FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hara17
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hara17 » 18 avg 2009, 12:16

mostar_mo je napisao/la:
anonimus je napisao/la:
rumbalija je napisao/la:Želio bih da čestitam igračima Sarajeva na dobroj igri protiv Veleža i osvojenom bodu.Taj bod je kao kuća i trebate biti sretni pa da niste izgubili.Evo komšije sa grbavice su izgubile pa i dalje su pod euforijom,a vi uzeli bod pa niste zadovoljni.Pa pogledajte tabelu i vidite od kojeg kluba ste išćupali bod.
Od mizernog kluba da mizerniji nemoze biti klub koji je igrao u drugoj ligi od tima kod kojeg su neki timovi jedva zivu glavu izvlacili Rudar,Sarajevo,Jedinstvo itd. od tima koji se uvijek bori za opstanak od tima koji nema navijace tim koji je nama izvukao bod osvajacu dva prvenstva bivse juge,osvajacu lige BIH najuspjesnijem timu BiH u evropi poslije rata jel ti to dovoljno?

kad vec toliko nabrajas i hvalis se onda si jos trebao napisati , klubu ciji niti jedan igrac nije igrao nikada u najvecim svjetskim klubovima kao npr ..Barcelona , Bayern , Juventus sto su uspjeli Velezovci Kodro i Salihamidzic ..., i ne samo igrali nego ostali fudbalske legende tih klubova ! eto ti sad ! :D

zaboravio si sergeja barbareza najvecu legendu

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 avg 2009, 12:19

faba je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:
odsutraopetultra je napisao/la:Elvir Baljic je igrao u najvecem od svih klocu,a Hasan je sa 14 godina trenirao u Velezu i pobjegao u Njemacku,jel to smatras pod igranje ?

klocu ,Baljic je u Realu imao epizodnu ulogu , maltene nije ni zaigrao za njega ..svega par utakmica ..a za Hasana svugdje stoji kao maticni klub VELEŽ MOSTAR ! s druge strane Kodro najbolji strijelac Spanske lige sa Sociedadom, 2 sezone u Barceloni ..rijesio derbi protiv Reala sa svoja 2 pogotka !!
previse ste se nafurali , svaka čast Sarajevu al omalovažavati Velež je sramota ...
u svjetskim fudbalskim okvirima su njegovi igrači proslavljeni više već igrači bilo kog drugog kluba iz BiH .., od današnjih trenera pa do igrača ...nemoj da ti nabrajam bezveze jer ti to isto tako znaš ...
Da.A ti koji si stariji kako sam mogo zakljuciti, onda sigurno znas i ko je nas najveci igrac svih vremena.Pape Susic.
Da je drugoplasirani Hase Rahmetli, a da je treci Ivica Osim.

prema anketi Avaza je to tako ...90 % glasale Sarajlije ..

Safet Sušić je bio igračina ,a Asima Ferhatovića nisam gledao . Siguran sam da ništa manje nisu bili kvalitetni Vahid Halilhodžic , Duško Bajević , Enver Marić , Franjo Vladić , Sergej Barbarez , Hasan Salihamidžić , Meho Kodro , itd ...
Ne želim ja osporavati fudbalske veličine FK SARAJEVA , da me se krivo ne shvati ..vec samo reagujem kada neko omalovažava FK VELEž koji to sigurno ne zaslužuje !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 avg 2009, 12:21

Stole iz Bora je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:kad vec toliko nabrajas i hvalis se onda si jos trebao napisati , klubu ciji niti jedan igrac nije igrao nikada u najvecim svjetskim klubovima kao npr ..Barcelona , Bayern , Juventus sto su uspjeli Velezovci Kodro i Salihamidzic ..., i ne samo igrali nego ostali fudbalske legende tih klubova ! eto ti sad ! :D
Cini mi se da je Hasan dosao u Velez sa 14 godina a vec sa 15 otisao je u izbjeglistvo. Sad je pitanje koliko se moze smatrati Velezovom skolom .. Kodri svaka cast!

Malo sam otisao u off .. Izvinjavam se .. !!
Bas tako,bio je svega godinu dana u Velezu,prije toga u Turbini proveo 4 godine,pa tako da je logicnije reci da je Turbina njegova skola fudbala,a u Velez samo doso i proso sto se kaze, mozda bi osto i duze da nije bilo to sto je bilo te 92
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 avg 2009, 12:25

miky_hz je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:kad vec toliko nabrajas i hvalis se onda si jos trebao napisati , klubu ciji niti jedan igrac nije igrao nikada u najvecim svjetskim klubovima kao npr ..Barcelona , Bayern , Juventus sto su uspjeli Velezovci Kodro i Salihamidzic ..., i ne samo igrali nego ostali fudbalske legende tih klubova ! eto ti sad ! :D
Cini mi se da je Hasan dosao u Velez sa 14 godina a vec sa 15 otisao je u izbjeglistvo. Sad je pitanje koliko se moze smatrati Velezovom skolom .. Kodri svaka cast!

Malo sam otisao u off .. Izvinjavam se .. !!
Bas tako,bio je svega godinu dana u Velezu,prije toga u Turbini proveo 4 godine,pa tako da je logicnije reci da je Turbina njegova skola fudbala,a u Velez samo doso i proso sto se kaze, mozda bi osto i duze da nije bilo to sto je bilo te 92
Isto ovo vrijedi i za Elvira Baljica ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Semir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Semir_Sa » 18 avg 2009, 12:27

anonimus je napisao/la:Ima da gori Kosevo kao nikad do sad bez obzira na rezultat i ovaj put kao i do sad da ostanemo bez glasa nesumnjam da ce igraci da izginu na terenu Da te volim oduvijek sam znaooooo
Jedva cekam, horde sve na sjever.
VOLIM TE SARAJEVO SVIM SRCEM

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 18 avg 2009, 12:44

The Game je napisao/la:
bumerang5 je napisao/la:hoće li biti na TV protiv Cluja prijenos ?
Nece.
Sportski kanal DIGI Sport ( ko ima DIGI TV moći će gledati ) za Rumuniju najavljuje prenos sa Koševa, znači da će biti prisutne kamere , vjerovatno BHT-a a da li će biti prenosa za BiH upitno je.

Koje bio na Koševu protiv Helsinborga zna da ni kamera nije bilo to veče.U svakom slučaju ko ide ide, bilo bi mi drago zbog drugih ljudi koji ne mogu doći na Koševo da bude prenos u četvrtak.

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 18 avg 2009, 13:46

Dok je Ajdin Maksumić u subotu protiv Veleža imao jednu od onih noći kada čovjeku ama baš ništa ne ide za rukom, Muhamed Džakmić došao je u centar pažnje zbog incidenta pred svlačionicom Sarajeva.

Bezazleno koškanje

On i Emir Janjoš su optuženi da su napali gostujućeg igrača Amera Osmanagića s kojim se Muhamed još na terenu sukobio prije nego što će obojica biti isključeni.

Džakmić ne negira učešće u naguravanju, ali kaže da nije on taj koji je prvi počeo.

- Mislim da prije svega ni Osmanagić ni ja nismo zaslužili da dobijemo crvene kartone, jer je koškanje bilo bezazleno, kakvo se često dešava. Kada smo bili pred svlačionicom, Osmanagić je prvi napao mene i onda je nastala gužva. Nije to baš bila tuča u pravom smislu riječi, ali se zbog toga podiglo i previše prašine.

Trajalo je oko pola minute i onda nas je razdvojila policija. Bez obzira na sve, lično mi je jako žao što je uopće došlo do nečega takvog - kaže Džakmić.

Meč protiv Veleža je prošao, ali gorak okus dešavanja s utakmice i još jednog podbačaja nije. Na fudbalerima Sarajeva je da ga do četvrtka pokušaju saprati i u svlačionicu vratiti pozitivnu atmosferu pred jednim od najvažnijih duela u novijoj historiji kluba s Koševa. U Sarajevo dolazi snažni rumunski Kluž, u nokaut fazi za Evropsku ligu UEFA.

Rani golovi

Ne treba ni govoriti šta bi značio prolaz našeg predstavnika u grupno takmičenje.

- Imamo tri dana da dođemo sebi. Sigurno je da su nas rezultati u našoj ligi pomalo uzdrmali. Kući smo izgubili četiri boda, svakako da je sve to ostavilo dosta gorčine unutar ekipe. Međutim, u ova dva-tri dana moramo raditi na samopouzdanju i mobilizirati sve snage. Ovo je strašna prilika za klub i našu državu koju ne smijemo tako lako odbaciti.

U dva meča Premijer lige nismo imali sreće, realizacija nam je bila slaba, a primali smo golove rano. Protiv Kluža se to ne smije desiti - kaže Džakmić.

Utakmica s Klužom igrat će se u četvrtak u 20.15 sati na Koševu. Iz kluba još nisu objavili koliko će ulaznica biti u prodaji i po kojoj cijeni.

Sudije iz Poljske

Utakmicu protiv Kluža vodit će arbitri iz Poljske. Glavni sudija bit će Robert Malek, a asistirat će mu Kristof Mirmus (Krzysztof Myrmus) i Masiej Vjerzbovski (Maciej Wierzbowski).

Delegat UEFA-e je Hoze Giljerme Aguiar (Jose Guilherme).

Bilo bi mi žao da Janjoš ode

Džakmić je iz medija saznao da trener Mehmed Janjoš razmišlja o ostavci i nije mu drago što to čuje.

- Lično bi mi bilo jako žao da Janjoš ode. On je vrlo dobar trener i poštena osoba. Napravio je dosta dobrih stvari u ekipi - kaže Džakmić.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 avg 2009, 14:42

Mister No je napisao/la:
The Game je napisao/la:
bumerang5 je napisao/la:hoće li biti na TV protiv Cluja prijenos ?
Nece.
Sportski kanal DIGI Sport ( ko ima DIGI TV moći će gledati ) za Rumuniju najavljuje prenos sa Koševa, znači da će biti prisutne kamere , vjerovatno BHT-a a da li će biti prenosa za BiH upitno je.

Koje bio na Koševu protiv Helsinborga zna da ni kamera nije bilo to veče.U svakom slučaju ko ide ide, bilo bi mi drago zbog drugih ljudi koji ne mogu doći na Koševo da bude prenos u četvrtak.
Hayat ce prenosit utakmicu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 18 avg 2009, 14:45

Kako ja gledo ono 20 00 uzareni asfalt onda ispuni mi zelju

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 18 avg 2009, 14:49

Aa prenosice Sat, nije fer

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 avg 2009, 15:01

Ma mislim da ce prenosit i u BiH. Tako i kad repka igra uvjek pise da nece bit na Satu pa uvjek bude.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 18 avg 2009, 15:04

Evo zamolio sam ih na forumu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 avg 2009, 15:10

Cartman je napisao/la:Ma mislim da ce prenosit i u BiH. Tako i kad repka igra uvjek pise da nece bit na Satu pa uvjek bude.
Nece jedino ako ne promjene nesto u zadnjoj sekundi,vec sam prije neki dan pisao ovdje da ako se dogovre sa Hayatom da ce prenos biti samo na Satelitu,a i glavni urednik sportskog programa je upravo potvrdio da samo Satelit prenosi..ajd za nadati se da ce revans iz Rumunije biti na zemaljskoj mrezi jer i Rumuni prenose utakmicu sa Koseva pa ce vjerovatno biti kompenzacija sa Hayatom oni njima prenos sa Koseva,a oni nama iz Rumunije

Mada ce se vjerovatno moci pogledati neki stream utakmice sa Koseva
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 avg 2009, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

emiros
Kontakt:

Post Postao/la emiros » 18 avg 2009, 15:11

Da hoce makar na netu biti.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 avg 2009, 15:18

Da nezna ko hoće li biti na onoj alternativnoj (atv) jel oni surađuju sa hayatom i mrežom plus..
Na njihovom teletexstu nema pregleda još za četvrtak. :lol:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 18 avg 2009, 15:19

emiros je napisao/la:Da hoce makar na netu biti.

sto ste se vi umislili da ste manchester united . . . pa nema prenosa ni u rodnoj zemlji bosni a da bude na netu hhh
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 avg 2009, 15:20

ChelseaFann11 je napisao/la:

sto ste se vi umislili da ste manchester united . . . pa nema prenosa ni u rodnoj zemlji bosni a da bude na netu hhh
Hocemol se kladiti da ce biti na netu?

zasto nebi bilo na netu? ako vec dvije televizije prenose utakmicu,zar je problem staviti to na stream :roll:

emiros
Kontakt:

Post Postao/la emiros » 18 avg 2009, 15:26

miky_hz je napisao/la:
ChelseaFann11 je napisao/la:

Hocemol se kladiti da ce biti na netu?

zasto nebi bilo na netu? ako vec dvije televizije prenose utakmicu,zar je problem staviti to na stream :roll:
x

I da, mi nismo Mancester, mi smo veci od njih. 8-)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 avg 2009, 15:34

ciganska posla
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

19BL87
Kontakt:

Post Postao/la 19BL87 » 18 avg 2009, 16:12

koji ste vi kompleksasi iz sarajeva...imate po 4000 postova a od tog 3000 protiv zelje i maniaka a tako je i kod njih....nmg da vjerujem :o

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”