PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
jasko_juve
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
ne moze da si bog..napravio novi account,odigrao dvije tekme,izasao,da udjem opet,nece,i taj banovan..daj pomagajte kako..

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
I ja i apocalyps smo banovani
, jer smo cimeri i ulazimo sa iste ip adrese i jučer nas banovali. Zna li neko kako promjeniti ip adresu (ako je moguce
), jer nije kao u adsl-a da samo ugasis i upalis modem.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- samir_tm87
- Kontakt:
znam ja...al lagaaa
- bavarac_33
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:I ja i apocalyps smo banovani, jer smo cimeri i ulazimo sa iste ip adrese i jučer nas banovali. Zna li neko kako promjeniti ip adresu (ako je moguce
), jer nije kao u adsl-a da samo ugasis i upalis modem.
probaj desni klik na konekciju kad je konektovano i klikni repair,meni tako da novu adresu
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
-
jasko_juve
- Kontakt:
ja sam napravio novi account i ugasio sam i upalio ponovo router,tako da me nisu ( jos ) banovali..ajd s kim treba da igram tekme javite [email protected]
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Emire Zenica lijepo bi bilo da odg na poruku i da odigramo 3.kolo, vidim bio si online sinoc 
Ajde neko prijateljsku!
Ajde neko prijateljsku!
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
ajd armine napravi ti sobu eto me za 3 min
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
ajd u global frendly soba armin pasword lopta
kad ce tabela i lista strijelaca za 2 ligu?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
'oce neko prijateljsku? ovih mojih protivnika iz lige, nigdje 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- bavarac_33
- Kontakt:
imal ko raspolozen za prijateljsku?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pravi, eto me, javi room i serverbavarac_33 je napisao/la:imal ko raspolozen za prijateljsku?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- bavarac_33
- Kontakt:
eu1 pass 123 bavarac_33room
- Goalgetter
- Kontakt:
Imate vremena jos do 23:59 da odigrate svoje utakmice.
Sljedece utakmice nisu odigrane u drugoj ligi:
1. kolo:
Udinese - Celtic
2. kolo:
Athletic Bilbao - Udinese
Hoffenheim - Fulham
Sljedece utakmice nisu odigrane u drugoj ligi:
1. kolo:
Udinese - Celtic
2. kolo:
Athletic Bilbao - Udinese
Hoffenheim - Fulham
mogli smo kakav turnir.Pravil to neko? savez ?il vec ko.Imal kup?
Ja sam Udinese.
Mojih protivnika nema nigdje , obojcu sam dodao na FB , nikad nisu online.Par puta smo se dogovorili da odigramo , međutim , oni se nisu pojavili.
Mojih protivnika nema nigdje , obojcu sam dodao na FB , nikad nisu online.Par puta smo se dogovorili da odigramo , međutim , oni se nisu pojavili.
Sloboda Tuzla !!!
..tu sam,tu sam xDjuventus 0244 je napisao/la:Kako muhovica nema mjesecima, kad je momak odigrao utakmicu prvog kolaDesimaL je napisao/la:S-Y-L-A-R nismo se nikako mogoli dogovoriti,a muhovica nema mjesecima., ali vidim da nije ulazio poslije toga na forum, ali vjerovatno će se javiti, bio je do sad redovan!
-------------------------------
A možda se i drugo kolo produži do četvrtka, ali vidjet ćemo to još, a prvo kolo traje večeras do 00:00 tako da odigrate ili napisete razlog zasto nije odigrano na oficijalnoj temi, ako ne bude nista napisano, znate kako ide pišemo 0:0, a poslije ne uvažavamo žalbe!
..hajte,ko moze sad da odigra,vidim da ste obojica online
Kreiraj i posalji na pp ....muhovic je napisao/la:..tu sam,tu sam xDjuventus 0244 je napisao/la:Kako muhovica nema mjesecima, kad je momak odigrao utakmicu prvog kolaDesimaL je napisao/la:S-Y-L-A-R nismo se nikako mogoli dogovoriti,a muhovica nema mjesecima., ali vidim da nije ulazio poslije toga na forum, ali vjerovatno će se javiti, bio je do sad redovan!
-------------------------------
A možda se i drugo kolo produži do četvrtka, ali vidjet ćemo to još, a prvo kolo traje večeras do 00:00 tako da odigrate ili napisete razlog zasto nije odigrano na oficijalnoj temi, ako ne bude nista napisano, znate kako ide pišemo 0:0, a poslije ne uvažavamo žalbe!..ma nisam ulazio dugo na forum,skola stisla xD
..prvo kolo sam odigrao,vidim 2. i 3. se moze jos do veceras,tako da sam poslao poruku DesimaL-u i S-L-Y-A-R -u da odigramo,ja cu biti tu do veceras do 00:00
![]()
..hajte,ko moze sad da odigra,vidim da ste obojica online
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.