Vrijeme je da Boateng i Van Bommel malo nagrde Xavia i ekipu.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Cvrsto igrati, sto duze cuvati nulu i onda ako neka frljoka uleti, dobro je.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
nadam se da će seedorf biti fit i da pokaže ko je car 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Aquilani, Van Bommel, Seedorf; Boateng; Ibrahimovic, Pato.
Barcellona (4-3-3): Valdes; Puyol, Mascherano, Piquè, Abidal; Xavi, Busquets, Fabregas; Sanchez, Messi, Villa.
ipak mvb umjesto antoninija, a iznenađenje pato umjesto robija iako ga nije odavno bilo na terenima i pitanje je ima li snage za 90 minuta
Barcellona (4-3-3): Valdes; Puyol, Mascherano, Piquè, Abidal; Xavi, Busquets, Fabregas; Sanchez, Messi, Villa.
ipak mvb umjesto antoninija, a iznenađenje pato umjesto robija iako ga nije odavno bilo na terenima i pitanje je ima li snage za 90 minuta
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
ocekivani sastavi, bice zanimljivo nama navijacima Barce napokon gledati alexisa, pa donekle i fabregasa u jakim utakmicama, da vidimo za sta su pare date, dok ce navijacima milana vjerujem biti zanimljivo gledati to kako se vas klub nosi s najjacim
mada opet mislim da nece utakmica biti ono napaljena, kao i prva na camp nou, mislim se da klepim x na kladionici, nekako se cini najrealnije
mada opet mislim da nece utakmica biti ono napaljena, kao i prva na camp nou, mislim se da klepim x na kladionici, nekako se cini najrealnije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
qrac, ovo gore nije tacan sastav, guardiola ponovo experimentise, stoperi su buskec i maskerano, pike na klupi, vezni red keita, alcantra, keita, xavi, a napad mesi,fabregas i vilja
eto dakle barca dosta oslabljena, sve ovo na x vuce
eto dakle barca dosta oslabljena, sve ovo na x vuce
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- tony-mortale
- Kontakt:
i kod milana ipak izgleda robinjo od prve pato klupa,
MILAN (4-3-1-2): Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Aquilani, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Robinho, Ibrahimovic.
BARCELLONA (4-3-1-2): Valdes, Puyol, Mascherano, Busquets, Abidal, Keita, Xavi, Thiago Alcantara, Fabregas, Villa, Messi.
Evo zvanicne postave.Kako gledam na TV postoji mogucnost da Barca ovu utakmicu igra sa trojicom pozadi...
BARCELLONA (4-3-1-2): Valdes, Puyol, Mascherano, Busquets, Abidal, Keita, Xavi, Thiago Alcantara, Fabregas, Villa, Messi.
Evo zvanicne postave.Kako gledam na TV postoji mogucnost da Barca ovu utakmicu igra sa trojicom pozadi...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
e moj robinho!!!!

zato ima ko zna! ibra!!!
e moj robinho!!!!
zato ima ko zna! ibra!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nek im je igrač sa brojem 11 zabio gol pa makar! 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sta ti je Mister X...Napravi penal, a za njegov faul Nesta dobije zuti... 
mister x je trebao popiti drugi zuti men se chini, al dobro je da nije, fenomenalna utakmica, milanu svaka cast, odavno nam nije niko ovako parirao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Fakat smijesan penal za Barcelonu, dok na drugoj strani se lomi robihno-
Mali messi se umislio pa misli da moze da radi sta hoce.
Mali messi se umislio pa misli da moze da radi sta hoce.
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
ajjj kako sam ljut na ove majko mila pa sta se sve vama mora svirat Boze dragi onaj penal nijega cojek ni taknuo sad ovaj napad kad ste imali loptu niste htjeli zaustavit a kad smo mi uzeli loptu sudija napad zaustavi ahh sjetimse sudiji uze i sire zenske familije
Ako je vec svirao onaj penal za Barcu onda je morao i ono na Robinhu al hajde......
StarkWarrick je napisao/la:Ako je vec svirao onaj penal za Barcu onda je morao i ono na Robinhu al hajde......
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
ma sudija je najgori sto moze izvuci zivce to niko nemozeHulaga je napisao/la:StarkWarrick je napisao/la:Ako je vec svirao onaj penal za Barcu onda je morao i ono na Robinhu al hajde......neznam kako taj sudija uopce moze da sudi... marioneta UEFE.
- tony-mortale
- Kontakt:
pa nemojte me zahebavati, barsa je vjerovatno najbolja ekipa, od milanna bolja sigurno, i ovo poluvrijeme su bolji za ovaj 1 gol, ali ovoliko navlačenje za njih u ama baš svakoj utakmici u zadnjih nekoliko sezona stvarno nema smisla.
pa xavi se oklizne i penal, maskerano ide da otkine nogu robinju nema penala, pujol makazama reže boatenga, keita leži barsa ide u kontru pušta se napad milan presjeca i vidi čuda prekida meč
znači nije uopšte bitan rezultat ali nema smisla ovoliki vjetar u leđa, najgore što im to uopšte ne treba jer su bolji, ali džaba bolji su od sviju pa ih se uvijek gura
pa xavi se oklizne i penal, maskerano ide da otkine nogu robinju nema penala, pujol makazama reže boatenga, keita leži barsa ide u kontru pušta se napad milan presjeca i vidi čuda prekida meč
znači nije uopšte bitan rezultat ali nema smisla ovoliki vjetar u leđa, najgore što im to uopšte ne treba jer su bolji, ali džaba bolji su od sviju pa ih se uvijek gura
Cuj to,sudija kriv... 
Odlicna utakmica sa obje strane puno akcije, otvoreni i jedni i drugi, nek nastave ovako i u drugom poluvremenu i za nas neutralne posmatrace bi to bilo odlicno
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odlično prvo poluvrijeme. Penal ne bih komentaris'o (možda je prestrogo dosuđen, al' mora se priznati da je Vodeni napravio glupost), al' je utakmica za poželjeti. Jbt, pa moglo je komotno biti 3:3 ili 4:4.
Pršti na sve strane, čovječe.
Milan momački uš'o u meč. Kao da su željeli svima dokazati da se može nadigravati sa Barcelonom. Ne brane se, a prave priliku za prilikom. Ibra, Robinho, Boateng, Seedorf su stvarno zadavli dosta problema Barcinim igračima, a s druge strane se zna ko je najveća opasnost.
Da i drugo poluvrijeme hoće biti ovako, mislim da niko ne bi imao ništa protiv. Samo nek' bude manje kartona, ovo već nema smisla.
K'o da gledam El Clasico jbt.
Dobro pretjerujem, Milan igra ljepše i hrabrije od Reala barem 100 puta. 
Btw, nemojte mi reći da je onaj start Mascherana penal.
Pa nije dodirn'o Robinha.
Milan momački uš'o u meč. Kao da su željeli svima dokazati da se može nadigravati sa Barcelonom. Ne brane se, a prave priliku za prilikom. Ibra, Robinho, Boateng, Seedorf su stvarno zadavli dosta problema Barcinim igračima, a s druge strane se zna ko je najveća opasnost.
Da i drugo poluvrijeme hoće biti ovako, mislim da niko ne bi imao ništa protiv. Samo nek' bude manje kartona, ovo već nema smisla.
Btw, nemojte mi reći da je onaj start Mascherana penal.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.