PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
I ja cekam Emira Zenicu da odigramo tekmu 2. kola ali koliko znam on je banovan tako da cu sacekati do veceras pred isticanje roka i upisati 3:0
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
meni se moj lik ne javljaGoalgetter je napisao/la:Imate vremena jos do 23:59 da odigrate svoje utakmice.
Sljedece utakmice nisu odigrane u drugoj ligi:
1. kolo:
Udinese - Celtic
2. kolo:
Athletic Bilbao - Udinese
Hoffenheim - Fulham
a kakav je sistem ove druge lige? 2 najbolja se plasiraju iduce sezone u prvu ligu? nije mi bas najjasnije
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 23 nov 2011, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Reci cemo vam jos sistem po kojem ce igraci ulaziti u prvu, cekamo prvo dok se ''stabilizira'' liga. I Bosniacum, ne trebas postavljati ss-ove, samo upisi sebi 3-0 na onoj temi, nije potrebno
.
Samo da javi da sam editovo post na sluzbenoj temi,jer samo bio prvo napisao da je 0:3 za mene jer nisam znao da ce se produziti rok,pa sam samo sad editovo.
Visca el Barça ! Mes que un club !
ocel neko bilo ko? a jos bolje ako je iz 2 lige
Ajde bosnian liljane da bacimo koju 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pitao me i armindziza_23 je napisao/la:Ajde bosnian liljane da bacimo koju
ocel neko da odigramo barem jednu Utakmicu al dobru 
Ajde napraviArminn je napisao/la:ocel neko da odigramo barem jednu Utakmicu al dobru
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Goalgetter
- Kontakt:
Tabele i lista strijelaca 2. Lige stizu oko 22:00 h, do tad neodigrane utakmice bice upisane kao 0:0 dodjele bodova, ako se desi da se koja utakmica slucajno odigra do 00:00h, bice ispravljeno.
@Cospy89.
4 kolo pocinje sutra, odnosno danas od 00:00 h. Najvjerovatnije ce biti produzeno i ovo 3. kolo, zbog ovih banovanih, dok rijese problem.
@Cospy89.
4 kolo pocinje sutra, odnosno danas od 00:00 h. Najvjerovatnije ce biti produzeno i ovo 3. kolo, zbog ovih banovanih, dok rijese problem.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 23 nov 2011, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
jel se to odnosi za tebelu 2 lige kad ce ona da bude
- Goalgetter
- Kontakt:
Odnosi se sve za 2. ligu, Juventus0244 je zaduzen za prvuArminn je napisao/la:jel se to odnosi za tebelu 2 lige kad ce ona da bude
-
jasko_juve
- Kontakt:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jel mi moze neko dati link za skidanje PES6 , na koji cu poslije dodati onda patchove i sve ostalo 
- Goalgetter
- Kontakt:
Tabela za drugu ligu je aktualizirana, kao i lista strijelaca, i postavljeni su parovi 3. kola.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p1287469
Ako primjetite kakvu gresku, javite !
jel produzeno 3. kolo 1. lige ili da pisem tamo 3:0 protiv Emira?
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
OBAVIJEST
2 i 3 kolo će biti produženo zbog ovih banova na serveru pes6j, znači 2,3 i 4 kolo treba odigrati do nedjelje (naravno ne odigrane utakmice iz 2 i 3 kola), pa tako da će i tabela i sve ostalo biti u nedjelju!
2 i 3 kolo će biti produženo zbog ovih banova na serveru pes6j, znači 2,3 i 4 kolo treba odigrati do nedjelje (naravno ne odigrane utakmice iz 2 i 3 kola), pa tako da će i tabela i sve ostalo biti u nedjelju!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
super... do kada je rok za 3. kolo?Goalgetter je napisao/la:Tabela za drugu ligu je aktualizirana, kao i lista strijelaca, i postavljeni su parovi 3. kola.
ocel neko? da odigramo koju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.