Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
odigram Nymburk da ce vodit vise od 7 razlike u prvom poluvremenu i naravno tacno 7..nisam drugo ni ocekivao..Bog je protiv mene
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nuliro na wwinu, a nisam dobar sa radnicom
, ako ima neko da se dogovorimo.. kredit za mobb, za kredit na wwinu.. PP 

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Medvescak poklon danas,1.60
0:4 1/3

0:4 1/3

Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
-
- Kontakt:
Jaoooooo jeb..em ti sugavi Lyon i **** smradove Ajax..Mogul ova francuska gov..na dat je..beni gol
Pa obori me bayern daje gol za 40km,juce bochum daje gol za 15 i sad mi jos ovi invalidi sugavi ostali da daju gol.puuuu je..bem vam djecu nerodjenu

Pa obori me bayern daje gol za 40km,juce bochum daje gol za 15 i sad mi jos ovi invalidi sugavi ostali da daju gol.puuuu je..bem vam djecu nerodjenu

De Gea,De Gea 

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Danas je odličan dan, da je se ispratilo sa malo većim ulozima bilo bi bolje. Trebalo je samo zaobici Lion i udariti kontra hendikep na Mancester. Dvije mine...
Ja na obe nagazioforumash je napisao/la:Danas je odličan dan, da je se ispratilo sa malo većim ulozima bilo bi bolje. Trebalo je samo zaobici Lion i udariti kontra hendikep na Mancester. Dvije mine...

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
isto tako !kelner je napisao/la: Ja na obe nagazio
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- pintol_TM87
- Kontakt:
jel ima jos neko ko ce da igra mančestera u njihovim sljedecim tekmama...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
Evo jedan edit u znak paznje sto si potrosio toliko vreme na prevljenje ove slike.

-
- Kontakt:
imali ko raspolozen da mi sta posalje na wwinu
ako ima nek se javi u pp

ako ima nek se javi u pp

Potpisi su za papke !!
- spielführer_21
- Kontakt:

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
nazalost !spielführer_21 je napisao/la:Vidi li neko ovo remek djelo od Tuborga?
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Sutra Marsej kec 1.60,Valencia hendikep 1.50...
Dva 100%-na para .
Dva 100%-na para .

You'll never walk alone.
Zenit 1 , Barcelona 2 , Arsenal 1 , Valencia 1 , Marseille GG
e ako ne prodje.....
e ako ne prodje.....
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- spielführer_21
- Kontakt:
nemaš smisla za umjetnost.. kako je čovjek izrazio svoja osjećanja.. mješavina impresionizma i ekspresionizma, čista desetkaHard Bass je napisao/la:nazalost !spielführer_21 je napisao/la:Vidi li neko ovo remek djelo od Tuborga?

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- pintol_TM87
- Kontakt:
jedan mora da izda...predpostavljam ovo su sve favoriti za sutrasnju ponudu?Hard Bass je napisao/la:Zenit 1 , Barcelona 2 , Arsenal 1 , Valencia 1 , Marseille GG
e ako ne prodje.....
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
Pozdrav za raju kladioncare 
Novi sam na forumu, mada ga pratim vec dosta dugo i moram priznati da sam dosta parova prepisao od vas hehe.
Eh ovako, posto ste vi dosta iskusniji u kladjenju da vas pitam za savjet.
Preko jednog prijatelja sam dosao do jednog lika iz srbije koji prodaje "dojave", uglavnom prica je sljedeca, western unionom se liku posalje 50 eura i on javlja koji par i koji prelaz je u pitanju, obecava kvotu 20 - 30, i nakon prolaza mu se salje jos 50 eura. Eh sad ne bih ja to shvatao ozbiljno da lik nije postavio slike svojih dobitnih listica za prethodne tri dojave koje je imao. Sta vi mislite isplati li se riskirati???
Evo da postavim i te njegove listice za prethodne dojave...

Kaze da ima dojavu za petak 25.11. i ja se opasno dvoumim da pokusam, pa sta mislite da li je navlakusa?

Novi sam na forumu, mada ga pratim vec dosta dugo i moram priznati da sam dosta parova prepisao od vas hehe.
Preko jednog prijatelja sam dosao do jednog lika iz srbije koji prodaje "dojave", uglavnom prica je sljedeca, western unionom se liku posalje 50 eura i on javlja koji par i koji prelaz je u pitanju, obecava kvotu 20 - 30, i nakon prolaza mu se salje jos 50 eura. Eh sad ne bih ja to shvatao ozbiljno da lik nije postavio slike svojih dobitnih listica za prethodne tri dojave koje je imao. Sta vi mislite isplati li se riskirati???
Evo da postavim i te njegove listice za prethodne dojave...

Kaze da ima dojavu za petak 25.11. i ja se opasno dvoumim da pokusam, pa sta mislite da li je navlakusa?
Navlakusa, vjeruj meni. Imam ja iskustva sa ovakvim prevarantima. Nema sta ne rade, printaju listice, prave montaze u photoshopu i jos mnogo toga. Nemoj da te zajebupermanentan je napisao/la:Pozdrav za raju kladioncare

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.