sta reci
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: AC Milan
[youtube][/youtube]
sta reci
sta reci
valjda ce se mexes oporavit, i nadam se da ce ga odma stavit allegri jer sad nema izgovora kao sa taiwom da se mora privikavat na Seriu A.
sve u svemu zanimljiva utakmica, kako me samo obradovo onaj gol boatenga, koja zivotinja jbt. Dobro je da je Pato usao malo da vidimo, obavezno starter po meni bolji od binha.
Sudjenje je kao i uvijek na strani barce, prihvatio sam to prije pocetka pa se nisam uopste nervirao. Ko kaze da je ono cisto na loptu od maskerana taj nema ociju !
sve u svemu zanimljiva utakmica, kako me samo obradovo onaj gol boatenga, koja zivotinja jbt. Dobro je da je Pato usao malo da vidimo, obavezno starter po meni bolji od binha.
Sudjenje je kao i uvijek na strani barce, prihvatio sam to prije pocetka pa se nisam uopste nervirao. Ko kaze da je ono cisto na loptu od maskerana taj nema ociju !
Kako sam nekad simpatisao Barsu! A kakva su ciganija postali. Tacno ce me natjerati da navijam za tim koji sam najvise mrzio-REAL! Penal, ej penal. Nije ga ni tako a Cavi je pao ko da umire na bojnom polju pogodjen rafalom! Pih
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zasluzena pobjeda padavicara.
Svaka cast momcima, dobra igra, jedino Pato nesto los.
Svaka cast momcima, dobra igra, jedino Pato nesto los.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
DANTES je napisao/la:Kako sam nekad simpatisao Barsu! A kakva su ciganija postali. Tacno ce me natjerati da navijam za tim koji sam najvise mrzio-REAL! Penal, ej penal. Nije ga ni tako a Cavi je pao ko da umire na bojnom polju pogodjen rafalom! Pih
Zabranjena upotreba baklji u zatvorenom prostoru!
- senad_flamin
- Kontakt:
Ma nema veze bio ili ne bio penal.. Nadam se samo da cemo imati srece u izvlacenju Real i Bayern se cine kao najtezi
-RIVALDO-
Svaka cast na igri.
Nadam se da nesta nije ozbiljnije povrijeden.
Boateng
Nadam se da nesta nije ozbiljnije povrijeden.
Boateng

Visca el Barça ! Mes que un club !
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
meni pato nije bolji od robija, jest promašio megazicer sa 3 metra, ali bolji je bio, bilo ga je po cijelom terenu razigravao saigrače, vraćao se, prolazio, pokušavao nešto, a pata ja iskreno nisam ni vidio.
boateng prejak, ibra dobar, abate isto, silva, sad da je jednog mladog veznog dovesti i ponovo nekog lijevog beka jer ovaj nijedan ne valja i idemo.
16. izvlačenje, reala moramo izbjeći jer s njima nemamo šanse, sa bajernom možemo igrati ali i nih izbjeći, sljedećeg bi volio izbjeći arsenala, ostali mogu
boateng prejak, ibra dobar, abate isto, silva, sad da je jednog mladog veznog dovesti i ponovo nekog lijevog beka jer ovaj nijedan ne valja i idemo.
16. izvlačenje, reala moramo izbjeći jer s njima nemamo šanse, sa bajernom možemo igrati ali i nih izbjeći, sljedećeg bi volio izbjeći arsenala, ostali mogu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Pa ovaj Boateng je meni od one utakmice u Superkupu u augustu sve drazi i drazi igrac.Prejak stvarno...
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Milanu vali 2 veznjaka da bude u 3 top tima...nadam se da je Silvio vidio to veceras....po meni najveca zamjerka sto je svirao penal, al de..... da je veceras Kaka bio u timu MIlana drugacije bi bilo ili njegov klalibar....
Niti je bio penal na Ćaviju, a zamijenio je Aquilanija i Nestu, Nesta dobio zuti
Stark jedan od najlošiji sudija i dalje se nastavlja njegov SHOW.
Marioneta UEFE.

AQUILANI
Marioneta UEFE.

AQUILANI
I ovo nije penal aHulaga je napisao/la:Niti je bio penal na Ćaviju, a zamijenio je Aquilanija i Nestu, Nesta dobio zuti![]()
![]()
![]()
Marioneta UEFE.
AQUILANI
1974---1975---1976---2001---2013---2020
+ pogledaj gdje hvata screenshoot, mog'o si jos malo sacekat, da odvoji ruku od njega, pa onda uslikatSaurman je napisao/la:I ovo nije penal aHulaga je napisao/la:Niti je bio penal na Ćaviju, a zamijenio je Aquilanija i Nestu, Nesta dobio zuti![]()
![]()
![]()
Marioneta UEFE.
AQUILANI
- crvenocrni
- Kontakt:
ISTO!DANTES je napisao/la:Kako sam nekad simpatisao Barsu! A kakva su ciganija postali. Tacno ce me natjerati da navijam za tim koji sam najvise mrzio-REAL! Penal, ej penal. Nije ga ni tako a Cavi je pao ko da umire na bojnom polju pogodjen rafalom! Pih
Normalno da nije penal, gdje hvata u srcu akcije...nece na pocetku pa se mali Ćavi sam sapleo, ali dobro amater Štark 
Zadnja izmjena: Hulaga, dana/u 23 nov 2011, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Da, bas ce iz UEFA-e postavljati marionete u skoro nevaznim utakmicama. Zavjera opet a?Hulaga je napisao/la: Marioneta UEFE.
Don't hate what you don't understand.
Ajd kad si tako vrijedan, prije spavanja nam uhvati screenshot i kod situacije sa Robinhom, da vidimo taj penalHulaga je napisao/la:Normalno da nije penal, gdje hvata u srcu akcije...nece na pocetku helem se mali cavi sam sapleo, ali dobro amater stark je tu
- tony-mortale
- Kontakt:
ma čist penal takvih se stotine protiv barce sviralo.
al u cukur - nikad nijedan, još bi protivnički napadač dobio karton zbog simuliranja
al u cukur - nikad nijedan, još bi protivnički napadač dobio karton zbog simuliranja
Penal je bio i to stoji. Drugi zuti za Aquamana koji nije sudjen - i eto ti vec tada gotove tekme.
Cak je bio i penal nad Fabregasom, tako da gospodo milanisti - u pogresnoj se Crkvi molite. Barca je nadigrala Milan i zasluzeno slavila.
A Milanu kapa dole sto su bez garda usli u mec.
Cak je bio i penal nad Fabregasom, tako da gospodo milanisti - u pogresnoj se Crkvi molite. Barca je nadigrala Milan i zasluzeno slavila.
A Milanu kapa dole sto su bez garda usli u mec.
- tony-mortale
- Kontakt:
koji vam je k sa žutim za aquilanija-ono nije ni penal a kamoli još da i karton dobije, kakva vam je to priča sudija zamjenio igrača??? pa nesta je karton dobio zbog prigovora onom smješnom sudiji što stoji iza gola a ne jer ga je sudija zamjenio sa aquom 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.