FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

krcko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la krcko » 18 avg 2009, 16:22

19BL87 je napisao/la:koji ste vi kompleksasi iz sarajeva...imate po 4000 postova a od tog 3000 protiv zelje i maniaka a tako je i kod njih....nmg da vjerujem :o
Drug upravu si.Meni se smuci da citam ove strumfove na nasem forumu,a i nasih ima tamo.Zamolio bi jos jednom sve ne dobronamjerne da zaobilaze tidje stranice,SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.Cetvrtak-AFH

19BL87
Kontakt:

Post Postao/la 19BL87 » 18 avg 2009, 16:28

krcko je napisao/la:
19BL87 je napisao/la:koji ste vi kompleksasi iz sarajeva...imate po 4000 postova a od tog 3000 protiv zelje i maniaka a tako je i kod njih....nmg da vjerujem :o
Drug upravu si.Meni se smuci da citam ove strumfove na nasem forumu,a i nasih ima tamo.Zamolio bi jos jednom sve ne dobronamjerne da zaobilaze tidje stranice,SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.Cetvrtak-AFH
e to je pametno ;) ko nema sta reci o sarajevu nek ne ulazi na ovu temu...aj zelim vam srecu sa kluzom ali tesko cete to proci ;) i jedva cekam da dodjete u bl hehe

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 avg 2009, 16:29

hmm pozovi raju na bojkt fk zeljeznicara
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 18 avg 2009, 16:38

Kao prvo tolika prasina oko jednog incidenta na Kosevu a prije par godina niko ni rijeci kad su nas i nase igrace lincovali dole tako da me boli uvo kazem opet kud ga vise nije slomio! Kao drug sta imate od toga sto su vam igraci igrali po velikim klubovima dok smo mi osvojili 2 puta prvenstvo bivse Juge prvenstvo BiH pravimo najbolje rezultate u evropi!

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 18 avg 2009, 16:47

anonimus je napisao/la:Kao prvo tolika prasina oko jednog incidenta na Kosevu a prije par godina niko ni rijeci kad su nas i nase igrace lincovali dole tako da me boli uvo kazem opet kud ga vise nije slomio! Kao drug sta imate od toga sto su vam igraci igrali po velikim klubovima dok smo mi osvojili 2 puta prvenstvo bivse Juge prvenstvo BiH pravimo najbolje rezultate u evropi!
Ma sta se pravdate kome,postoje cinjenice koje govore sve.Shvatite da ce uvijek biti kojekakvih debila koji ce pokusavati da minimiziraju uspjehe fc sarajeva,ali i ti isti su svjesni cinjenica.FC SARAJEVO.

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 18 avg 2009, 19:09

Upravu si buraz,ali to je vise zbog rivaliteta,nego zbog nekog kompleksa,ja bih najvise volio da jedni drugima neposjecuju njihove teme ;) U cetvrtak imam neki osjecaj da ce momci extra odigrati,ono iz inata,jer mi bosanci smo poznati po tome,cluj je prvi u rumunskoj ligi,al ko ih .ebe i helsinborg je bio pa smo ih izbacili :D ,samo mi nije jasno zasto u svakoj utakmici primamo gol u prvih 10-tak min,protiv slobode na kosevu,sa helsinborgom u obje utakmice,sa spartakom,sada sa velezom,fakat nekontam u cemu je problem :roll:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 avg 2009, 19:30

Cluj: Kone usamljen u napadu

Povratnik u redove rumunjskog Cluja, iskusni Eugen Trica, igrati će protiv Sarajeva u četvrtak u prvoj utakmici četvrtog pretkola Europske lige.

Trener Cluja, Antonio Conceicao, primoran je u početnu postavu uvrstiti Tricu, iako ovaj do sada nije igrao u ovoj sezoni, iz razloga jer ne može računati na Deaca i Dubarbiera, inače standardne igrače.

Iako je na jučerašnjem treningu trenirao odvojeno od ostatka momčadi, napadač Yssouf Kone, će sasvim sigurno početi od prve minute u Sarajevu.

Conceicao će protiv Sarajeva najvjerojatnije postaviti formaciju sa jednim napadačem, te zgusnutim veznim redom.

Vjerojatni sastav (formacija 4-1-4-1):
Nuno Claro – Cadu, Alcantara, Tony, Panin – Dani – Peralta, Trica, Mara, Culio – Y. Kone.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 avg 2009, 19:35

Tradicija je definitvno na našoj strani, jer smo dosad sa rumunskim ekipama odigrali čak 5 utakmica na Koševu i svih pet puta slavili. Dva puta u Kupu UEFA, dva puta u prijateljskim utakmicama, te jednom u Balkanskom kupu. Zato nek se tradicija protiv Drakulinih sugrađana nastavi i u četvrtak naveče:

12.08.1961: Sarajevo - Stinta 2:1 - prijateljska
19.09.1962: Sarajevo - Steagul 2:0 - Balkanski kup
08.04.1964: Sarajevo - Rumunija (repka) 2:1 - prijateljska
03.11.1982: Sarajevo - Korvinul 4:0 - Kup UEFA
10.08.2006: Sarajevo - Rapid 1:0 - Kup UEFA

Evo malo o sudiji: Robert Malek(38)

Ove sezone sudio jedan mec kvalifikacija za Europa League: Metalurg Donetsk - Interblock Ljubljana 2:0,
također jedan mec kvalifikaciija za ligu prvaka

Champions League Qual: FH Hafnarfjördur - FK Aktobe 0:4

zanimljiv je za nas jer je sudio u nasoj grupi kvalifikacija za SP u JAR-u utakmicu Estonija-Turska 0:0
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 avg 2009, 19:39

pa ako su oni mogli romu pobijediti na iznenadjenje,zasto ne bismo i mi...amazing happens :)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 18 avg 2009, 20:15

Evo jos 48 sati. Samo

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 avg 2009, 20:15

The Game je napisao/la:Evo jos 48 sati. Samo

do pobjede

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 18 avg 2009, 20:19

Mirza_Hordas je napisao/la:
The Game je napisao/la:Evo jos 48 sati. Samo

do pobjede
naravno

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 18 avg 2009, 20:26

The Game je napisao/la:E zna li ko kad pocinje prodaja ulaznica.
od sutra pocinje prodaja, samo neznam kolko se biti pusteno u prodaju, ocekujem najmanje 30 000 ljudi. Svi zajedno do pobjede :D :D :D

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 avg 2009, 20:28

cappy je napisao/la:
od sutra pocinje prodaja, samo neznam kolko se biti pusteno u prodaju, ocekujem najmanje 30 000 ljudi. Svi zajedno do pobjede :D :D :D
teško da će doći 30 000 gledalaca.....ali sve je moguće....ja očekujem minimalno 25 000

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 18 avg 2009, 21:07

Udarajmo se nogama, bude li ko protiv Helsingborga.Pa svako uvidja sta rade od kluba.
;)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 18 avg 2009, 21:24

Za 48 sati cemo se aBd negdje vec spremati za slavlje :D

L!k@
Kontakt:

Post Postao/la L!k@ » 19 avg 2009, 00:01

Karte su u prodaju pustene danas (utorak), e sad o kolikom broju ulaznica je rijec stvarno neznam, al` kod trznice, ispred kluba i kod Vjecne vatre prodavale su se ulaznice za tekmu po cijeni SJEVER 5KM, a ISTOK I ZAPAD 10KM..

SVI NA KOSEVO!
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 19 avg 2009, 00:07

cappy je napisao/la:
teško da će doći 30 000 gledalaca.....ali sve je moguće....ja očekujem minimalno 25 000
A doce 30 milja, godisnji su uglavnom prosli, a i vrijeme ce vjerovatno biti kako treba tako da bi 30000 bio neki minimum po meni.

L!k@
Kontakt:

Post Postao/la L!k@ » 19 avg 2009, 07:01

cappy je napisao/la:
A doce 30 milja, godisnji su uglavnom prosli, a i vrijeme ce vjerovatno biti kako treba tako da bi 30000 bio neki minimum po meni.[/quote]

Ja nemogu da Shvatim "navijaca" Sarajeva (one koji nece doci sutra na tekmu), naime, kojem je imalo stalo i koji i truncicu voli Sarajevo doci ce sutra na tekmu.. Ipak ovo Nam je najvaznija utakmica poslije one protiv Dinamo Kieva!
Znaci, ukoliko Vam je stalo imalo do F.K. Sarajeva doci cete na Kosevo.. Nema izgovora tipa ima na tv, kisa ce, moram sa trebom vako nako.. Od kuce necete pomoci voljenom nam klubu da aBd pobijedi, to mozete samo ukoliko se pojavite na stadionu, bilo kojoj tribini idemo svi zajedno voditi klub do jos jedne historijske pobjede!

SARAJ`VO LE
SARAJ`VO LEE,
TVOJE HORDE SU UZ TEBE I KADA TI NE IDE
SKACE CJELA TRIBINA
GRMI HUK SA SJEVERA
NEK` TE SADA NOSI PJESMA
TVOJIH VJERNIH HORDI ZLA
LA-LA-LA
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 19 avg 2009, 08:03

Nesta mi muka i jutros i sinoc, povracao sam sinoc. Valjda ce i Kluzovcima bit muka sutra od oko 22 pa na dalje :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 13 gostiju.