Dobar je bio sa obzirom da nije igrao duze vrijeme neka se vratio pa vidjecemo kako ce napredovat.tyler durden je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:Onaj komentator na arenasport, kao govori Nuri nije ništa uradio, po meni jedan od najbolji večeras bio. Statistika mu je odlična.![]()
" Nurin Sahin with the most passes: 103 passes (93% completed) and the most distance covered 11.61 km....."
ma nema pojma lik![]()
dobar je bio,ali mora nabit formu,on trckara samo ,mora malo i sprintat i uci hrabrije u duelal to je sve posljedica povrede i kroz utakmcie,bice bolji i bolji
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.

Borbalan sudi clasico
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:
Borbalan sudi clasico
Fakat zar gosp. Villar nije mogao malo bolju marionetu svoju da nastima za Barcu.
- anonymousHD
- Kontakt:
U osmini finala želim Milan, stvarno su odron od ekipe.
Smišljaju se već izgovori, gaće se lagano tresu...Hulaga je napisao/la:![]()
Borbalan, wtf...
Fakat zar gosp. Villar nije mogao malo bolju marionetu svoju da nastima za Barcu.
Ne budi tako siguran, nije Milan Osasuna jbtanonymousHD je napisao/la:U osmini finala želim Milan, stvarno su odron od ekipe.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
APOEL !anonymousHD je napisao/la:U osmini finala želim Milan, stvarno su odron od ekipe.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma 100% sam siguran. Barcelona se poigrala sa Milanom, bez odbrane, sa pola snage. Već se sad vidi da Barcelona čuva snagu za El Clasico...mandraX je napisao/la:Ne budi tako siguran, nije Milan Osasuna jbt
moze vam doci chelsea, united ili milan... teoretski i city
uh kako bi volio odgledati united-real, strasna tekma, konkurent manje
ser del barça es el millor que hi ha !
Nemoguće je da tu Real ispadne tako da ostaje isto konkurenata.Jedino ako ti Uniteda ne smatraš za konkurentaScof1eld je napisao/la:moze vam doci chelsea, united ili milan... teoretski i city![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
DaBogda vama dos'o United ili DaBogda nama dos'o BaselScof1eld je napisao/la:moze vam doci chelsea, united ili milan... teoretski i city![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
po rezultatima u lp zadnjih par sezona, oni vas ne trebaju smatratiLBJ MVP je napisao/la:Nemoguće je da tu Real ispadne tako da ostaje isto konkurenata.Jedino ako ti Uniteda ne smatraš za konkurentaScof1eld je napisao/la:moze vam doci chelsea, united ili milan... teoretski i city![]()
ser del barça es el millor que hi ha !
ma daj nam all star ekipu ostatka lige prvaka da se igramo 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma Real ili Barca osvajaju, iskreno se nadam da se nece susresti prije finala. Mozda jos jedino Bayern ima sanse pored Barce i Reala.
Don't hate what you don't understand.
Ma nece United proc' grupu, kao ni Chelsea i City, Arsenal ce biti jedini engleski klub 
Roger Federer the greatest of all time!
Što je bilo biloScof1eld je napisao/la:po rezultatima u lp zadnjih par sezona, oni vas ne trebaju smatratiLBJ MVP je napisao/la:Nemoguće je da tu Real ispadne tako da ostaje isto konkurenata.Jedino ako ti Uniteda ne smatraš za konkurentaScof1eld je napisao/la:moze vam doci chelsea, united ili milan... teoretski i city![]()
Još im i Neymara pridodatLenBias je napisao/la:ma daj nam all star ekipu ostatka lige prvaka da se igramo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
moze vala, nek ih platini vodi, nije problem ni to 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sto se mene tiče ja bi volio da balarine/glumce dobijemo u 1/8, ali nemoguce 
- anonymousHD
- Kontakt:
Manchester United v Real Madrid i Chelsea v Barcelona.Scof1eld je napisao/la:moze vam doci chelsea, united ili milan... teoretski i city![]()
anonymousHD je napisao/la:Scof1eld je napisao/la:moze vam doci chelsea, united ili milan... teoretski i city![]()
Abd. Valencija ce njih izbacitiManchester United v Real Madrid i Chelsea v Barcelona.Da se odmah rešimo ovih engleza..
![]()
Perez Ivanu Kelavi: Ti mladiću možeš u Real kad god poželiš!
Priču nam je 'prodao’ netko iz Dinamove svlačionice...
- Znate li da je Realov predsjednik Florentino Perez došao čestitati vrataru Dinama i pozvao ga u Real?
Nismo znali, jer nakon utakmice nismo bili u prostoru u koji mogu samo 'izabrani’. Zato smo pitali Kelavu...
- Off the record, stvarno je bilo tako.
Zašto 'off the record’?
- Pa, ne bih se sad htio hvaliti, da ne ispadne tko zna kako...
Nema razloga da se ne pohvali. Nagovorili smo Kelavu da nam ispriča priču, jednu od ljepših u njegovoj dosadašnjoj karijeri.
- Nakon što sam izašao iz svlačionice, prišao mi je jedan gospodin i čestitao mi. Iskreno, u prvi trenutak ga uopće nisam prepoznao, ali to neprepoznavanje je trajalo samo djelić sekunde. Brzinom munje sam shvatio da se radi o predsjedniku Reala Perezu koji je bio okružen još nekim ljudima. Pružio mi je ruku, čestitao mi i lupnuo po ramenu.
Nakon toga je slijedila 'rečenica svih rečenica’ prvog čovjeka Reala.
- Mladiću, ti možeš doći u Real kad kod zaželiš!
Možete misliti kakvo je lice složio reprezentativni vratar.
- Ha, možete zamisliti kako sam se osjećao. Jer predsjednik Perez je prišao meni, ne ja njemu. Čestitao mi je i još me pozvao u Kraljevski klub! Takav kompliment nikad u životu nisam dobio.
I što sad, idete li u Real?
- Tko zna, ha, ha, ha... Ma, dobio sam veliku počast na Santiago Bernabeuu od predsjednika najvećeg kluba na svijetu, zar to za početak nije dosta.
Inače, da vas podsjetimo da je sam Zdravko Mamić kazao kako je dan prije utakmice s Perezom proveo dva i pol sata, te da su razgovarali o 'nekim igračima Dinama’. Poslije smo saznali da je jedan bio Kovačić, a drugi - Kelava! Naravno, Iker Casillas je klupska i španjolska legenda, nedodirljiva vratarska ikona, ali kad je u pitanju drugi vratar Kraljevskog kluba, situacija baš i nije blistava pa vjerojatno i otud ova priča s Kelavom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.