Razumijem ja tebe,al vidi ove gore postove,msm stvarno zalosno.RIvalstvo je prirodna stvar ,i fudbal ne bi bio zanimljiv da ga nema,al priklanjat se 3. ekipi koja je izvan ovog duela samo zato sto ona moze pobijedit,u ovom slucaju real,je stvarno jadno.Adi_Zepce je napisao/la:Pravi,istinski navijac Valencije nikad nece biti na strani Barcelona,a bgm ni Real.Za Valenciu kao grad,regiju su ta dva kluba/grada omraženaMARCELO je napisao/la:Najzalije je sto se neki navijaci valencie nakon ovog poraza priklanjaju barci i messiju,umjesto da iscekuju ponovni medjusobni duel na sb-u i pokazu da su bolja ekipa...
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
Sretno zmajevi!!
Pa to sve zavisi od covjeka do covjeka,poznam dosta fanova Valencije sa naseg podrucija koju nikada to ne bi ucinili.Mozda bi se priklanjali Levanteu,ali Barci ili Realu nikadaMARCELO je napisao/la:Razumijem ja tebe,al vidi ove gore postove,msm stvarno zalosno.RIvalstvo je prirodna stvar ,i fudbal ne bi bio zanimljiv da ga nema,al priklanjat se 3. ekipi koja je izvan ovog duela samo zato sto ona moze pobijedit,u ovom slucaju real,je stvarno jadno.Adi_Zepce je napisao/la:Pravi,istinski navijac Valencije nikad nece biti na strani Barcelona,a bgm ni Real.Za Valenciu kao grad,regiju su ta dva kluba/grada omraženaMARCELO je napisao/la:Najzalije je sto se neki navijaci valencie nakon ovog poraza priklanjaju barci i messiju,umjesto da iscekuju ponovni medjusobni duel na sb-u i pokazu da su bolja ekipa...
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Evo vidis koje je kinderce ovaj Madridista.
Ocito ne shvata salu izmedju LBJ i mene no dobro , sve u svoje vrijeme.
Ja mrzim oba kluba, ali od dva zla biran Barcelonu radi nacina igre..
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Zar i ti sine ReufeReuf je napisao/la:Evo vidis koje je kinderce ovaj Madridista.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma rado bi ja da i oni odu u ligu sa Albaceteom kao i vi.LBJ MVP je napisao/la:Zar i ti sine ReufeReuf je napisao/la:Evo vidis koje je kinderce ovaj Madridista.
Medjutim kad bi morali jedni ispast od ova dva,ja bi vas izabrao.
Vjerovatno to ima veze i sa proslom godinom i Mestaljom a prije toga onom lakrdijom i crvenim kartonom na Bernabeu.(Albelda)
Ugl : Njih pogledam redovno , gotovo svaku utakmicu a Real ono vise-manje(jbga imaju se Arene
Vidiš ja baš ne volim njihov stil igre ne što su Barca već ne mogu ono peljanje lopte.Što se kaže u nas dosadili i Bogu i naroduReuf je napisao/la:Ma rado bi ja da i oni odu u ligu sa Albaceteom kao i vi.LBJ MVP je napisao/la:Zar i ti sine ReufeReuf je napisao/la:Evo vidis koje je kinderce ovaj Madridista.
Medjutim kad bi morali jedni ispast od ova dva,ja bi vas izabrao.
Vjerovatno to ima veze i sa proslom godinom i Mestaljom a prije toga onom lakrdijom i crvenim kartonom na Bernabeu.(Albelda)
Ugl : Njih pogledam redovno , gotovo svaku utakmicu a Real ono vise-manje(jbga imaju se Arene)nije da se hvalim
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vjeruj mi i ja sam tako konto.Al brate da mi Valencija igra onako i da cuvaju loptu 70 minuta nebi mi kuce od radosti biloLBJ MVP je napisao/la:Reuf je napisao/la:Vidiš ja baš ne volim njihov stil igre ne što su Barca već ne mogu ono peljanje lopte.Što se kaže u nas dosadili i Bogu i naroduLBJ MVP je napisao/la:[quote="Reuf"
.Puno mi je draže gledat bundesicu,Valenciju
,Levantea
Ili neki drugi španski klub nego Barcu
Posjed lopte je najbolji nacin da sacuvas mrezu netaknutu.Ne moras konstantno napdati ali daj doznanja da ces ti odlucivati.
Zato je ova Barca tolko jaka.Ne da loptu majku im ko da nema za nju
AMUNT !
Veceras pobjeda ne smije doci u pitanje.Moramo rijesiti sve dileme u prvih 45 minuta.
Prizeljkujem Soldeza od starta a Pijattija i Pabla po krilima.
AMUNT
Prizeljkujem Soldeza od starta a Pijattija i Pabla po krilima.
AMUNT
veceras abd busenje belgijancima..AMUNT VALENCIA!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Dosta 2:0 i uz to pobjeda Chelsea 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
SOLDADO....KRALJ...prvih 45m.a het-trik..majstore svaka cast
LIMVO LIKCE DO BAGRO
- adnan_nanda
- Kontakt:
GOLDADO!!! nema potrebe ništa više reći. Jonas također odličan. Samo mi muka što stalno moram bacat pogled na rezultat druge utakmice Leverkusen - Chelsea.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Nema više neizvjesnosti.Europa liga će biti zanimljiva ove sezone.adnan_nanda je napisao/la:GOLDADO!!! nema potrebe ništa više reći. Jonas također odličan. Samo mi muka što stalno moram bacat pogled na rezultat druge utakmice Leverkusen - Chelsea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- moustapha
- Kontakt:
Bas bi bilo bezze da poslije ovakve utakmice ne prodju dalje. Ali u ovoj grupi je sve moguce, tako da ce biti interesantno pratiti zadnje kolo.
#divovi
Sjajna pobj. 7 komada, steta sto bar jedan nije u Belgiji upao u 1 kolu 
Zadnja izmjena: Hulaga, dana/u 23 nov 2011, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Kad moze Leverguzen pobj. Chelsea moze i Valencia brate
Helem ce to biti pravo malo finale za Emery tj. Valenciju, nek je sa srecom.
Helem ce to biti pravo malo finale za Emery tj. Valenciju, nek je sa srecom.
Kontam nešto koji crnjak.Mata ode u Chelsea i onda ih Valencia izbaci iz LP 
Protiv Chelsea za prolaz.Vjerujem da mozemo do pobjede,kad moze Bayer mozemo bgm i mi
Amunt Valencia

Amunt Valencia

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Stvarno nije sto navijam za Valenciu al to je najbaksuznija ekipa. Igramo dobro, pobjedjujemo i opet na kraju velika sansa da necemo proci u sljedeci krug, a tamo neki trabzon, apoel ce ici medju 16 ... trebali smo dobiti Chelsea jos u prvoj utakmici , a sad svi misle Chelsea je u krizi mozemo ih dobiti ako ih je dobio neverkusen ... ipak je to jaka ekipa, i samo je pitanje vremena kad ce se opet probuditi, a kakvi smo mi baksuzi, ko da gledam to ce biti protiv nas ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Idemo ih izbaciti u Ligu Evrope na njihovom terenu, necemo biti pesimisti..Ekipa nam je u dobroj formi i samo nek ponove igru od veceras i onu protiv Reala i pobjeda nece izostati!!!Valencianista
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.