utakmica vise nije zanimljiva.Analic je napisao/la:dzeko out
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
ma nidje veze, cijeli tim i igra i sve im je veceras nidje veze. dzeko definitivno bolje igra u EPL.rogeRF je napisao/la:E, ne mogu da vjerujem! Jeste i Dzeko bio los, kao i ostatak ekipe. Ali, Balotelli je definitivno bio najlosiji, pa covjek je sve, i ono malo prilika cityja upropastio... Stvarno ne shvatam Mancinija.
- spielführer_21
- Kontakt:
kako nije? utakmica je fantastična!panties je napisao/la:utakmica vise nije zanimljiva.Analic je napisao/la:dzeko out
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
ma zezam sespielführer_21 je napisao/la:kako nije? utakmica je fantastična!panties je napisao/la:utakmica vise nije zanimljiva.Analic je napisao/la:dzeko out
Mancini je glavni krivac. Kolarov, Zabaleta, Milner (ja mislim da je izgubio 90% lopti danas). Ako zeli vadit Dzeku neka ga vadi 20 minuta prije.rogeRF je napisao/la:E, ne mogu da vjerujem! Jeste i Dzeko bio los, kao i ostatak ekipe. Ali, Balotelli je definitivno bio najlosiji, pa covjek je sve, i ono malo prilika cityja upropastio... Stvarno ne shvatam Mancinija.
i dami oni igraju osminu finala, e nece
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A što se tiče "B Barcelone" kako su i od skora neki počeli nazivati mogu se samo nasmijati. Oni su u LP-a obična qarina jer je se Mancini pogubio u istoj, sva sreća što mu ide na drugom frontu u EPL-u inače bi još davno dobio otkaz.
baloteli je zabio, dzeko nije, nit je sta uradio, u obrnutoj situaciji pisali bi dzeki pjesme na ovom dijelu foruma
super, onda cemo saznat jel dzekina cura stvarno amra silajdzic. posto vugdalic voli dijelit te informacije u prenosimaAlucard je napisao/la:Ja znam ko se najviše smije i ko je najzadovoljniji što Džeko dolazi u Ligu Europe! Sabahudin Saša Vugdalić!!!hahahahahahhahaha on večeras slavi! Očekujte svaku utakmicu Citya na OBN-u poštovani gledatelji a Boga mi i gledateljice!
![]()
A što se tiče "B Barcelone" kako su i od skora neki počeli nazivati mogu se samo nasmijati. Oni su u LP-a obična qarina jer je se Mancini pogubio u istoj, sva sreća što mu ide na drugom frontu u EPL-u inače bi još davno dobio otkaz.
elem, sad se mora cudo desit i da villareal napokon dobije bar bod, a city da pobjedi bayern. NOT GONNA HAPPEN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nista Napoli nije manji od Citya, stavise cak su i veci klub gledajuci historiju.Akhenaten je napisao/la:Zao mi je zbog Dzeke, al' je uvijek fino vidjeti kad ''manji'' ocitaju lekciju ''velikim'' klubovima
Zao mi je zbog Dzeke, svi smo mi zeljeli da on veceras odvede svoj klub u knock out fazu, zlatnim slovima bi bio upisam u historiju Gradjana, ali neda se u.sranom do potoka.
Mogli bi i komsije iz Jedinstva pod ruku sa ovima kako su pohitniCartman je napisao/la:Sretno mu u Europa ligi.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
sta bola nije gotovo ???AllAbout je napisao/la:nista nije jos gotovo vjerujte mi..a sto se dzeke tice..standardno dobar i trudi se..a to sto ostali nisu imali dan to je druga stvar..ii jos samo da nije mancini ponovno porazen takticki od mazzaria
Pa zato sam stavio manji i veci pod navodne znake!Omerbavarac je napisao/la:Nista Napoli nije manji od Citya, stavise cak su i veci klub gledajuci historiju.Akhenaten je napisao/la:Zao mi je zbog Dzeke, al' je uvijek fino vidjeti kad ''manji'' ocitaju lekciju ''velikim'' klubovima
Zao mi je zbog Dzeke, svi smo mi zeljeli da on veceras odvede svoj klub u knock out fazu, zlatnim slovima bi bio upisam u historiju Gradjana, ali neda se u.sranom do potoka.
Taj film neces gledat.harishp je napisao/la:Mogli bi i komsije iz Jedinstva pod ruku sa ovima kako su pohitniCartman je napisao/la:Sretno mu u Europa ligi.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Beduin, BiH26, boki86, CAGarfia, CHR, Confiance, denza, Drum, Elddar, Faraon iz Visokog, GIBRA, Goalgetter, Godfather, GrbavicaHrammm, Hajdeee, hase73, Helsinki, iliyaa8, insimadop, johntravolta123, Kaunas, kouadio, lakilone, LoveFootball1987, napapijri1987, Nebeski, omanovski, onajlikk, pinki, Principatus, random11, Rauber33, RaZuti, rossonero85, rukometubih23, sagitarius, SanaBosna, Scholl, Sensei, soxx, Sveti, Venom, visarionovich, Zglavkar i 331 gost.