Pa zato sam stavio manji i veci pod navodne znake!Omerbavarac je napisao/la:Nista Napoli nije manji od Citya, stavise cak su i veci klub gledajuci historiju.Akhenaten je napisao/la:Zao mi je zbog Dzeke, al' je uvijek fino vidjeti kad ''manji'' ocitaju lekciju ''velikim'' klubovima
Zao mi je zbog Dzeke, svi smo mi zeljeli da on veceras odvede svoj klub u knock out fazu, zlatnim slovima bi bio upisam u historiju Gradjana, ali neda se u.sranom do potoka.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Taj film neces gledat.harishp je napisao/la:Mogli bi i komsije iz Jedinstva pod ruku sa ovima kako su pohitniCartman je napisao/la:Sretno mu u Europa ligi.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 22 nov 2011, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dzeko ubijen u pojam beskonacnim valjanjem lopte Leskota , Companija i Kompanijee
pomijesano sa sarmantnim silenjem lopte Silve i Turea lagano dzogira po terenu.. Ta ionako lopta nece doci ... jao antipropagande fudbala ... nema vise meni da gledam ovaj City pa makar se nekim cudom plasirali u finala CL ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Iskreno, Dzeko se vidio nije, ali vala nije ni najgori ko sto su ocjenili na goal.com
4.10.2009.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nisam primijetio.Akhenaten je napisao/la:Pa zato sam stavio manji i veci pod navodne znake!Omerbavarac je napisao/la: Nista Napoli nije manji od Citya, stavise cak su i veci klub gledajuci historiju.
Zao mi je zbog Dzeke, svi smo mi zeljeli da on veceras odvede svoj klub u knock out fazu, zlatnim slovima bi bio upisam u historiju Gradjana, ali neda se u.sranom do potoka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
napoli moze kiksati u gostima..city dobiti bayern..et sta nije gotovodziza_23 je napisao/la:sta bola nije gotovo ???AllAbout je napisao/la:nista nije jos gotovo vjerujte mi..a sto se dzeke tice..standardno dobar i trudi se..a to sto ostali nisu imali dan to je druga stvar..ii jos samo da nije mancini ponovno porazen takticki od mazzaria
Unica grande amore
prvo malo se dodaju hart i odbrana, onda malo vezni red brlja, pa nazad u odbranu, pa silva i toure jos malo valjaju loptu nidje veze (sve u stilu wannabe barce), i onda napokon kad posalju loptu u 16 to je toliko traljavo, da od 10 lopti jedna bude upotrebljiva. dzeki treba tim koji ce ga pitat upotrebljivim loptama, a on da daje golove.koalem je napisao/la:Iskreno, Dzeko se vidio nije, ali vala nije ni najgori ko sto su ocjenili na goal.com
zapravo, i onaj jedan gol sto su dali, dzeko je ubacio.
jadno.
mislim da su sanse za city da ide u knock-out fazu, nikakve. kao da ce bayern dopustiti da ih city pobijedi. napoli moze uzet villareal.
hajde eto, neka ih u europa ligi, valjda nece i tamo sta zabrljat.
e sad, sto se dzeke tice, u jednoj prilici nije ni isao na loptu koja se odbila od golmana. mislim, vjerovatno je ne bi ni stigao, al da bar ne pokusa...
...
Taj šašavi goal.com je od svih igrača Citya upravo Džeku najviše puta ocijenio kao najgoreg, od kako ovaj igra za City. Da stvar bude jasnija, ocjenjivali su ga kao najgoreg kad je ovaj to i zaslužio ali i kada nije. Zato bolje se manite tih wannabe portala jer goal.com je već davno pokazao o kakvoj (ne)kvalitetnoj i (ne)ozbiljnoj stranici se radi. Bezveze vam ljudi dižu pritisak svojim tesktovima odnosno postupcima a uopšte nisu važni ni relevantni. Isto kao kada bi u isti koš stavili npr jedan Daily Star i Guardiankoalem je napisao/la:Iskreno, Dzeko se vidio nije, ali vala nije ni najgori ko sto su ocjenili na goal.com
- spielführer_21
- Kontakt:
Ja mislim da oni to namjerno rade, jer kad je kakvo glasanje ovi naši se nakote i uvijek pobjedi Bosanac kad je u konkurenciji... Osveta goal.comaAlucard je napisao/la:Taj šašavi goal.com je od svih igrača Citya upravo Džeku najviše puta ocijenio kao najgoreg, od kako ovaj igra za City. Da stvar bude jasnija, ocjenjivali su ga kao najgoreg kad je ovaj to i zaslužio ali i kada nije. Zato bolje se manite tih wannabe portala jer goal.com je već davno pokazao o kakvoj (ne)kvalitetnoj i (ne)ozbiljnoj stranici se radi. Bezveze vam ljudi dižu pritisak svojim tesktovima odnosno postupcima a uopšte nisu važni ni relevantni. Isto kao kada bi u isti koš stavili npr jedan Daily Star i Guardiankoalem je napisao/la:Iskreno, Dzeko se vidio nije, ali vala nije ni najgori ko sto su ocjenili na goal.com![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ma šta ti je. Žabar ih mora postrojiti ako misli nešta napraviti. Majmun koji prvi put gleda utakmicu bi skontao da nešto nije uredu sa onim kretenom Kolarovom. Ja neznam šta je tom čovjeku. Pogotovo drugo poluvrijeme. Na kraju sam se smijao, kakve je greške pravio, i kakve je prijeme lopte imao. Sreća pa Napoli nije imao svoj dan, inače bi primili još 2/3(najviše zahvaljujući upravo Kolarovu). A Mančini vadi De Jonga...
Što se napada tiče, ono je katastrofa. Samo napamet šalju lopte, da je se riješe. City u najvažnijoj utakmici u sezoni ništa ne pokaže...
Što se napada tiče, ono je katastrofa. Samo napamet šalju lopte, da je se riješe. City u najvažnijoj utakmici u sezoni ništa ne pokaže...
4.10.2009.
Igra Manchester Cityja: golmane, ispucaj loptu prema Edinu na kojem u svaka doba vise 2 igrača, neka je on uštopa i predribla kompletnu protivničku odbranu i zabije gol. Vezni red nepostojeći, posjed lopte 0, Silva dodaje loptu samo igračima s latino imenom... Edin je odigrao dobro kao i uvijek, nije njegova odgovornost što ima diletanta za trenera.
Definitions belong to the definers, not the defined
- Cincinnatus
- Kontakt:
Komentatori pricaju da City zeli dovesti Cavanija? Jel to istina? Sta ce im kad vec imaju Dzeku?
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Par komentara sa bluemoona:

He was awful to say the least. Did not hold the ball up well, looked uninterested, lathargic, lazy and wasn't a threat all night. Talk about living off 4 goals at spurs. Hugely dissapointed with him.
For a big fella he doesn't half get shoved off the ball easily....and often by midget defenders/midfielders. His 1st touch varied from mediocre to abysmal tonight. Bad bad night and should have been off at least 20 mins earlier.
Hajde letite tamo da ga branite, pa da uzivam u showu.I have criticized Dzeko many times but the Bosnian Army and some of the experts here launch their rockets toward me.
I know he is the club leading goal scorer so far and hopefully he will end up winning the golden boot, but I feel he needs to improve his game to be more than goal scorer.
I want him to hold the ball well, link the play and create chances as well.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
pa nije Messi jbtI want him to hold the ball well, link the play and create chances as well.
FORZA MARŠAL !!!
Nek zabije za vikend bice kralj, forumi nisu relevantni ni kad se neko hvali ni kad se kritikujeCartman je napisao/la:Par komentara sa bluemoona:
He was awful to say the least. Did not hold the ball up well, looked uninterested, lathargic, lazy and wasn't a threat all night. Talk about living off 4 goals at spurs. Hugely dissapointed with him.For a big fella he doesn't half get shoved off the ball easily....and often by midget defenders/midfielders. His 1st touch varied from mediocre to abysmal tonight. Bad bad night and should have been off at least 20 mins earlier.Hajde letite tamo da ga branite, pa da uzivam u showu.I have criticized Dzeko many times but the Bosnian Army and some of the experts here launch their rockets toward me.
I know he is the club leading goal scorer so far and hopefully he will end up winning the golden boot, but I feel he needs to improve his game to be more than goal scorer.
I want him to hold the ball well, link the play and create chances as well.
hodža je napisao/la:pa nije Messi jbtI want him to hold the ball well, link the play and create chances as well.![]()
Naglabala pricaju da žele i Messija i još tonu drugihCincinnatus je napisao/la:Komentatori pricaju da City zeli dovesti Cavanija? Jel to istina? Sta ce im kad vec imaju Dzeku?
e ono.hodža je napisao/la:pa nije Messi jbtI want him to hold the ball well, link the play and create chances as well.![]()
uzme loptu od golmana, prodje kroz citav vezni red pa otrese odbranu, i onda onako kulerski zabije golmanu kroz noge.
dok to ne uradi, on nece bit "kompletan igrac".
...
Ne moze ni pod razno,jos uz to i remi im pase.Tim koji odvali cetiri od moguca sest ekipi koja je dest puta skuplja od njih.Sigurno ni u snu nece kiksati od kluba koji je odavno otpisan a uz to desetkovan zbog povreda najvaznijih igraca.AllAbout je napisao/la:napoli moze kiksati u gostima..city dobiti bayern..et sta nije gotovodziza_23 je napisao/la:sta bola nije gotovo ???AllAbout je napisao/la:nista nije jos gotovo vjerujte mi..a sto se dzeke tice..standardno dobar i trudi se..a to sto ostali nisu imali dan to je druga stvar..ii jos samo da nije mancini ponovno porazen takticki od mazzaria
Naravno da je gotovo.
Nevjerovatno koliko je PL otisao u qurac.M.U se nateze sa Benficom ili Bazelom a ovaj drugi meda ne mogu protiv kluba koji je na sredini zabarske lige.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
uz to liverpool i arsenal bidje veze,fakat ove sezone nemaju sta trazit pored barse i reala
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: katalinski, Venom, zikerrz21 i 50 gostiju.