Brzo smo BH sramotu zaboravili nema štaDANTES je napisao/la:Prvi set dobio je Real 6-2
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
istina...da se mene pita ja bi radije ovih 6-2, nego 4-0Tritolone je napisao/la:Dobro je, Lyon nije zabio nijedan a opet je primio kamaru golova
hector je napisao/la:to je tvoj dojam nakon ove utakmice, a kakav je bio nakon one u zagrebu?skyisthelimit je napisao/la:s ovom danasnjom igrom sta ocekujete u grupnoj fazi
gol razliku 0:15 mozda
dakle pouka je jasna - ne suditi po jednoj utakmici.
Gdje su sada oni proleteri sto su pljuvali Pjanica koji je rekao realno da je DInamo prolaznik u LP. Svasta, najsmjesnija ekipe ove godine definitivno.skyisthelimit je napisao/la:eno sadovdje ne smijes nista reci osim pohvale, jer u suprotnom bivas dusmanin i kompleksas..Da, imam razloga za kompleks prema Dinamu
![]()
vama kad se uputi kritika na vecerasnju igru vaseg tima, onda se krene sa klasicnim tipa kompleksas i sl...Evo ja vas ponovo pitam sta ocekujete u grupnoj fazi lige prvaka, cisto informativno pitanjes ovakvom igrom i bez nekoliko pojacanja u narednim danima, Manchester i co nece imati milosti..Nema vise Malmea tamo, pa da se mozete nadati nekom povoljnom rezultatu
a to za Mamica, nema veceg mamlaza od predsjednika
Cuva Bog Zelju svog!
onda je ovo i veliki šamar ostalim klubovima u "regionu"...ako dinamo kao uvjerljivo najjači klub na ovim prostorima ovako prolazi u ligi prvaka kako bi tek onda drugi prošli? ovo je bila jedna avantura da se vidi kako je to u ligi prvaka nakon 12 godina,(i da se usput nešto zaradi)....ali sljedeće sezone nek lijepo oni odu u kup uefa..tu bi se možda moglo nešto napravit...Gdje su sada oni proleteri sto su pljuvali Pjanica koji je rekao realno da je DInamo prolaznik u LP. Svasta, najsmjesnija ekipe ove godine definitivno.
doduše imaš u neke klubove sa manjim budzetom od dinama(apoel,bate) koji postizu bolje rezultate od dinama....da li je tu kriv trener,loša selekcija igrača ili oboje?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa mislim da su navijači ostalih klubova sa naših prostora davno shvatili da se ne mogu mjeriti sa jačim ekipama.
Dinamo je jedan od dva najbolja kluba sa prostora bivše Jugoslavije, a sinoć ne bi zabio nijedan pogodak da Mourinho nije povukao ručnu. Možda bi primio još 3-4, ako ćemo biti iskreni.
No, dobro je pa se to nije desilo, te da neće završiti grupnu fazu bez postignutog gola (vjerujem da do boda ipak neće doći, jer Lyonu igra samo pobjeda u posljednjem kolu).
Mora se puno raditi, to je jasno. Ne može se dominacija u slabašnoj hrvatskoj ligi shvatati kao mogućnost laktanja sa najboljim klubovima iz liga petice. Jedna stvar je igrati svake sedmice kontra Šibenika, Varaždina i ostalih ekipa koje su na granici propadanja, a druga kontra PSG-a, Rennesa, Marseillea, a da ne govorim o španskim prvoligašima. No, ono što je najbitnije za Dinamo je finansijska injekcija koja će pomoći da se u narednom periodu dovedu provjereniji i kvalitetniji igrači s kojima će možda i osvojiti koji bod, pa za nekoliko sezona se možda boriti i za prolazak u Europa League, a onda nekad tamo i za osminu finala CL. Preko noći ne ide ništa (očit primjer je City).
Mora se puno raditi, to je jasno. Ne može se dominacija u slabašnoj hrvatskoj ligi shvatati kao mogućnost laktanja sa najboljim klubovima iz liga petice. Jedna stvar je igrati svake sedmice kontra Šibenika, Varaždina i ostalih ekipa koje su na granici propadanja, a druga kontra PSG-a, Rennesa, Marseillea, a da ne govorim o španskim prvoligašima. No, ono što je najbitnije za Dinamo je finansijska injekcija koja će pomoći da se u narednom periodu dovedu provjereniji i kvalitetniji igrači s kojima će možda i osvojiti koji bod, pa za nekoliko sezona se možda boriti i za prolazak u Europa League, a onda nekad tamo i za osminu finala CL. Preko noći ne ide ništa (očit primjer je City).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
mirzza je napisao/la:hector je napisao/la:to je tvoj dojam nakon ove utakmice, a kakav je bio nakon one u zagrebu?skyisthelimit je napisao/la:s ovom danasnjom igrom sta ocekujete u grupnoj fazi
gol razliku 0:15 mozda
dakle pouka je jasna - ne suditi po jednoj utakmici.Gdje su sada oni proleteri sto su pljuvali Pjanica koji je rekao realno da je DInamo prolaznik u LP. Svasta, najsmjesnija ekipe ove godine definitivno.skyisthelimit je napisao/la:eno sadovdje ne smijes nista reci osim pohvale, jer u suprotnom bivas dusmanin i kompleksas..Da, imam razloga za kompleks prema Dinamu
![]()
vama kad se uputi kritika na vecerasnju igru vaseg tima, onda se krene sa klasicnim tipa kompleksas i sl...Evo ja vas ponovo pitam sta ocekujete u grupnoj fazi lige prvaka, cisto informativno pitanjes ovakvom igrom i bez nekoliko pojacanja u narednim danima, Manchester i co nece imati milosti..Nema vise Malmea tamo, pa da se mozete nadati nekom povoljnom rezultatu
a to za Mamica, nema veceg mamlaza od predsjednika
Željezničaru ne treba Real
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mene bi stid bilo da mi je ovaj bogalj trener. Obradovao se ko seljacic neki sto se slika sa Murinjom
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kruno je fakat cirkus klaun,ali Maminjo pokupio novce i eto,sad će u izbornu kampanju novost osnovat stranku i svoje sportaše da se bori za sport , jer su kako kaže političari papci
eto nama show-a
Dinamo realnost balkanska,ma nisu dečki ni loši bili ali Real te pojede ,aj bar 2 gola,navijača je bilo malo su podignuli atmosferu ,ali tugara šta ćeš realni i budžet
Super Dinamo dok ima Mamninja evo raspada se Šibenk,Osijek ,Varaždin igrači štrajkuju 10-12 plača nisu dobili to je Hnl.
Još su ovi u Lp dobro prošli
Dinamo realnost balkanska,ma nisu dečki ni loši bili ali Real te pojede ,aj bar 2 gola,navijača je bilo malo su podignuli atmosferu ,ali tugara šta ćeš realni i budžet
Super Dinamo dok ima Mamninja evo raspada se Šibenk,Osijek ,Varaždin igrači štrajkuju 10-12 plača nisu dobili to je Hnl.
Još su ovi u Lp dobro prošli
Ja ne znam u kakvu to izbornu kampanju ide Mamić, kad je prošao rok za kandidaturu
tek za 4 godine nek pokuša opet, pa možda osvoji koji promil..
eh, da je država normalna, on bi bio davno bio iza rešetaka...Njemačka draga, okupiraj nas..
p.s. al koja fotka Kjune i Murinha
mislim da se ovaj prepao kad ga je zagrlio

tek za 4 godine nek pokuša opet, pa možda osvoji koji promil..
eh, da je država normalna, on bi bio davno bio iza rešetaka...Njemačka draga, okupiraj nas..
p.s. al koja fotka Kjune i Murinha
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
To je došao pun ideja iz Madrida danas sve pune novine naše o tome.Jadan čekaj skuplja ekipu i sportaše borba za sport. Možda se i mi učlanimo u stranku ekstra kartice
vidjet ćemo program ,ma ne promili već kokain
znaš kako pričaju-Vrapče d.o.o.
Bar su prvi u Hnl -u ozbiljna je to momčad šala malo
Bar su prvi u Hnl -u ozbiljna je to momčad šala malo
Sammir: 'Ostvaren mi je san, gurao sam kroz noge na Bernabeu, započeo akciju za gol...'
Sammir je 'zatvitao': 'Dobar dan/Bom dia! Sad sam se probudio. San mi je ispunjen... Istrčao na Bernabeu, gurao kroz noge na Bernabeu i počeo akciju za prvi gol'
Poznato je da je Sammir u zadnja dva mjeseca 'otkrio' Twitter i da svakodnevnim statusima zabavlja svoje obožavatelje. Iznimka nije bilo ni jutro nakon velikog potopa u Madridu. Iako su njegovi suigrači djelovali poprilično razočarano, Sammir je 'svijetu' otkrio oduševljenje što je nastupio na jednom od najpoznatijih stadiona na svijetu...
U svakom slučaju, Sammir je 'zatvitao': 'Dobar dan/Bom dia! Sad sam se probudio. San mi je ispunjen... Istrčao na Bernabeu, gurao kroz noge na Bernabeu i počeo akciju za prvi gol'
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
mirzza je napisao/la: Gdje su sada oni proleteri sto su pljuvali Pjanica koji je rekao realno da je DInamo prolaznik u LP. Svasta, najsmjesnija ekipe ove godine definitivno.
jesil siguran??
Genk je promio sedmicu od momcadi koja gubi od Reala, al ipak imaju 2 boda i to je nesto
Villareal koji je odmah tu do Barce i Reala u ligi, koji ima puno veci proracun od Dinama, koji je puno skuplji od Dinama takodjer lagano gubi i nema ni jednog boda, te imaju gol razliku 2-12, dok Dinamo ima 2-15, po meni i nije neka velika razlika...
Shakhtar, klub koji ima budzet no limit i koji ima igrace vrhunske klase skupio je svega 2 boda u grupi u kojoj bi i Dinamo imao neke sanse...
al budimo realni, Dinamo je dobra ekipa, u nasem regionu mozda najbolja i svi koji se smiju Dinamu samo jos vise pljuju svoj klub koji je jos losiji od Dinama...pa Partizan je ispao od kluba koji je sinoc primio sedam komada od Valencie, a poslije u EL od jednom Schamrok Rowersa il kako se vec pise...
nama je ocigledno n ajbolje da svi poispadamo u predkolima, to nama nije ni najmanja sramota, a kad se ucini neki iskorak onda se pljuje po tome...cc...mislim da ni mi sami sebi ne mozemo ugodit...
Iz inicijative 'Zajedno za Dinamo' na posljednju presicu Zdravka Mamića reagirali su nizom pitanja na koje maksimirski gazda nije odgovorio, a bitna su. Priopćenje prenosimo u cjelosti
Nakon što je u Maksimiru završila još jedna beskonačna bujica riječi u najboljem stilu Fidela Castra, kojom se razotkrio barem dio 'pokroviteljstva' koje je pohlepno zasjelo za vrat cijelom hrvatskom nogometu, podsjećamo da su najbitnija pitanja ostavljena bez odgovora:
- Je li 'gazda' 2000. godine bio u Izvršnom odboru NK Dinamo?
- Jesu li njegovi osobni ugovori s Eduardom i drugim igračima, ako i jesu potpisani prije toga, ostali na snazi cijelo vrijeme njegove najviše funkcije u klubu i HNS-u?
- Kada kaže 'imao sam ugovore sa šezdesetak igrača', je li te ugovore raskinuo 2000. godine i kome ih je prebacio?
- Je li u istom vremenu kada i privatni ugovori postojala i menadžerska 'Mamić sport agencija' koja je ugašena tek 2006. godine, kada je već debelo bio na funkciji u Dinamu?
- Jesu li igrači iz agencije, listom Dinamovi, prebačeni na sina Maria?
- Zašto i dalje laže hrvatsku javnost kako njegov sin nikada nije radio s Dinamom?
- Tko je bio menadžer Luki Modriću prilikom transfera u Tottenham?
- Tko je bio menadžer Dejanu Lovrenu kod transfera u Lyon?
- Tko je bio menadžer Vedranu Ćorluki kod transfera u Manchester City?
- Što je sa dugačkom listom drugih Dinamovih igrača koji su u agenciji ASA sport JAVNO bili izlistani ispod imena njegovog sina do ove godine?
- Kako da povjerujemo da danas u Dinamu jedni sjede na klupi, a drugi igraju ili netko ulazi u reprezentaciju, samo iz sportskih razloga?
- Kako da povjerujemo ičemu što kaže osoba koja javno svima u lice kaže 'j...š zakone'?
Kada se podvlači crta i kaže: dosta je takvog 'pokroviteljstva' nad dobrobiti hrvatskog nogometa?
Nakon što je u Maksimiru završila još jedna beskonačna bujica riječi u najboljem stilu Fidela Castra, kojom se razotkrio barem dio 'pokroviteljstva' koje je pohlepno zasjelo za vrat cijelom hrvatskom nogometu, podsjećamo da su najbitnija pitanja ostavljena bez odgovora:
- Je li 'gazda' 2000. godine bio u Izvršnom odboru NK Dinamo?
- Jesu li njegovi osobni ugovori s Eduardom i drugim igračima, ako i jesu potpisani prije toga, ostali na snazi cijelo vrijeme njegove najviše funkcije u klubu i HNS-u?
- Kada kaže 'imao sam ugovore sa šezdesetak igrača', je li te ugovore raskinuo 2000. godine i kome ih je prebacio?
- Je li u istom vremenu kada i privatni ugovori postojala i menadžerska 'Mamić sport agencija' koja je ugašena tek 2006. godine, kada je već debelo bio na funkciji u Dinamu?
- Jesu li igrači iz agencije, listom Dinamovi, prebačeni na sina Maria?
- Zašto i dalje laže hrvatsku javnost kako njegov sin nikada nije radio s Dinamom?
- Tko je bio menadžer Luki Modriću prilikom transfera u Tottenham?
- Tko je bio menadžer Dejanu Lovrenu kod transfera u Lyon?
- Tko je bio menadžer Vedranu Ćorluki kod transfera u Manchester City?
- Što je sa dugačkom listom drugih Dinamovih igrača koji su u agenciji ASA sport JAVNO bili izlistani ispod imena njegovog sina do ove godine?
- Kako da povjerujemo da danas u Dinamu jedni sjede na klupi, a drugi igraju ili netko ulazi u reprezentaciju, samo iz sportskih razloga?
- Kako da povjerujemo ičemu što kaže osoba koja javno svima u lice kaže 'j...š zakone'?
Kada se podvlači crta i kaže: dosta je takvog 'pokroviteljstva' nad dobrobiti hrvatskog nogometa?
Dobija li Dinamo pare od grada? Ako da, koliko godisnje? Makar otprilike? 
Sjecam se da je davno davno pisalo da se dobija 40 mil kuna.
Neznam koliko su dobili ove i proteklih par godina
Neznam koliko su dobili ove i proteklih par godina
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
svaki klub u gradu dobiva pare od grada(a grad dobije od drzave, sve to isto), a Dinamo logicno dobije najveci kolacbraoolyo je napisao/la:Dobija li Dinamo pare od grada? Ako da, koliko godisnje? Makar otprilike?
ne znam koliko, al Mamic je jednom prilikom izjavio da te pare ne budu dovoljne za godisnje place igracima...
Dinamo dobiva i pare za odrzavanje stadiona...prilikom renoviranja negdje je navedena cifra koliko tocno, al buduci da stadion s vremenom sve vise i vise propada, jer je pravljen kao stadion s krovom, a nema krov i kisa ga unistava, onda je za povjerovat i drugoj Mamicevoj izjavi da ni te pare za stadion ne budu dovoljne, te da Dinamo mora ulozit dodatni novac
a Dinamo ti dobiva pare od transfera igraca, svi su oni prodani na rate...svake godine sjedne odredjena svota na racun, koliko od kojeg igraca to ja ne znam...sve sto znam da Dinamo od Lyona dobije 500.000 eura nakon svakog njihovog plasiranja u LP...a oni se plasiraju svake godine, tako da i Dinamo dobije te pare svake godine...to je jedna od odstetni klauzula u ugovoru Dinama i Lyona u vezi transfera Lovrena
I opet kiks.
Je li to nesta ozbiljnije u Dinamu ili sta,ove dve utakmice su jbg trebali rutinski odraditi.
Je li to nesta ozbiljnije u Dinamu ili sta,ove dve utakmice su jbg trebali rutinski odraditi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Počeli ste i vi ozbiljno kiksati,očigledno da je i Dinamo ušao u "mini krizu".Da je Hajduk bio sam malo prisebniji mogli su sada dosta ublažiti tu prednost Dinama.Ali eto kako Hajduk loše igra,tako i Dinamo.Također i Split u posljednje vrijeme bilježi loše rezultate,i to je trenutno najbolja stvar za Dinamo,jer ako bi ovako nastavili mogli su vas Splićani ozbiljno ugroziti.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Mislim da su ovo zadnje utakmice Jurcica na klupi Dinama, najgore je sta nema zamijene pa ce ponovo doc Ilija Loncarevic ili mozda "Profesor" Ivankovic.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.