FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
evo ima i ovaj link http://www.justin.tv/mukics#/w/2119667264" onclick="window.open(this.href);return false; , možda budete imali više sreće
...kod mene oba linka odron, neke kockice se krecu po terenu 
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
-
shkembe990
- Kontakt:
oni nemaju snage treba ih pustit cijelo prvo poluvrijeme da se dobro istrce i onda kad nebudu imali snage uvalit go i to je to!
Vi ste svima seljaci, ne samo namaMarchelo77 je napisao/la:Izvini nisam te prepoznao , vama su svi i onako seljaci samo vi nisteSheyi je napisao/la:kakvi su ovo navijaci,seljaklukjos se ne razume nirsta..
-
Marchelo77
- Kontakt:
Amar_TM87 je napisao/la:Vi ste svima seljaci, ne samo namaMarchelo77 je napisao/la:Izvini nisam te prepoznao , vama su svi i onako seljaci samo vi nisteSheyi je napisao/la:kakvi su ovo navijaci,seljaklukjos se ne razume nirsta..
Ko vi ?
Pitaju me : " Koje si vjere ? " - A ja im odgovaram pitanjem : " A koliko to Bogova ima ? "
Čeliku cijeli život ,i srce sam dao
djeco moja nastavite gdje je otac stao ... ČELIK ZENICA
Mia San Mia - Bayern Munchen .
-
Edvin_manijak
- Kontakt:
Ja čuo neki ih ugasiliAmar_TM87 je napisao/la:Marchelo77 je napisao/la:Vi ste svima seljaci, ne samo namaSheyi je napisao/la: Izvini nisam te prepoznao , vama su svi i onako seljaci samo vi niste
Ko vi ?Kome svima bgt ? Ja dosad nisam cuo da su Robijasi pravili neke nerede ili nesto slicno
- zubanovic89
- Kontakt:
aj bolje ista nego nista mada ne znam sta je lopta sta igrac al nema veze, kad spaho usuti znaci da smo dali gol 
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- SarajlijaTM
spaho pitarcina,kud god,protiv nas navija
zamisli mu frustracija u zadnja haman 3 mjeseca

zamisli mu frustracija u zadnja haman 3 mjeseca
-
Marchelo77
- Kontakt:
HAHAHHA Edvine neko te dobro zajebo bgm

Pitaju me : " Koje si vjere ? " - A ja im odgovaram pitanjem : " A koliko to Bogova ima ? "
- zubanovic89
- Kontakt:
ja mislim da ne spava vikendomSarajlijaTM je napisao/la:spaho pitarcina,kud god,protiv nas navija![]()
![]()
![]()
zamisli mu frustracija u zadnja haman 3 mjeseca![]()
![]()
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
Edvin_manijak
- Kontakt:
Ne bi reko brojnost na tribini pokazujeMarchelo77 je napisao/la:HAHAHHA Edvine neko te dobro zajebo bgm![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahahha sta je ba ovo !? pjevaju nase pjesme !!! te "Sve sto zelim u ovom....", "Samo naprijed gdje ti igras tu smo mi.." i "i da gubis 10:0 s Juga bi se pjesma" .... jel im ofirno??? gori su nod BHF.a

spaho apsolutno ti **** mamu idiote jedan
-
Marchelo77
- Kontakt:
znaci ako je sad manje raje na tribini znaci da je se grupa ugasila ?Edvin_manijak je napisao/la:Ne bi reko brojnost na tribini pokazujeMarchelo77 je napisao/la:HAHAHHA Edvine neko te dobro zajebo bgm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- zlaya_tm87
- Kontakt:
kako ofirno prave pritisak na linijskog sudiju, svaki put je bio offside al' jednom ce popustiti...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Rioo je napisao/la:Hahahahahha sta je ba ovo !? pjevaju nase pjesme !!! te "Sve sto zelim u ovom....", "Samo naprijed gdje ti igras tu smo mi.." i "i da gubis 10:0 s Juga bi se pjesma" .... jel im ofirno??? gori su nod BHF.a![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Zahvaljujem se Bogu sto sam rodjen u Sarajevu i sto sam normalan....Pa Boze kako napravi ove seljake,bas si pogrijesio....Ovaj seljakluk nigdje nema,cuj ti samo psovki
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
stvarno je žalosno to što nam je neophodno slušanje spahinog fonogeničnog glasa, inače je stvoren lik za opciju MUTE
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
- SarajlijaTM
mozda im je smoga nestalo pa stopaju malomma_hz je napisao/la:Rioo je napisao/la:Hahahahahha sta je ba ovo !? pjevaju nase pjesme !!! te "Sve sto zelim u ovom....", "Samo naprijed gdje ti igras tu smo mi.." i "i da gubis 10:0 s Juga bi se pjesma" .... jel im ofirno??? gori su nod BHF.a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dajte ih na auspuh da dodju sebi
al čuj sto kopraiju one a kadd dodje nedelja oOoooo jao, jao...
@al ga ZEBA posla na cevape hahaha
pazi Guse kako je iskusan
@al ga ZEBA posla na cevape hahaha
pazi Guse kako je iskusan