ima li kakvih vijesti kakav bi sastav mogao biti? koliko znam svi su manje više fit osim flaminija, gattusa, cassana, šta je sa van bommelom?
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ma da je igrao boateng a umjesto ambre mvb uvjeren sam da bi milan ovo dobio bar 2 razlike. strašan je igrač boateng i uvjeren sam da će to na svojoj koži osjetiti patuljci iz barcelone u srijedu
ima li kakvih vijesti kakav bi sastav mogao biti? koliko znam svi su manje više fit osim flaminija, gattusa, cassana, šta je sa van bommelom?
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
Zaboravio sam spomenuti odlicnu partiju Abatea,strasan je bio po desnoj strani dosta puta probio,konstantno se nudio,i sve je islo po desnoj strani jer onaj Antonini je 0 
-RIVALDO-
Milan je uvjek znao igrati sa barsom. Sta ce biti sad? Oni nikad jaci. Opet da je to ona ekipa od2003 do 2007, lagano bi ih otresli. Ovako vidjecemo. Forza ACM
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
"Antonio Cassano, napadač Milana, posjetio je svoje saigrače u trening centru AC Milana.
Karizmatični Italijan je posjetio svoje saigrače i osoblje Milana, po prvi put nakon uspješne operacije srca. Do prije tri sedmice, stvari po Antonija Cassana se i nisu odvijale baš najbolje, ali sada se osjeća mnogo bolje.
Rossoneri su na svojoj službenoj stranici izvijestili kako je Cassano toplo dočekan od svojih saigrača, Gennara Gattusa, Clarencea Seedorfa i Kevin-Prince Boatenga, a poslije se susreo i sa klupskim liječnikom, Rodolfom Tavanom.
Doktorske procjene kažu da će dvadesetdevetogidišnji napadač odsustvovati oko šest mjeseci sa zelenih travnjaka. Ipak, Cassano je nestrpljiv i jedva čeka da započne proces oporavka sa doktorom milanske ekipe..."
Karizmatični Italijan je posjetio svoje saigrače i osoblje Milana, po prvi put nakon uspješne operacije srca. Do prije tri sedmice, stvari po Antonija Cassana se i nisu odvijale baš najbolje, ali sada se osjeća mnogo bolje.
Rossoneri su na svojoj službenoj stranici izvijestili kako je Cassano toplo dočekan od svojih saigrača, Gennara Gattusa, Clarencea Seedorfa i Kevin-Prince Boatenga, a poslije se susreo i sa klupskim liječnikom, Rodolfom Tavanom.
Doktorske procjene kažu da će dvadesetdevetogidišnji napadač odsustvovati oko šest mjeseci sa zelenih travnjaka. Ipak, Cassano je nestrpljiv i jedva čeka da započne proces oporavka sa doktorom milanske ekipe..."
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
nekoliko puta sam pogledao klip, kako ga svi vole, kako je raspoložen i veseo, a samo prije par dana imao operaciju na srcu, legendabetton je napisao/la:"Antonio Cassano, napadač Milana, posjetio je svoje saigrače u trening centru AC Milana.
[youtube][/youtube]
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
messi nikad nije dao gol italijanskoj ekipi u službenoj utakmici, valjda ga neće sutra krenuti.DANTES je napisao/la:Milan je uvjek znao igrati sa barsom. Sta ce biti sad? Oni nikad jaci. Opet da je to ona ekipa od2003 do 2007, lagano bi ih otresli. Ovako vidjecemo. Forza ACM
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Mediji u Italiji su se opasno raspisali da imamo dogovor sa Tevezom 3.8 mil(plata) do ljeta i da Raiola i Galliani sad pokusavaju da dogovore posudbu sa City-jem.Besplatnu naravno.
- senad_flamin
- Kontakt:
Da da evo bas i ja sad citam to za Teveza,sta da kazem
,vrhunski igrac,brz , tehnicar,ali ne znam kakav je sa glavom

-RIVALDO-
ma isto su govorili za ibru, cassana, boatenga itd. sve mangupi ali ipak moraju stati na loptu kad dođu u milan. kao što neko spomenu, seedorf je izjavio jednom kad dođeš u milan upoznaju te sa kodeksom ponašanja. ukoliko ga prekršiš jednom smatraj se upozorenim, drugi put ti je noga. milan je jedinstven klub u ophođenju sa svojim igračima tako da nema bolje sredine za igrača, sve imaš, živiš ko hadžija. svake godine dobiješ audija koji hoćeš direkt iz fabrike, šta hoćeš više? 
tevez je strašan igrač. davno dok je igrao u argentini sjećam se spominjao se milan kao njegova destinacija... ima tu starijih igrača koji bi ga smirili i možda bi pokazao argentinac da ako se vjeruje u njega da može biti vrhunski. samo čudno da inter ne uleti jer moratti ima fetish na argentince
tevez je strašan igrač. davno dok je igrao u argentini sjećam se spominjao se milan kao njegova destinacija... ima tu starijih igrača koji bi ga smirili i možda bi pokazao argentinac da ako se vjeruje u njega da može biti vrhunski. samo čudno da inter ne uleti jer moratti ima fetish na argentince
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
u pravu si nema kofrcenja u instituciji zvanoj AC MILAN,ja sam ga vazda dovodio u Milan na manageru 2003 iz Boce juniors vazda mi najaci bude hahahhahhahaahaabaresi#6 je napisao/la:ma isto su govorili za ibru, cassana, boatenga itd. sve mangupi ali ipak moraju stati na loptu kad dođu u milan. kao što neko spomenu, seedorf je izjavio jednom kad dođeš u milan upoznaju te sa kodeksom ponašanja. ukoliko ga prekršiš jednom smatraj se upozorenim, drugi put ti je noga. milan je jedinstven klub u ophođenju sa svojim igračima tako da nema bolje sredine za igrača, sve imaš, živiš ko hadžija. svake godine dobiješ audija koji hoćeš direkt iz fabrike, šta hoćeš više?
Valjo bi nam drama samo ne moze igrat CL.
hehehe , kako sam pun radosti neke kad vidim ove slike ... kako ovaj milan fino djeluje , ko porodica ... al Cassano se vise izljubio s onim kuharima , nego ja za bajram ....
nego gledam svi neki sminkeri , oblacenje na nivou , i onda pogledam gattusa .. hahahha i nista mi nije jasno
pogotovo kad izlazi iz auta
nego gledam svi neki sminkeri , oblacenje na nivou , i onda pogledam gattusa .. hahahha i nista mi nije jasno
KEVIN-PRINCE BOATENG27
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
Evo i mene nakon duzeg vremena nisam bio u mogucnosti da dijelim misljenja i informacije sa mojim rossonerima.
Taman sam ko narucen pred utakmicu. Igramo sa najboljim na svijetu samim tim to je najteza utakmica. Naravno da ne ocekujem pobjedu jer bi to bilo ludo protiv ovakve Barcelone, ali svakako da ocekujem da se igraci bore i da bar malo uspijemo parirati ovim vanzemaljcima. U odnosu na prosli susret veceras igra Ibra i jedva cekam da vidim kako ce se ponasat. Ne mogu iscekati utakmicu.
Taman sam ko narucen pred utakmicu. Igramo sa najboljim na svijetu samim tim to je najteza utakmica. Naravno da ne ocekujem pobjedu jer bi to bilo ludo protiv ovakve Barcelone, ali svakako da ocekujem da se igraci bore i da bar malo uspijemo parirati ovim vanzemaljcima. U odnosu na prosli susret veceras igra Ibra i jedva cekam da vidim kako ce se ponasat. Ne mogu iscekati utakmicu.
Ako veceras ne ocekujete pobjedu ja onda bas ne znam, bolje se povuci odmah i zivio....
1) Nema Alvesa igra koji pravi razliku u napadu i samim time namjesta golove...
2) Nema Inieste motora Barce
3) igras na San Siru
4) kompletan tim igra Milana
Znaci Messi i Xavi ce biti najvece prijetnje od njih ce sve polaziti ako ne mogu njih 2 zaustaviti onda bolje daj im 3 boda i povuci se iz LP......nemoj sam oda igraju prvih 11 Anttonin Bommel i Ambro to bude li gotovo je :/
1) Nema Alvesa igra koji pravi razliku u napadu i samim time namjesta golove...
2) Nema Inieste motora Barce
3) igras na San Siru
4) kompletan tim igra Milana
Znaci Messi i Xavi ce biti najvece prijetnje od njih ce sve polaziti ako ne mogu njih 2 zaustaviti onda bolje daj im 3 boda i povuci se iz LP......nemoj sam oda igraju prvih 11 Anttonin Bommel i Ambro to bude li gotovo je :/
- harebianconero
- Kontakt:
Sretno veceras navijat cu za vas
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jedino za Milan u euro natjecanjima kad nema nasharebianconero je napisao/la:Sretno veceras navijat cu za vas
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
to za teveza bi mogla bit frka.procitao sam da se i barca ukljucila u borbu za argentincem.navodno je city spreman da posalje u katalnski klub kolarova i teveza,a ovi bi zauzvrat poslali,ni manje ni vise,nego Davida Villu.sta ce da bude,nikad se ne zna.. 
Mogući sastav Milana (4-3-1-2): Abbiati, Zambrotta, Silva, Nesta, Abate, Aquilani, Bommel, Nocerino, Boateng, Ibrahimović, Robinho.
Mogući sastav Barcelone (4-3-3): Valdes, Puyol, Mascherano, Pique, Abidal, Iniesta, Busquets, Xavi, Villa, Messi, Fabregas.
Mogući sastav Barcelone (4-3-3): Valdes, Puyol, Mascherano, Pique, Abidal, Iniesta, Busquets, Xavi, Villa, Messi, Fabregas.
betton je napisao/la:Mogući sastav Milana (4-3-1-2): Abbiati, Zambrotta, Silva, Nesta, Abate, Aquilani, Bommel, Nocerino, Boateng, Ibrahimović, Robinho.
Iniesta ne igra!!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
a i šanse da max ostavi sedorfa na klupi su minimalne, iako je realno bolje da igra nocerino, ali ipak sedorf je ime i mislim da će početi, on je i bio na konferenciji za novinare.
Uglavnom meni ova utakmica i nije nešto pretjerano važna, milan realno teško može do prvog mjesta u grupi(mada se nisu sigurno ni unaprijed predali), a prolaz je svakako već obezbjeđen. Barsa isto ima teških utakmica u primeri, ne vjerujem ni da će se oni sad nešto lomiti noćas, mogao bi ovdje neki prijateljski X doći.
Ma samo da se niko ni na jednoj starni ne ozljedi
Uglavnom meni ova utakmica i nije nešto pretjerano važna, milan realno teško može do prvog mjesta u grupi(mada se nisu sigurno ni unaprijed predali), a prolaz je svakako već obezbjeđen. Barsa isto ima teških utakmica u primeri, ne vjerujem ni da će se oni sad nešto lomiti noćas, mogao bi ovdje neki prijateljski X doći.
Ma samo da se niko ni na jednoj starni ne ozljedi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Nadam se da će Milan večeras odigrati dobru utakmicu protiv Barcelone i ako ništa bar remi izvući
. Očekujem od Ibrice da odigra svoju tekmu protiv Barce i da maoo zeza Guardiolu
!
Trenutno korisnika/ca: celikmilan, memaga i 5 gostiju.