalda kao kapitena(jest da su vec prosli ali kontam nabit ce Dinamo svakako.On ni ne zaigra)
Rooneya nema a jos ni Kone nije igrao,to su vec 3 igraca bez nastupa,ako jos neko od preostalih ne zaigra sutra nemam zamjena
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
S-Y-L-A-R je napisao/la:Al mene hoce ovaj Fantasy![]()
pa najavljeno je vec prije sedmicu da nece ronaldo igrati, zato kod mene higuain kapiten i donio je 18.. ali opet rank 2 u ss. ligi, 9 bodova iza labudova
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Danas imam 7 igrača na raspolaganju. Jučer mi je samo Vertonghen dobio prolaznu ocjenu, dok su Hazard, Witsel i Muller zakazali (Xabi-ja sam zamijenio nekim likom iz Marseillea).
Slabašnih 16 bodova, al' nadam se da će Soldado i Lampard poluditi (vjerujem da mali broj njih ima upravo ovu dvojicu u svojim redovima).
Jbt, kad bude posljednje kolo, valja se obezbijediti nekim levatima, jer oni su ti koji će igrati u ovim "nebitnim" utakmicama. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ribery mi je sinoć donio 24 poena, a večeras očekujem dobre partije Hulka i Soldada.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
34 boda, najviše zaslužni Kroos 8, Ozil 9 i Cavani 10.
Nisam vršio izmjene prije, imao bih još bar 15 bodova jer su mi na klupi ostali Lloris i Kone.
Večeraš još 5 igrača. Ne očekujem puno bodova jer mi igraju Milan vs Barsa.
Nisam vršio izmjene prije, imao bih još bar 15 bodova jer su mi na klupi ostali Lloris i Kone.
Večeraš još 5 igrača. Ne očekujem puno bodova jer mi igraju Milan vs Barsa.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Napravio nekoliko transfera (jbg, niko ne bi igrao danas i sutra od onih "standardnih") i u potpunosti promašio. Dilema Gotze ili Mata (dakako, uzmem Nijemca), pa Drogba ili Cavani (uzmem Cavanija), a da ne govorim promašaju zvanom Gonzalo Castro. Sutra 7 igrača i svi moraju briljirati da bi nešto bilo od moje ekipe. U protivnom me nema nigdje (završiću u minusu). 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
4 igrača, velikih 9 bodova.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja veceras od 6 igraca 23 boda, i to zahvaljujucu kapitenu Chechu i Terry-u..
Ovi ostali niko nije igrao, iz Barce niko, Arsenala, itd. Sutra su mi ostali malo bolji igraci, ali ni oni ja mislim nece ni igrati.. Trenutno sam spao na 20. mjesto u BiH, dok sam napredovao u svijetu, i trenutno sam 3.809 od 300.420..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- majestic24
- Kontakt:
ja sam dobio 23 boda...
ostali su mi jos casillas,rooney (c) i jos jedan,al neznam ko
ostali su mi jos casillas,rooney (c) i jos jedan,al neznam ko
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
5 igrača 5 poena, pola ih nije igralo. 
-
Semir Tuce
- Kontakt:
od 15 igrača u ekipi meni jih 12 ispalo iz lige prvaka. Oćel se moć te igrače zamjenit do početka 1/8 finala?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma bi'će wild card uskoro. 
Semir Tuce je napisao/la:od 15 igrača u ekipi meni jih 12 ispalo iz lige prvaka. Oćel se moć te igrače zamjenit do početka 1/8 finala?

od 1.januara do počinju transferi tj. zamjene za ove ispale igrače (kod mene 7 igrača ispalo)
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.