HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Iako mi se nikako ne svidjaju Ultrasi i navijači tog kluba, neznam šta idete u njihovu temu da ih ismijavate... Gubite vrijeme.
Pola postova ovih tema klubova su prepucavanja, nemreš pročitat šta ima novo...
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 18 avg 2009, 02:32, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ismijavaju sami sebe kompleksaši koji vise na temama kluba kojeg mrze. Mostar je ponosan na Ultrase a ovi jadnici što se javljaju samo pokazuju svoju frustriranost.
Smješno je ovo, svi legli jedni po drugima a ne znaju po tri igrača iz protivničke ekipe navesti ali znaju da su bolji!
Uglavnom, Zrinjski je ušao oslabljen u novu sezonu ili je bolje ređi sa podmlađenom ekipom. Doveli smo mi igrača ali su svi mladi i treba ih malo istrpiti,još nam je pola prvotimaca iz prošle sezone po bolnicama.
Ovako smo dovodili i Žižovića, Đurića, Nikolića, Smajića i sl. kada se maltene nije znalo za njih pa su nam na kraju donijeli nekoliko godina za redom izlazaka u Europu. Ne sumnjam ja u ove momke samo će nam možda ova sezona propasti.Vjerujem da imamo daleko najmlađi sastav u ligi.
Velež je se s druge strane dobro pojačao u odnosu na prošlu sezonu. Očito su i do para došli i vidi se pomak.
Mislim da ćemo se na kraju sezone ipak naći tu negdje, blizu jedni drugih na tablici, pri vrhu ali ne i na samom vrhu.
Tko će biti bliže vrhu vidjet ćemo.
Treba uzeti u obzir i da u ovoj domaćinskoj ligi puno utjecaja ima i ždrijeb,a nama je u prvih 6 kola donio 4 gostovanja ali ćemo zato od 15.-17. kola igrati tri utakmice kući.
Uglavnom, Zrinjski je ušao oslabljen u novu sezonu ili je bolje ređi sa podmlađenom ekipom. Doveli smo mi igrača ali su svi mladi i treba ih malo istrpiti,još nam je pola prvotimaca iz prošle sezone po bolnicama.
Ovako smo dovodili i Žižovića, Đurića, Nikolića, Smajića i sl. kada se maltene nije znalo za njih pa su nam na kraju donijeli nekoliko godina za redom izlazaka u Europu. Ne sumnjam ja u ove momke samo će nam možda ova sezona propasti.Vjerujem da imamo daleko najmlađi sastav u ligi.
Velež je se s druge strane dobro pojačao u odnosu na prošlu sezonu. Očito su i do para došli i vidi se pomak.
Mislim da ćemo se na kraju sezone ipak naći tu negdje, blizu jedni drugih na tablici, pri vrhu ali ne i na samom vrhu.
Tko će biti bliže vrhu vidjet ćemo.
Treba uzeti u obzir i da u ovoj domaćinskoj ligi puno utjecaja ima i ždrijeb,a nama je u prvih 6 kola donio 4 gostovanja ali ćemo zato od 15.-17. kola igrati tri utakmice kući.
potpisujemPirke je napisao/la:Iako mi se nikako ne svidjaju Ultrasi i navijači tog kluba, neznam šta idete u njihovu temu da ih ismijavate... Gubite vrijeme.

- antipolitikaa
- Kontakt:
Jovica treba ostavit da radi posao jer ce Sir Dragan opet dokazati da je najbolji i iz ove limitirane momcadi dovesti do evrope ,ne znam sto je raspolozenje splasnilo,pa slavija nije imala postena udarca na gol Zrinjskog,znaci sve je funkcioniralo samo malo nam napad steka al i to ce doci na svoje kad se Stojanovic vrati!Momci imaju ogroman potencijal pa sta da ova sezona i propadne sve su to mladici sa minimalno jos 3 godine ugovora i ogromnim talentom kakava niti jedna ekipa nema,netko kaze velez se pojacao jeste al igracima koji su potpisali na jednu godinu i sta iducu,opet stvarat ekipu iznova ,sjetimo se nase greske i dudelange,mozda rezultat upocetku malo steka al Zrinjski se voli i kad je prvi i zadnji ,a to je pjesma ultrasa najbolje pokazala kad su momci ostali nakon utakmice i pjevali pjesme podrske,svaka im cast ,podrska Jovicu i mladim momcima koji ce vec imati priliku u subotu na tv da pokazu svoj talenat i nadaj mo se pobjedi prvi put na grbavici,nikad nismo isli da se branimo niti cemo stoga neka bolji pobjedi a misljenja sam da ce Zrinjski nakon utakmice sa Zeljom poci uzlaznom putanjom i jos poruka Slaviji kako je ona igra anipropaganda nogometa je povuci se protiv nasih juniora je jos jedan dokaz koliko se Zrinjski cijeni u BiH bilo to nekom drago ili krivo a na ovj temi se vise ne svađajte i ne provocitajte imat CHAT za to!pozdrav
IGRAJ ZRINJSKI VOLIM TE!!!!!!!!!
IGRAJ ZRINJSKI VOLIM TE!!!!!!!!!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
-
- Kontakt:
Meni se cini ili mi se mescini.....ali vam se ne pise dobro na svetoj GRBAVICI!!!
Dovedite sve svoje navijace svih 47 nek dodju.....JADNI STE!!!!!
JA IMAM SAMO JEDAN KLUB A TO JE FK ZELJEZNICAR, JA NEMAM TRI KLUBA IZ SUSJEDNE DRZAVE!!!
JA IMAM SAMO JEDAN KLUB A TO JE FK ZELJEZNICAR, JA NEMAM TRI KLUBA IZ SUSJEDNE DRZAVE!!!
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
sjećaš li se prošle tekme koliko nas je bilo...a vas poduže vremena nije nikako bilo u moole ZELJO ole je napisao/la:Meni se cini ili mi se mescini.....ali vam se ne pise dobro na svetoj GRBAVICI!!!

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
-
- Kontakt:
sjećaš li se prošle tekme koliko nas je bilo...a vas poduže vremena nije nikako bilo u moum vuk je napisao/la:ole ZELJO ole je napisao/la:Meni se cini ili mi se mescini.....ali vam se ne pise dobro na svetoj GRBAVICI!!!

Druze nas vazda vrate kod Mostara ( oko Jablanice-Konjica) nedaju nam....da ne bi bilo belaja ovo ono .....pa vi ste jedini "navijaci" u BIH koji ste dobili batina u "svom" gradu, kad je Partizan igrao i 3 autobusa Grobara vas pobise heheh nema sta....
ps kako je Hajduk ili Dinamo odigrao prosli vikend znas li?
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
A seljačina sa brda što redovito posjećuju teme klubova koje mrze. Bijeda ostaje bijeda.
@ ole Zeljo ole; Smješan si bola.
Nego gdje su ti kvačice? Meni se čini da ti živiš u jednoj državi,a navijaš za klub iz druge ili se varam???
Nego gdje su ti kvačice? Meni se čini da ti živiš u jednoj državi,a navijaš za klub iz druge ili se varam???

još jedan kompleksaš aa šta je reć vrate vas? ako ti stvarno želiš doć na utakmicu doćeš..ima milijun načina,al lakše je ovako se kurcit preko neta,a kad treba doć,policija vratilaole ZELJO ole je napisao/la:sjećaš li se prošle tekme koliko nas je bilo...a vas poduže vremena nije nikako bilo u moum vuk je napisao/la:ole ZELJO ole je napisao/la:Meni se cini ili mi se mescini.....ali vam se ne pise dobro na svetoj GRBAVICI!!!
JA IMAM SAMO JEDAN KLUB A TO JE FK ZELJEZNICAR, JA NEMAM TRI KLUBA IZ SUSJEDNE DRZAVE!!!![]()
[/quote
Druze nas vazda vrate kod Mostara ( oko Jablanice-Konjica) nedaju nam....da ne bi bilo belaja ovo ono .....pa vi ste jedini "navijaci" u BIH koji ste dobili batina u "svom" gradu, kad je Partizan igrao i 3 autobusa Grobara vas pobise heheh nema sta....
ps kako je Hajduk ili Dinamo odigrao prosli vikend znas li?

GRBAVICO DOLAZIMO BROJNIJI NEGO IKAD

Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
Bujrum, kod nas su svi dobrodosli
Bicemo i mi "brojni" 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:
Bujrum Bujrum kao sto kolega gore kaze, ako uopste znate sta to znaci...
A sto se tice kvakica toga nemam jer mi je laptop strani nije sa kvakicama tako ja se ispricavam nadam se da se razumijemo....
ZELJO-zrinjski 1 ko KUCA (rezultat nije bitaN)
pozzzzz
SAMO JEDAN KLUB!!!
A sto se tice kvakica toga nemam jer mi je laptop strani nije sa kvakicama tako ja se ispricavam nadam se da se razumijemo....

ZELJO-zrinjski 1 ko KUCA (rezultat nije bitaN)
pozzzzz
SAMO JEDAN KLUB!!!
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Ultrasi,Nema te sta trazit na Grbavici!
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne peglajte ljude,ne znam odakle vam ideja da cemo lahko sa Zrinjskim ljudi su sigurno jaci,al' nas drzi ta neka euforija bez koje nebi dobili ni jednu tekmu ove sezone 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:Ne peglajte ljude,ne znam odakle vam ideja da cemo lahko sa Zrinjskim ljudi su sigurno jaci,al' nas drzi ta neka euforija bez koje nebi dobili ni jednu tekmu ove sezone
AMAR OSIM!!!
evo jedna za ove što smaraju bezzebistrikboy je napisao/la:Ne peglajte ljude,ne znam odakle vam ideja da cemo lahko sa Zrinjskim ljudi su sigurno jaci,al' nas drzi ta neka euforija bez koje nebi dobili ni jednu tekmu ove sezone

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
um vuk je napisao/la:evo jedna za ove što smaraju bezzebistrikboy je napisao/la:Ne peglajte ljude,ne znam odakle vam ideja da cemo lahko sa Zrinjskim ljudi su sigurno jaci,al' nas drzi ta neka euforija bez koje nebi dobili ni jednu tekmu ove sezone![]()
![]()
Jesu li to grobari Partizan ?
ili još jedan bolji od prošle godine..evo upravo s grbavicecole-ch je napisao/la:um vuk je napisao/la:evo jedna za ove što smaraju bezzebistrikboy je napisao/la:Ne peglajte ljude,ne znam odakle vam ideja da cemo lahko sa Zrinjskim ljudi su sigurno jaci,al' nas drzi ta neka euforija bez koje nebi dobili ni jednu tekmu ove sezone![]()
![]()
Jesu li to grobari Partizan ?

Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
evo jedna za ove što smaraju bezze
[/quote]
Jesu li to grobari Partizan ?[/quote]
ili još jedan bolji od prošle godine..evo upravo s grbavice
[/quote]
Ovo ultras scena?! Ovo bre zabaviste za malo odrasliju decu.

Jesu li to grobari Partizan ?[/quote]
ili još jedan bolji od prošle godine..evo upravo s grbavice

[/quote]
Ovo ultras scena?! Ovo bre zabaviste za malo odrasliju decu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.