Ma burazeru ne znam cija je marioneta,al fakat mi smijesne neke stvari.Hulaga je napisao/la:StarkWarrick je napisao/la:Ako je vec svirao onaj penal za Barcu onda je morao i ono na Robinhu al hajde......neznam kako taj sudija uopce moze da sudi... marioneta UEFE.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
dobro poluvrijeme nasih.sjevalo je na sve strane.da nema onog vanzemaljca ne bi to tako bilo za barcu.prestrogo sviran penal za katalonce,a i ako je sudio onda je i onaj nad robinhom morao da sudi.prije da je to bio penal nego onaj prije.kad sam kod njega morao je ono da pogodi,kako je bio blizu.popravili smo se u kraju poluvremena,uzeli loptu i igrali svoju igru.jako otvorena utakmica,dosta se krecemo i ako ovako nastavimo mozemo da se nadamo dobrom rezultatu na kraju.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hajd smradlonac ne seri!
Villa večeras nije dobio čisti žuti karton zbog čega je Van Persie prošle sezone isključen.
Svako živ zna da vam sudije natežu i zato se poklopi.
Kad se sjetim samo ovoga Starka kako je Reala osakatio prošle sezone...
Villa večeras nije dobio čisti žuti karton zbog čega je Van Persie prošle sezone isključen.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- majestic24
- Kontakt:
Da je Messi ili neki drugi igrac od strane padavicara bio u situaciji u kojoj je bio robinho 100% bi bio penal.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sve u svemu jako dobro prvo poluvrijeme ....ali ono nad Xaviem nije bio penal ,ali iako je bio onda je trebao svirati penal nad Robinhom...sada izbaciti Robinha i ubaciti Pata i takodje ubaciti Nocerina umjesto Sedorfa ili Aquilani ,,,a da pitam sta je sa kopackama nasih fudbalera nonstop padaju 
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Pa burazere vidio si sta im je svirno ko penal,a sta nama nije.majestic24 je napisao/la:Da je Messi ili neki drugi igrac od strane padavicara bio u situaciji u kojoj je bio robinho 100% bi bio penal.
@bianconerri
Sto je najsmijesnije odma poslije toga pravi prekrsaj i prigovara.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma nek neko nađe protiv barselona da je sviran IKAD ovakav penal, nema šanse, ali nema veze, dobra utakmica stvarno, otvorena, ima šansi ima golova, penala naravno
biće i crvenih kartona predosjećam (a neće ih dobiti igrači u zelenim dresovima garant)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Plivadon Aquilani je gurnuo s leđa Xavia penal čist ko suza.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jest Bgm, čuj na Robinhu bio penal, ne bi majkem' u Vrapčićima svir'o ono...
Dok je na Xavi-u već bio čist penal, očigledno povlačenje s leđa...
btw, šta se ložite, zar ovo nije prijateljska tekma?

Dok je na Xavi-u već bio čist penal, očigledno povlačenje s leđa...
btw, šta se ložite, zar ovo nije prijateljska tekma?
A sto ne spomenes situaciju u kojoj je Boateng nabio loptu nakon sto je sudija zaustavio igru?To nije bilo za zuti?Bianconeri1988 je napisao/la:Hajd smradlonac ne seri!
- tony-mortale
- Kontakt:
ma ja sve čisto po standardima barselone jer im se tako uvijek sudi, al ovo pred kraj je tvarno vrh, keita leži i kad ide barsa u kontru nema veze zabijte gol, milan presjekao loptu hopaaaaaa, stanite momci nema dalje pa čovjek leži hahah, al nema veze sve je čisto 
jesi i ti dvolican jarane... nekad hvalis barcu totalno a nekad ovako pises, sve u zavisnosti od naslova temeBianconeri1988 je napisao/la:Hajd smradlonac ne seri!
uglavnom glup potez aquilanija ili neste, ko god je vec napravio penal, da ga uopce povlaci za ramena kad je xavi vec izgubio ravnotezu... ali opet solidna tekma
standardno gledanje barce drugacijim, citaj haterskim ocima, gdje naravno smeta svaka sudijska odluka
ser del barça es el millor que hi ha !
Malo je reci 100% bi bio penal, nego bio bi i crveni..majestic24 je napisao/la:Da je Messi ili neki drugi igrac od strane padavicara bio u situaciji u kojoj je bio robinho 100% bi bio penal.
Nakon tekme Por-BIH samo 7 dana kasnije sudi u LP Milan-Barce, wtf
Uefina marionete, daj boze samo da ovaj amater ne sudi 1/4, 1/2, finale LP.
Zadnja izmjena: Hulaga, dana/u 23 nov 2011, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne seri vidilo penala nije, i obicni retard vidi da se Barceloni sudi i ono sto se nebi sudilo u BH ligi. Sto se tice Milana dosta dobra igra u napadu, brzo se otvaraju kontre , ali tesko se to moze nadoknaditi s obzirom na presporu odbranu.mandraX je napisao/la:Dok je na Xavi-u već bio čist penal, očigledno povlačenje s leđa...
Barcelona konstantno probija po bokovima,samo da se taj segment igre popravi i moze se barem do boda.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- tony-mortale
- Kontakt:
ja nisam hejter barse i već sam rekao da su bolji od milana, ali evo i šuko kaže kolege komentatori se slažu da je penal prestrog, pa spominje situaciju na robinju i ruku pujola(ja ovo nisam ni vidio možda sam u wc išo
), al šta oni znaju samo su sportski komentatori koji su zajedno pogledali hiljade utakmica, al nema veze idemo dalje-ko ima para na live kladionicama trpajte crveni za milan 
Evo Patka ajmo sad!!!!
Ne serem života mi, upravo slušam ovoga komentatora gdje gledam tekmu, kako uči šehadet, razvaljuje likBundesliga je napisao/la:Ne seri vidilo penala nije, i obicni retard vidi da se Barceloni sudi i ono sto se nebi sudilo u BH ligi. Sto se tice Milana dosta dobra igra u napadu, brzo se otvaraju kontre , ali tesko se to moze nadoknaditi s obzirom na presporu odbranu.mandraX je napisao/la:Dok je na Xavi-u već bio čist penal, očigledno povlačenje s leđa...
Barcelona konstantno probija po bokovima,samo da se taj segment igre popravi i moze se barem do boda.
Realno, 1-4 je rezultat trebao biti, zahvalite Villi što je sebičan, i Fabregasu što mu kosa upada u oči
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nikad je ja nisam pohvalio! Nađi post gdje sam ih pohvalio!Scof1eld je napisao/la:jesi i ti dvolican jarane... nekad hvalis barcu totalno a nekad ovako pises, sve u zavisnosti od naslova temeBianconeri1988 je napisao/la:Hajd smradlonac ne seri!
Kad se sjetim samo ovoga Starka kako je Reala osakatio prošle sezone...![]()
uglavnom glup potez aquilanija ili neste, ko god je vec napravio penal, da ga uopce povlaci za ramena kad je xavi vec izgubio ravnotezu... ali opet solidna tekma
standardno gledanje barce drugacijim, citaj haterskim ocima, gdje naravno smeta svaka sudijska odluka![]()
Ž '21!
ne mogu da vjerujem da se ljudi bune zbog sudjenja, cist penal nad xavijem, jos vam je sudija progledao kroz prste jer je aqvilani trebao popiti i drugi kartom, a ono na robinju jednosavno nije bio faul, cist start na loptu i normalno da nema penala
opet kazem, svaka cast milanu na junackoj igri, i meni je dokurchilo uvijek gledati viktoriju barce, ovako i milan prijeti i lijepo za gledati
barca iako mnogo oslabljena osjetno je bolja, da imamo normalnu odbranu bilo bi puno ozbiljnije, ovako milan ima sansu da koji gol jer dva stopera su dva vezna igraca
opet kazem, svaka cast milanu na junackoj igri, i meni je dokurchilo uvijek gledati viktoriju barce, ovako i milan prijeti i lijepo za gledati
barca iako mnogo oslabljena osjetno je bolja, da imamo normalnu odbranu bilo bi puno ozbiljnije, ovako milan ima sansu da koji gol jer dva stopera su dva vezna igraca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Daj razvalite ih molim vas, koji cigani, čist penal na Robinhu pa kasnije prekida igru kad ste dosli do lopte. fuj
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Trenutno korisnika/ca: celikmilan, memaga i 4 gosta.